2,176

Re: Despre nimfe - Nymphicus hollandicus

oau! sa-ti traiasca "batraneii". nu stiu ce sa-ti zic in legatura cu felul lui de a se comporta. probabil nu vrea sa te apropii de cuib. stiu ca femelele fac niste sunete mai  ciudate cand au oute sau pui. probabil el ia sarcina femelei  hmm

Adaugat: 20-07-2009 17:15

HAI SNOW! sper sa fie totul bine. pupam pe toti si asteptam vesti.

- Mary-
Sa-ti feresti capul de frig si de prostie. Pr. Arsenie Boca
             http://deyseby.sunphoto.ro

2,177

Motu are un fratior, pe Galbior:ok:
Are mama 2 motati frumosi acum:heart:
Motu a invatat sa ia seminte printre gratii, e momeala sigura ca sa vina la mine;)

Vicky - Mamica fericita

2,178

Sunt f. frumosi si dragalasi smile :heart: :heart: :heart:

My pets :heart:: 3 perusi :perus: (Cipy, Popica, Piciu), 1 nimf :nimfa: (Angel), 1 motan (Julien). My little angels Jack and Norisor :cry:....
Iusti
:caine: :fluture:

2,179

Misha sunt superbi.si Motu se vede ca e fericit dupa creasta.

Adaugat: 22-07-2009 07:58

http://img401.imageshack.us/img401/7021/sdc11280b.jpg

Adaugat: 22-07-2009 08:31

am reusit sa pun si eu o poza MAREE. nu e bine dar m-am descurcat. trebu un pic mai mica, dar conteaza ca am reusit. sper sa va placa. o sa mai pun doua cu Puf si Perluta si gata. http://img297.imageshack.us/img297/7431/sdc11289.jpg http://img161.imageshack.us/img161/2566/sdc11290.jpg

Adaugat: 22-07-2009 08:44

deyseby wrote:

am reusit sa pun si eu o poza MAREE. nu e bine dar m-am descurcat. trebu un pic mai mica, dar conteaza ca am reusit. sper sa va placa. o sa mai pun doua cu Puf si Perluta si gata.

deyseby, sper ca stii ca, daca pui pozele cu functia din forum (cu browse de sub casuta de mesaj) si dai click pe ele pozele se deschid intr-o fereastra la marimea lor initiala. ele sunt afisate mici in mesaj pentru a nu incarca prea mult forumul, dar daca se da click pe ele apar exact la dimensiunea lor. smile

Adaugat: 22-07-2009 11:45

chiar nu stiam asta pentru ca nu am mai pus alte poze. astea au fost o incercare esuata. multumesc oricum.

- Mary-

2,180

deyseby wrote:

chiar nu stiam asta pentru ca nu am mai pus alte poze. astea au fost o incercare esuata. multumesc oricum.

Nu-ti face probleme! E ok, stai linistita! De acum inainte ai sa stii! smile

Adaugat: 22-07-2009 14:20

Gata, s-a rezolvat cu pozele! smile A ramas si linkul catre pozele tale initiale!

Intrebari frecvente si raspunsurile lor
Termeni si conditii
Va multumim pentru ca sunteti membri activi ai forumului Latifa.ro si va rugam sa va respectati intotdeauna partenerii de discutie!

2,181

:heart: Cum sta motul la nimfe cand sunt fericite? big_smile

My pets :heart:: 3 perusi :perus: (Cipy, Popica, Piciu), 1 nimf :nimfa: (Angel), 1 motan (Julien). My little angels Jack and Norisor :cry:....
Iusti

2,182

motul la nimfe e pe spate daca sunt linistite. dar nu e o regula generala. daca sunt curioase , sta ridicat.

- Mary-

2,183

Ce dragut :heart: ! De aba astept sa-mi iau si eu un baietel nimfa :ironic: :heart: !

Iusti

2,184

Buna,sunt si eu nou pe aci..:P astazi mi-am cumparat o nimfa,insa dilema imi e urmatoarea: e femela sau mascul... eu zic k e femela,dar am sa atasez o poza k sa va dati shi voi q parerea..:)

2,185

buna si bine ai venit.mai dupa fata pare femela,dar trebuie sa ne faci o poza cu  codita ei dinauntru. dar nu este nimic sigur pt ca eu am o femela care seamana cu un mascul,iar deyseby are un mascul care seamana cu o femela. oricum nimfa ta este inca puiut are cam 4-5 luni. poti sa iti dai seama daca este femela sau mascul atunci cand incepe "ciripeasca" adica masculul canta foarte frumos iar femela tipa foarte intens.
este frumoasa nimfa si sa te bucuri de el sau ea.

