Re: Despre Perusi - Melopsittacus undulatus
bravo Alex. sa dea Dumnezeu sa ai parte de ei si sa fie bine. bravo. :pls:
Sa-ti feresti capul de frig si de prostie. Pr. Arsenie Boca
http://deyseby.sunphoto.ro
Forumul tuturor animalelor de companie. Comunitatea posesorilor de animale de companie.
You are not logged in. Please login or register.
Forum 4animale → Pasari → Despre Perusi - Melopsittacus undulatus
bravo Alex. sa dea Dumnezeu sa ai parte de ei si sa fie bine. bravo. :pls:
multumesc mult de tot! am avut 5, dar unul s a spart;acum mai am 3 si frumusetea asta:X
din pacate maine plec intr o excursie..nu am nici un chef:(( oricum vor avea grija multe persoane de ei, asa ca nu imi fac griji.
sper sa mai scoata si altii:X
o sa va tin la curent, chiar daca voi fi in Anglia.
va salut pe toti;)
P.S: OBlonda, ai avut dreptate
Ai grija acolo in Anglia, si sa ne mai zici cati pui a scos, si daca sunt bine hraniti :k:
Ma bucur ca ai ascultat de sfaturi, ti`am zis eu sa ai rabdare ca o sa ai puiuti
Sa pui poze cand te intorci cu ei, sa vedem si noi ce culori o sa aiba :heart: Sunt foarte curioasa la o mama albastra si`un tata galben ce o sa iasa :bravo:
o sa va tin la curent! multumesc tuturor mult de tot pt toate sfaturile( in special tie OBlonda, si imi pare rau ca ne am certat la inceput).numai bine tuturor!
Eh, si mie imi pare rau, dar sa lasam trecutul pentru ca viitorul pare frumos :bravo: Bravo! Si sanatate celor mici, si parintilor ca sa`i hraneasca si sa`i faca mari si frumosi :heart:
Sunt foarte frumosi.Sa-ti traiasca
multumesc! acum m am uitat pentru ultima oara la ei, si mititelul era murdar de ou pe la cioc:))) foarte simpatic e.va salut!
Sa ai grija de ei.Sa creasca mari si frumosi
:bravo: Felicitari pt puiuti :bravo: Sa-ti traiasca...sa creasca toti frumosi si sanatosi :heart: :heart:
Adaugat: 14-07-2009 21:30
As vrea sa stiu cum pot sa-mi invat perusii sa faca baie...Popica adora sa faca baie...dar se stropeste cu apa din adapatori doar azi am vazut cine uda tot in colivie
am si eu 2 perusite!si ma tot gandesc sa le iau un baietel!oare nu o sa fie probleme ca sunt 2 fetite si un baiat?am vazut pozele cu perusii vostri,sunt foarte frumosi,sa fie sanatosi!
cred ca ar fi mai bine sa le iei la amndoua cate un mascul
am si eu 2 perusite!si ma tot gandesc sa le iau un baietel!oare nu o sa fie probleme ca sunt 2 fetite si un baiat?am vazut pozele cu perusii vostri,sunt foarte frumosi,sa fie sanatosi!
Crede-ma...va fi o problema :ill: ...fetele se vor bate pe el...si daca el isi alege perusoaica, cealalta va suferi ( cazul meu: am 2 fetite si un baietel). Trebuie sa-ti iei doi masculi. :k:
buna tuturor!am 2 perusi(mascul si femela)dar nu sunt prea afectuosi unul cu celalalt.:(se vor imperechea in viitor?si ce ar trebui sa fac pentru a se inmulti?
cati ani au? daca nu se atrag inseamna ca nu se iubesc, nu ii poti obliga sa faca pui
Esti sigura ca ai pereche? Poate ai 2 fetite si se cearta.Pune poze cu ei si`ti zicem sigur ce sa faci!
nu stiu sigur cati ani au,pentru ca iam luat de la pet shop.si sunt sigur o pereche,pentru ca el se poarta ca un mascul,iar ea este mai retrasa si mai cuminte.poze am cu ei dar leam facut cu webcamul si nu cred ca se pot pune.
Adaugat: 16-07-2009 18:58
cred ca papagalii mei au:Polly(femela)1 an,Paco(masculul)1 an si ceva.
de unde esti atat de sigura ca sunt pereche?
sati spun ce culoare are nasul lor?
Adaugat: 16-07-2009 22:47
polly(femela)-nas alb paco(masculul)-albastru
poti pune poze? :pup: sa ii vedem si noi pe micuti :heart:
se pot pune pozele facute cu webcamul?
depinde ce format au
incearca! daca nu, redimensioneaza`le
am sa incerc
Adaugat: 17-07-2009 13:06
dar cum pun pozele?
Forum 4animale → Pasari → Despre Perusi - Melopsittacus undulatus