1,076

Re: Despre Perusi - Melopsittacus undulatus

Unde scrii mesajul, ai mai jos Browse, dai click pe el si cauti poza in calculator, apoi dai Trimite si gata!

>>>>Alexandra<<<<

1,077

o sa pun o poza cu papagalii facut cu webcamul si o poza cu catelusa mea cand era mica-poza facuta cu aparatul de fotografiat sa vad care merge

Adaugat: 17-07-2009 15:42

poza cu cotelusa a mers dar cu papagalii nu

Adaugat: 17-07-2009 15:42

daca vreti sa pun poza cu papagalii mei o sa pun pe la inceputul lui august cand vine vara mea,ca ea are aparat digital.

1,078

merg doar pozele cu format gif, jpeg si png tongue a ta ce format are? smile aia care mi-au spus`o prima data este dimensiunea smile

"Numai cand vei iubi un animal vei simti iubirea cu toata inima." (Anatole France) ->Dany<-1 perus Candy,1 nimfa Miki

1,079

sati zic ce scrie pe poza:dimensions 352x288;type bitmap image;size 297 kb

1,080

hello hello la toti!:heart: am in sfarsit putin timp sa va mai scriu despre perusei! am 2 puiuti sanatosi acum iar maine sper sa iasa si al treilea! sunt ft bine hraniti si totul e in regula.sper ca zilele viitoare sa va puna vara mea niste poze.va salut pe toti sa va urez multa sanatate atat voua cat si animalutelor voastre!:heart:

1,081

Super! Sa-ti traiasca puisorii big_smile :bravo: si sa creasca mari si sanatosi!
Apropo...cum imi pot invata perusii sa faca baie singuri? big_smile Le pun aproape zilnic apa intr-un recipient si nici nu vor sa se atinga de ea...doar cand se raceste beau din ea big_smile

My pets :heart:: 3 perusi :perus: (Cipy, Popica, Piciu), 1 nimf :nimfa: (Angel), 1 motan (Julien). My little angels Jack and Norisor :cry:....
Iusti
:caine: :fluture:

1,082

vreau sa va intreb:dupa ce leam facut baie la perusii mei femela a inceput sa stranute sau sa tuseasca si de atunci nu leam mai facut baie de teama sa nu raceasca femela.de la baie stranuta/tusea?

1,083

Daca i-ai udat prea mult si i-ai tinut undeva la racoare, de la baita tusea, iar daca si-au facut singuri si au stat la rocoare tot din cauza baii.

"Numai cand vei iubi un animal vei simti iubirea cu toata inima." (Anatole France) ->Dany<-1 perus Candy,1 nimfa Miki

1,084

ei au intrat singuri in apa si nu sau udat tare,dar au stat la racoare.:rusine:

1,085

Mi-am cumparat un perus galben.. big_smile

Adaugat: 18-07-2009 16:11

Imi puteti spune ce este?

Good friends are like stars,you don't always see them,but you know they're always there.:)

1,086 (edited by OBlonda 18-07-2009 15:34)

Alex, sa`ti traiasca puiutii! :sanatate: Asteptam poze cu ei!
monyxme, e un baietel tanar, pana in 3-4 luni.Sper ca nu l`ai dat pe Azur :wow: Cum se inteleg? Mai asteptam poze!Sa`ti traiasca! :heart:

>>>>Alexandra<<<<

1,087

foarte frumos perusul,monyxme! :heart:

Adaugat: 18-07-2009 17:21

am o nelamurire:femela are nasul crem-cred ca se face maro acum e prea mica pentru imperechere?ca am citit pe net ca trebuie sa aiba nasul maro pentru imperechere.

Adaugat: 18-07-2009 17:47

vreau sa va spun ca acum cateva luni femela a avut pobleme cu un piciorus(dintro data),dormea cu,capul in jos si era suparata.am crezut ca moare :cry: .dar sia revenit :bravo: .dupa inca o luna ia aparut pe nas ceva alb ca un burete(am presupus ca e raie,dar cand leam spus membrilor familiei nu mau crezut).intro zi am fost in oras la cumparaturi si am trecut pe la un cabinet veterinar.am descris perusul si mia dat vitamine si colicrid pentru diaree,si a spus sa aduc perusul la cabinet.cand am venit am scris pe un forum si crescatorii miau spus sa o ung cu ulei alimentar sau sa o duc la veterinar.eu am incercat cu uleiul.si a functionat.acum e sanatoasa.

Adaugat: 18-07-2009 18:02

si as vrea sa faca puiutzi

1,088

Monica....ti-am spus eu ca-i baietel tanar smile :angel: smile :rusine:

Adaugat: 18-07-2009 21:14

Nu l-a dat pe Azur...dar e f. fericit ca are un partener de joaca :k: :k:

My pets :heart:: 3 perusi :perus: (Cipy, Popica, Piciu), 1 nimf :nimfa: (Angel), 1 motan (Julien). My little angels Jack and Norisor :cry:....
Iusti
:caine: :fluture:

1,089

monyxme foarte frumos perusul.....sa-ti traiascasi sa te bucuri de el.....si cel mai important sa fie sanatos :pup:

I love animals :heart:

1,090

O astfel de fetita vreau sa ii iau si eu lui Snowy al meu. :bravo: Sa`ti traiasca baietelul Moni. :pup:

1,091

pai i-ai ca(virgula) creste baiatul si se pupa cu oglinda tongue

I love animals :heart:

1,092

Poi o sa ii iau cat mai curand. big_smile Am vazut ca regurgiteaza, era mei regurgitat in fata oglinzii. :k:

Adaugat: 18-07-2009 21:50

http://i674.photobucket.com/albums/vv109/noway_dany/071509164911.jpg
http://i674.photobucket.com/albums/vv109/noway_dany/071509121054.jpg

Motatul meu nu mai are linutele de pe cap pana aproape de cioc. Creste baiatu, creste. smile cool

1,093

ce frumushel e!!! :heart:

1,094

alexandra10 wrote:

ce frumushel e!!! :heart:

Multumesc. :pup: Snowy te pupa si el. :bravo:

1,095

iloveamals ai un scumpic" mare- mic". are timp sa creasca. sanatos sa fie. si al lui moni e tare dragastos.

- Mary-
Sa-ti feresti capul de frig si de prostie. Pr. Arsenie Boca
             http://deyseby.sunphoto.ro

1,096

Va multumsc foarte mult!Si nu,nu l-am dat pe azur poate imi da iusty pentru el perusoaica alba ca pe cichi vreau sa il dresez
Iloveanimals,cichi seamana foarte nult cu snowy al tau.Osa pun poze in curand.....intai sa-i fac.
Cichi este foarte cuminte....ieri a mancat de la mine din mana si are un ciripit asa dragalas....

Adaugat: 19-07-2009 11:33

Ilove animals,ai un singur perus?

Good friends are like stars,you don't always see them,but you know they're always there.:)

1,097

Da, unul singur are.Vrea sa`i ia o fetita exacti cum e Cichi :heart:
Sa`ti traiasca!

>>>>Alexandra<<<<

1,098

Multumesc!OBlonda intra putin la perusul meu e bolnav.este cineva cu un perus cu simtome ciudate.....eu nu ma prea pricep la boli

1,099

Am intrat! E total aiurea topicul ala, deoarece e tot despre perusi, dar e separat...Se vorbeste in paralel, fiecare scrie , ba aici, ba dincolo.. hmm

>>>>Alexandra<<<<

1,100

Multumesc! Stiu ca Snowy e frumos. :pls: Tocmai din cauza asta ma laud si eu cu el. smile