1,101 (edited by Iusty 19-07-2009 14:22)

Re: Despre Perusi - Melopsittacus undulatus

Azi Cipy si Popica fac un an de cand sunt la mine...de cand ii am... :sanatate: :sanatate:
Nu am iesit prea bine...dar nu conteaza...ei sunt importanti in aceaste poza smile
Cipy si Popica acum, dupa un an sanatosi si voiosi :heart: :heart:

Adaugat: 19-07-2009 15:19

Si inca o poza :heart:

P.S: ei adora sa-mi roada parul big_smile

My pets :heart:: 3 perusi :perus: (Cipy, Popica, Piciu), 1 nimf :nimfa: (Angel), 1 motan (Julien). My little angels Jack and Norisor :cry:....
Iusti
:caine: :fluture:

1,102

foarte dragutzi! tongue

1,103

superbi.......  :heart: :heart: :heart: :heart:

I love animals :heart:

1,104

Merci :pup: ...sunt sufletzei mei...ii ador :heart: :heart:

My pets :heart:: 3 perusi :perus: (Cipy, Popica, Piciu), 1 nimf :nimfa: (Angel), 1 motan (Julien). My little angels Jack and Norisor :cry:....
Iusti

1,105

Cichi si Azur

Good friends are like stars,you don't always see them,but you know they're always there.:)

1,106

sunt foarte frumosi......imi place foarte mult de Cichi dar si de Azur......

1,107 (edited by iloveanimals 19-07-2009 18:11)

Daca Cichi era fata veneam si ti-o furam. :k: Superbi amandoi. :heart: Iusty nici ai tai nu sunt mai prejos. wink Preferatul meu ramane Cipy. :heart:

"Numai cand vei iubi un animal vei simti iubirea cu toata inima." (Anatole France) ->Dany<-1 perus Candy,1 nimfa Miki

1,108

Foarte frumosi perusii! :heart: Mie Azur tot mi se pare fetita.. hmm

>>>>Alexandra<<<<

1,109 (edited by Iusty 21-07-2009 17:21)

:pup: Multumesc

Iusti

1,110 (edited by Monyxme 20-07-2009 19:56)

Multumesc,dar e baiat nu stiu de ce are ceromul asa....
Imi schimba perusul la pet shop daca ma duc cu el?

Adaugat: 20-07-2009 20:54

iloveanimals wrote:

Daca Cichi era fata veneam si ti-o furam. :k: Superbi amandoi. :heart: Iusty nici ai tai nu sunt mai prejos. wink Preferatul meu ramane Cipy. :heart:

Ingrijitorul a spus ca e fata pt ca l-a verificat sad si eu vroiam sa fie fetita

Good friends are like stars,you don't always see them,but you know they're always there.:)

1,111

Mony, tu si Iusty ar trebuii sa faceti in felul urmator, iusty are o fetita singura, pe Bella, tu ai doi baietei,i l-ai putea da Iustinei pe Cichi, pt ca oricum ea trebuie sa isi mai ia un perus. :wis: Daca vrea si ea desigur. :angel:

"Numai cand vei iubi un animal vei simti iubirea cu toata inima." (Anatole France) ->Dany<-1 perus Candy,1 nimfa Miki

1,112

nu il dau pe cichi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!E INIMIOARA MEA!!!!!!!
Si nici pe azur ca o sa-l schimb la pet shop cu o fetita
Mi-l schimba?

1,113

Pe Azur? Mony incep sa cred ca nu ai inima. neutral

1,114

Poate dar il dau pe azur pt ca pe el mi l-a dat o colega, care vroia sa scape de el....
Il schimb pe o fetita de varsta lui cichi
Dar mi-l schimba?

1,115

il ai de atata timp.....unii cred ca un animal e o soseta pe care o schimba pe placul lor....dar nu ma bag....fa ce vrei

1,116

monyxme wrote:

nu il dau pe cichi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!E INIMIOARA MEA!!!!!!!
Si nici pe azur ca o sa-l schimb la pet shop cu o fetita
Mi-l schimba?

Dar oare Azur nu a fost odata inimioara ta??? Dupa 2 ani il dai si pe Cichi tot asa...
Ce te face sa crezi ca 2 baieti nu se inteleg? Iti zic eu, or sa se inteleaga mai bine decat o pereche.
Eu zic sa`i lasi asa, impreuna!

