monyxme wrote:Elfie te superi daca ii pun porusoaicei mele numele elfie?
Nu, nu am de ce sa ma supar. O sa avem pe site un Elfoc si o Elfoaca. 
P.S.: Acum am vazut ca i-ai ales deja nume. Sa-ti traiasca copilasii!
Adaugat: 31-07-2009 17:27
Alex, felicitari! Sa-ti traiasca minunatiile si sa fie sanatosi cu totii! :heart: Sunt superbi!
Noilor veniti le spun "Bine ai venit!" si la "munca" cu voi (adica sa scrieti cat mai des, nu ca mine :rusine: ) ca ne-au luat-o nimfele cu mult inainte. Ei au deja peste 100 de pagini. Ce, noi suntem mai prejos? 
Si acum sa trecem la lucruri nu chiar asa de placute. Am vazut ca vorbeati de raia la perusi. Si Mimi al meu a avut raie si o forma destul de grava. Avea cruste atat pe cioc si in jurul lui cat si pe picioruse. Vreau sa va spun ca l-am vindecat in 2 luni de zile complet. L-am dat cu ulei de parafina in fiecare seara (mare grija sa nu inghita, ca ei prin cu cioculetul betisotul cu care il dati, asa ca recomandat ar fi ca o persoana sa tina perushul si alta sa-l dea), si tot in fiecare seara ii spalam colivia cu detergent de vase dupa care clateam foarte bine cu apa clocotita. De asemenea spalam in fiecare seara recipientele de apa si de mancare si le clateam tot cu apa clocotita. Ca sa-l ajut ii puneam si vitamine in apa de baut, pe langa mancare, fructe, etc. Treaba asta am facut-o pana i-au cazut de tot crustele. Alexandra are dreptate, exista o perioada de incubatie a parazitului. De aceea trebuie aplicat tratamentul si dupa ce perusul pare ca s-a vindecat. Daca aveti o asemenea problema cu perushul vostru, va rog sa va faceti program pentru tratamentul lui, adica sa nu uitati nici macar o seara sa-l dati pana se vindeca.
Adriana