2,186

Multumesc frumos de raspuns...:) Ma apuc sa ii fac o baitza deoarece nu cred k a vazut ea/el aja cva de knd a ajuns in acel magazin...:| Am sa ii fac shi poze q coditza,numai sa il/o prind in toane bune.. big_smile

2,187

Seba. baita nu inseamna sa o uzi cu apa foarte tare. doar stropeste-o un pic. sa nu o uzi ca o sa-ti raceasca si e foarte periculos. eu zic , ca e fetita . dar nu suta la suta. deci vorbim despre o fetita. nu mai punem el/ea. da? bine ai venit si sper sa te bucuri de nimfa ta cat mai mult si sa-ti fim de ajutor cu ce ai nevoie.

- Mary-

2,188

deyseby, multumesc pentru informatie imi sunte-ti foarte utili....si totusi mai am o problema...de cand am cumparat nimfa se scarpina incontinu iar de aseara a inceput sa aiba diaree...pff nu stiu ce sa fac....de ieri nu a mancat nimic...am incercat sa ii dau de toate in mai multe modalitati dar nu reusesc nici cum....ce sa fac?as fi foarte recunoscator daca mi-ati da ceva sfaturi!am nevoie de sfaturi urgent sunt disperat!ma ingrijoreaza foarte mult starea ei! va multumesc mult:)

2,189

sunt nimfe care nu papa o saptamana,pana cand se acomodeaza cu noua locuita si noi stapani.cat despre diaree incearca sa ii dai frunze de salcie sau salcie pt ca sar putea sa o pape

Adaugat: 27-07-2009 21:14

am si eu o intrebare pt cei cu nimfe. ce as putea sa le dau pt o deparazitare interna?
astept raspunsuri

2,190

SEBA. eu le dau out fiert tare si nu am avut probleme de genul asta. sar putea sa manance sigur. Snow le dadea un fel de carbune anume pentru diaree de la magazinele de specialitate. nu stiu de unde i-a venit ideea cu salcia :wow: . poate e buna si asta dar nu mi-a zis pana acum. oul e mai la indemana oricui si incerca sa vezi. de scarpinat se scarpina pt ca are paraziti externi, dar daca o speli o saptamana o sa-i treaca. la inceput ar trebui sa-i dai si vitammine in apa sa -si regenereze organismul. sunt vitamine pentru papagali si sunt bune pentru majoritatea problemelor.

- Mary-

2,191

deyseby, salcia este buna in aceste situati si i-am spus sa incerece pt ca ea nu vrea sa pape si faptul ca este verde sar putea sa pape mai repede.
iar outul si carbunele nu va da rezultate daca nu papa, nu ai sanse sa se faca bine. tongue tongue

2,192

Am incercat si q galbenush tare de ou si q orez fiert dar nu vrea sa se atinga de ele... Am observat k a inceput sa manance mancare pt el incetul q incetul dar pe furish,cred k ink nu s-a obijnuit q noua casa..;) Cat despre salcie..nu am incercat inca dar am sa incerc sa vad..:P Sper sa se faca bine... Multumesc de raspunsuri..:)

2,193

Buna ziua am si eu 2 nimfe: un mascul si o femela si as vrea sa stiu cam ce trebuie sa le dau de mancare pentru a se dezvolta cat mai bine.

Papagalii au cam 1 an fiecare

2,194

bine ai venit
pai,la pet-uri exista mixuri de seminte pt nimfe,dar trebuie sa vezi care le place cel mai mult.Vitamine in apa cam o data pe saptamana si multe fructe si legume (aici trebuie sa vezi tu ce le place sa pape)
si ateptam poze cu micuti tai.

2,195

multumesc o sa pun zilele astea

2,196

a poti sa le mai dai galbenus de ou fiert tare.
si asteptam vesti de oute ca acum bate la usa sezonul de imperechere.
nou aici asteptam puiutii.
si ca sa mai inveselim forumul am sa pun cateva poze.

2,197

imi puteti spune cam ce ,,hrana sanatoasa" as putea da nimfelor??...nu seminte sau mixuri..legume,fructe,produse de panificatie..

Adaugat: 30-07-2009 20:01

Latifa,imi spui si mie cum pot adauga o poza...
si cam ce marime ar trebui sa aiba una..

2,198

madalina1 wrote:

Latifa,imi spui si mie cum pot adauga o poza...
si cam ce marime ar trebui sa aiba una..

Sub fereastra de mesaj ai 3 campuri "Browse". Cu ajutorul lor poti incarca poze pe forum. Dai click pe browse si iti alegi poza direct din fisierele de pe calculatorul tau. smile Marimea maxima este de 2Mb/imagine smile

Intrebari frecvente si raspunsurile lor
Termeni si conditii
Va multumim pentru ca sunteti membri activi ai forumului Latifa.ro si va rugam sa va respectati intotdeauna partenerii de discutie!

2,199

as vrea si eu sa stiu de ce nimfa mea sta tot timpul infoiata?

2,200

papagalii mei cu cortul
o sa mai pun poze azi....

Mersi mult, Latifa

Adaugat: 31-07-2009 08:38

1. femela
2. amandoi
3. masculul

Adaugat: 31-07-2009 09:27

andrei,femela ta mai sta infoiata?