>>>>Alexandra<<<<

1,117

In loc sa faci schimb cu Iusty , sa iti dea fetita ei, sa stii macar ca Azur ajunge pe maini bune si il poti vedea oricand. Chiar crezi ca el nu are inima? Asta este felul sau de a fi, putin mai tacut. Cu ce te deranjeaza. Baiatul este singur cu cine vrei sa se distreze, sa cante, sa faca galagie? Crezi ca el vrea sa te nemultumeasca? Orice sufletel are felul sau de a fi, ar vrea sa isi recompenseze stapanul dar nu stie cum, de unde sa stie bietul Azur ce vrei tu. Nu`l poti obliga sa faca ceva ce nu ii sta in caracter. :ill:

1,118 (edited by Iusty 21-07-2009 17:24)

Nu va mai faceti griji...maine Azur va deveni perusul meu :heart: :pls: ...

Iusti

1,119

Felicitari Iusty. :k: :bravo:

1,120

Salutari tuturor! Vad ca in lipsa mea s-au intamplat numai lucruri minunate, ceea ce-mi umple sufletul de bucurie! 

Felicitari Alex! Sa-ti traiasca micutii si sa fie sanatosi! Este incredibil cum ti se umple sufletul de bucurie cand vezi zgaibele aste mici iesite din ou si fara pene pe ele, chiar si atunci cand nu sunt ai tai si pur si simplu te uiti la o poza pusa pe site! :heart: Felicitari inca o data Alex si sa ne tii la curent cu evolutia micutilor. Ma bucur din suflet pentru tine!

Iusty, recunosc ca m-ai dat gata cu pozele tale! Doamne cat de frumosi pot fi perushii tai! Sa-ti traiasca si sa ne mai delectezi cu astfel de poze!

Moni, te felicit pentru Cichi, dar nu sunt de acord cu faptul ca vrei sa-l dai pe Azur. Sper sa nu te superi pe mine, dar chiar m-am intrista si mai mult, subscriu la tot ce a zis Iloveanimals si OBlonda. Iti doresc sa te bucuri de minunatia aia galbena si sper din tot sufletul sa nu aiba aceeasi soarta ca Azur. Am inteles ca Azur va fi al Iustinei. Felicitari! Sunt convinsa ca intre atatea frumuseti micutzul o sa se simta bine.

Inca ceva. Moni, ai vazut vreodata un perush respins de stapanul lui? Crede-ma ca-i o imagine tare cruda. Mimi al meu a fost respins de fosta lui stapana si i l-am cerut eu. A fost cel mai iubit perush din lume, cel mai destept si scump si o sa ma doara toata viata mea pierderea lui, dar ideea e alta. Inainte sa-l iau se izolase in colivia lui, nu mai canta si era tot timpul trist. Dupa ce l-am luat si devenise rasfatatul tuturor din casa, atunci cand trecea pe la noi fosta lui stapana, el inca se uita cu jind dupa ea si astepta sa-l bage si seama. Crede-ma ca doare al naibii sa-i vezi cum sufera si sa nu stii ce sa faci sa se simta si mai iubit!

Sa nu o iei ca pe o dojeneala. Pur si simplu am vrut sa-ti impartasesc din experienta noastra, a mea si a lui Mimi, si sa intelegi macar putin faptul ca perushii sunt foarte foarte iubitori si se intristeaza repede. Asa ca iubeste-l mult pe cel nou. Sunt convisa ca si Azur a fost si va fi iubit tare mult!

Adriana

1,121

Mi-am mai luat un perus.E fata sau baiat?

1,122

foarte frumos perusul.... :pup:

1,123 (edited by OBlonda 22-07-2009 15:00)

Este fetita! Sa`ti traiasca! :heart:
Tin sa te anunt ca si Azur este fetita.Am vazut poze clare cu ea.Si e 100% fetita.Oricum, ai facut bine ca acum perusii sunt amandoi tineri, de aceeasi varsta, dar ai facut rau ca ai dat`o pe Azur...Puteai sa tii si 3 perusei, nu se bateau intre ei.. hmm

>>>>Alexandra<<<<

1,124

Deci de aiai cichi s-a suit pe azurica.....

Adaugat: 23-07-2009 08:40

Daca stiam ca este fetita o pastram

Adaugat: 23-07-2009 08:41

Dar de ce nu avea ceromul crem?

1,125

Salut la toata lumea. Nu am mai postat de mult pe forum, nu am avut timp. Ma pregatesc sa'i cumpar o pereche Perusului meu Pif, dar ma gandeam sa cumpar o nimfa. In ultima vreme e foarte agresiv , ciupeste foarte tare. Si cred ca Pif al meu este fetita. Credeti ca este bine sa'i cumpar o ninfa ? sau mai astept sa se mai calmeze?