Re: Despre Perusi - Melopsittacus undulatus
Perusii mei nazdravani:D
Forumul tuturor animalelor de companie. Comunitatea posesorilor de animale de companie.
You are not logged in. Please login or register.
Forum 4animale → Pasari → Despre Perusi - Melopsittacus undulatus
Perusii mei nazdravani:D
pot sa te intreb de ce le`ai taiat aripile? Tu ai fi fericita daca nu ai putea merge? :wis:
Sunt foarte frumosi,sa`ti traiasca!Cati ani au?
Le-am taiat aripile din cauza ca atunci cand le dadeam drumul pe afara cadeau dupa dulap si imi era frica sa nu se loveasca:rusine: dar apoi mia parut rau ca le-am taiat asa ca nu o sa le mai tai deja au inceput sa le creasca la loc. Femela are 2 ani si barbatusul 3.
fumos, pune`le cuib, vad ca femela e apta de imperechere.O sa ai puiuti frumosi ! :k:
aa si, asa sa faci, sa nu le mai tai aripile ca e pacat... sa ne mai pui poze cu ei :heart:
Le-am mai pus si inainte cuib dar nu au facut nu stiu din ce cauza
Trebuie sa il lasi mult timp.Depinde de la caz la caz.Ai mei au facut oua dupa 6 luni dupa ce am pus cuibul.
Sunt foarte draguti.M-am hotarat ce nume sa-i puun femelei : belle(se citeste bell)
Adaugat: 28-07-2009 12:14
Mie mi se pare ca si belle e baietel
Nu stiu.....
Oblonda tu ce zici?
Nu este baietel. Este o fetita foarte frumoasa. :heart: Ti-a mai zis Alexandra ca e fetita :bang:
Nu stiu....Sa vad ce zice si ea
e fetita Belle! Si una f frumoasa.Mie imi place baietelul mult! :heart:
Astazi le-am pus cuibul sper sa le placa:D. Deocamdata le e frica de el si nu vor sa intre:)
Monica...parca pe zebruta ta o chema Cipy
...dar infine...urasc sa ma imite lumea...pur si simplu
Estera...perusii tai sunt f. frumosi... :heart: :heart:
Sunt un pic ingrijorata din cauza Popicai ceromul ei e plin de cojite uscate...oare are ceva?
nu are raie deoarece cioculetul ei e in regula...
Multumesc Iusty:heart:
Multumesc,e si preferatul meu dar nici belle nu e mai prejos.Eu te-am intrebat pentru ca au culorile de la cerom foarte apropiate
Da, numai ca Belle are bleu, si baiatul galben are roz
Nu vor sa intre nici cum in cuib:( de ce oare? Trebuie sa le pun ceva anume?
nu intra in cuib pentru ca le este inca frica mai asteapta sa se obisnuiasca,pentru ca e ceva nou pentru ei ,sunt foarte frumosi perusii tai :pup:
Nu vor sa intre nici cum in cuib:( de ce oare? Trebuie sa le pun ceva anume?
Si lumea a fost creata in 6 zile.Nu or sa intre peste noapte in cuib.Ai rabdare, dupa cum am zis poate dura luni ca femela sa depuna oua.Rabdare,rabdare...
Multumesc pentru raspunsuri si sa va traiasca inaripatele
Voi ce fructe si legume le dati perusilor?
Eu le dau mar si salata:D
mar, morcovi, castraveti, salata(foarte putina) iarba proaspata, marar, patrunjel( rar), kiwi, coaja de lubenita...
Buna,ma simt putin vinovata ca am un perush ,ar trebui sa traiasca in mediul lui in Australia,l-am luat de la un crescator,mai mult ca sigur nu ar putea fi reintegrat in mediul sau,acum e dependent de oameni :ill: (de mine in special)
am invatzat de la Coco tot ce se putea sti despre ea...tin mult la ea,as tine la fel la orice animalutz,as vrea sa fie fericita,dar nu prea imi dau seama cand e si cand nu
ma poate ajuta cineva?!am pus o poza cu ea,ii place sa stea in patutul de papusi :nani:
Fericita ar face`o un baietel, sa aiba cu cine vorbi si ea.
Buna,ma simt putin vinovata ca am un perush
,ar trebui sa traiasca in mediul lui in Australia,l-am luat de la un crescator,mai mult ca sigur nu ar putea fi reintegrat in mediul sau,acum e dependent de oameni :ill: (de mine in special)
am invatzat de la Coco tot ce se putea sti despre ea...tin mult la ea,as tine la fel la orice animalutz,as vrea sa fie fericita,dar nu prea imi dau seama cand e si cand nu
ma poate ajuta cineva?!am pus o poza cu ea,ii place sa stea in patutul de papusi :nani:
Perusul tau seamana cu Belle a mea!Este foarte frumoasa!
Inainte am avut si eu o singura perusoaica dar nu stiam ca e o ea si am vrut sa-i cumpar o fetita.Dar am cumparat un beietel.Pe veche perusoiaca am dato unei prietene cezand ca e tot baietel si am vrut sa-i cumpar o fetita noului perus.Acum perusoaica mea.....fosta....este foarte fericita la actualul ei proprietar pt ca ARE COLEGI DE JOACA.
La fel ca OBlonda iti spun daca este fetita i-a un baietel.Ai grija sa nu faci aceeasi greseala ca mine!! :k:
Adaugat: 30-07-2009 12:32
Esti din brasov?
Daca da poate perusii nostri su fratiori!
Eu cred ca popica iustinei este scoasa din aceeasi pariti ca si belle pt ca seamana foate mult nu mai ca popica e putin mai decolorata
Forum 4animale → Pasari → Despre Perusi - Melopsittacus undulatus