Salutari tuturor! Vad ca in lipsa mea s-au intamplat numai lucruri minunate, ceea ce-mi umple sufletul de bucurie!
Felicitari Alex! Sa-ti traiasca micutii si sa fie sanatosi! Este incredibil cum ti se umple sufletul de bucurie cand vezi zgaibele aste mici iesite din ou si fara pene pe ele, chiar si atunci cand nu sunt ai tai si pur si simplu te uiti la o poza pusa pe site! :heart: Felicitari inca o data Alex si sa ne tii la curent cu evolutia micutilor. Ma bucur din suflet pentru tine!
Iusty, recunosc ca m-ai dat gata cu pozele tale! Doamne cat de frumosi pot fi perushii tai! Sa-ti traiasca si sa ne mai delectezi cu astfel de poze!
Moni, te felicit pentru Cichi, dar nu sunt de acord cu faptul ca vrei sa-l dai pe Azur. Sper sa nu te superi pe mine, dar chiar m-am intrista si mai mult, subscriu la tot ce a zis Iloveanimals si OBlonda. Iti doresc sa te bucuri de minunatia aia galbena si sper din tot sufletul sa nu aiba aceeasi soarta ca Azur. Am inteles ca Azur va fi al Iustinei. Felicitari! Sunt convinsa ca intre atatea frumuseti micutzul o sa se simta bine.
Inca ceva. Moni, ai vazut vreodata un perush respins de stapanul lui? Crede-ma ca-i o imagine tare cruda. Mimi al meu a fost respins de fosta lui stapana si i l-am cerut eu. A fost cel mai iubit perush din lume, cel mai destept si scump si o sa ma doara toata viata mea pierderea lui, dar ideea e alta. Inainte sa-l iau se izolase in colivia lui, nu mai canta si era tot timpul trist. Dupa ce l-am luat si devenise rasfatatul tuturor din casa, atunci cand trecea pe la noi fosta lui stapana, el inca se uita cu jind dupa ea si astepta sa-l bage si seama. Crede-ma ca doare al naibii sa-i vezi cum sufera si sa nu stii ce sa faci sa se simta si mai iubit!
Sa nu o iei ca pe o dojeneala. Pur si simplu am vrut sa-ti impartasesc din experienta noastra, a mea si a lui Mimi, si sa intelegi macar putin faptul ca perushii sunt foarte foarte iubitori si se intristeaza repede. Asa ca iubeste-l mult pe cel nou. Sunt convisa ca si Azur a fost si va fi iubit tare mult!
Adriana