Re: Despre Perusi - Melopsittacus undulatus
Unde scrii mesajul, ai mai jos Browse, dai click pe el si cauti poza in calculator, apoi dai Trimite si gata!
Forumul tuturor animalelor de companie. Comunitatea posesorilor de animale de companie.
You are not logged in. Please login or register.
Forum 4animale → Pasari → Despre Perusi - Melopsittacus undulatus
Unde scrii mesajul, ai mai jos Browse, dai click pe el si cauti poza in calculator, apoi dai Trimite si gata!
o sa pun o poza cu papagalii facut cu webcamul si o poza cu catelusa mea cand era mica-poza facuta cu aparatul de fotografiat sa vad care merge
Adaugat: 17-07-2009 15:42
poza cu cotelusa a mers dar cu papagalii nu
Adaugat: 17-07-2009 15:42
daca vreti sa pun poza cu papagalii mei o sa pun pe la inceputul lui august cand vine vara mea,ca ea are aparat digital.
merg doar pozele cu format gif, jpeg si png a ta ce format are?
aia care mi-au spus`o prima data este dimensiunea
sati zic ce scrie pe poza:dimensions 352x288;type bitmap image;size 297 kb
hello hello la toti!:heart: am in sfarsit putin timp sa va mai scriu despre perusei! am 2 puiuti sanatosi acum iar maine sper sa iasa si al treilea! sunt ft bine hraniti si totul e in regula.sper ca zilele viitoare sa va puna vara mea niste poze.va salut pe toti sa va urez multa sanatate atat voua cat si animalutelor voastre!:heart:
Super! Sa-ti traiasca puisorii :bravo: si sa creasca mari si sanatosi!
Apropo...cum imi pot invata perusii sa faca baie singuri? Le pun aproape zilnic apa intr-un recipient si nici nu vor sa se atinga de ea...doar cand se raceste beau din ea
vreau sa va intreb:dupa ce leam facut baie la perusii mei femela a inceput sa stranute sau sa tuseasca si de atunci nu leam mai facut baie de teama sa nu raceasca femela.de la baie stranuta/tusea?
Daca i-ai udat prea mult si i-ai tinut undeva la racoare, de la baita tusea, iar daca si-au facut singuri si au stat la rocoare tot din cauza baii.
ei au intrat singuri in apa si nu sau udat tare,dar au stat la racoare.:rusine:
Mi-am cumparat un perus galben..
Adaugat: 18-07-2009 16:11
Imi puteti spune ce este?
Alex, sa`ti traiasca puiutii! :sanatate: Asteptam poze cu ei!
monyxme, e un baietel tanar, pana in 3-4 luni.Sper ca nu l`ai dat pe Azur :wow: Cum se inteleg? Mai asteptam poze!Sa`ti traiasca! :heart:
foarte frumos perusul,monyxme! :heart:
Adaugat: 18-07-2009 17:21
am o nelamurire:femela are nasul crem-cred ca se face maro acum e prea mica pentru imperechere?ca am citit pe net ca trebuie sa aiba nasul maro pentru imperechere.
Adaugat: 18-07-2009 17:47
vreau sa va spun ca acum cateva luni femela a avut pobleme cu un piciorus(dintro data),dormea cu,capul in jos si era suparata.am crezut ca moare :cry: .dar sia revenit :bravo: .dupa inca o luna ia aparut pe nas ceva alb ca un burete(am presupus ca e raie,dar cand leam spus membrilor familiei nu mau crezut).intro zi am fost in oras la cumparaturi si am trecut pe la un cabinet veterinar.am descris perusul si mia dat vitamine si colicrid pentru diaree,si a spus sa aduc perusul la cabinet.cand am venit am scris pe un forum si crescatorii miau spus sa o ung cu ulei alimentar sau sa o duc la veterinar.eu am incercat cu uleiul.si a functionat.acum e sanatoasa.
Adaugat: 18-07-2009 18:02
si as vrea sa faca puiutzi
Monica....ti-am spus eu ca-i baietel tanar :angel:
:rusine:
Adaugat: 18-07-2009 21:14
Nu l-a dat pe Azur...dar e f. fericit ca are un partener de joaca :k: :k:
monyxme foarte frumos perusul.....sa-ti traiascasi sa te bucuri de el.....si cel mai important sa fie sanatos :pup:
O astfel de fetita vreau sa ii iau si eu lui Snowy al meu. :bravo: Sa`ti traiasca baietelul Moni. :pup:
pai i-ai ca(virgula) creste baiatul si se pupa cu oglinda
Poi o sa ii iau cat mai curand. Am vazut ca regurgiteaza, era mei regurgitat in fata oglinzii. :k:
Adaugat: 18-07-2009 21:50
Motatul meu nu mai are linutele de pe cap pana aproape de cioc. Creste baiatu, creste.
ce frumushel e!!! :heart:
ce frumushel e!!! :heart:
Multumesc. :pup: Snowy te pupa si el. :bravo:
iloveamals ai un scumpic" mare- mic". are timp sa creasca. sanatos sa fie. si al lui moni e tare dragastos.
Va multumsc foarte mult!Si nu,nu l-am dat pe azur poate imi da iusty pentru el perusoaica alba ca pe cichi vreau sa il dresez
Iloveanimals,cichi seamana foarte nult cu snowy al tau.Osa pun poze in curand.....intai sa-i fac.
Cichi este foarte cuminte....ieri a mancat de la mine din mana si are un ciripit asa dragalas....
Adaugat: 19-07-2009 11:33
Ilove animals,ai un singur perus?
Da, unul singur are.Vrea sa`i ia o fetita exacti cum e Cichi :heart:
Sa`ti traiasca!
Multumesc!OBlonda intra putin la perusul meu e bolnav.este cineva cu un perus cu simtome ciudate.....eu nu ma prea pricep la boli
Am intrat! E total aiurea topicul ala, deoarece e tot despre perusi, dar e separat...Se vorbeste in paralel, fiecare scrie , ba aici, ba dincolo..
Multumesc! Stiu ca Snowy e frumos. :pls: Tocmai din cauza asta ma laud si eu cu el.
Forum 4animale → Pasari → Despre Perusi - Melopsittacus undulatus