1,051

Re: Despre Perusi - Melopsittacus undulatus

bravo Alex. sa dea Dumnezeu sa ai parte de ei si sa fie bine. bravo. :pls:

- Mary-
Sa-ti feresti capul de frig si de prostie. Pr. Arsenie Boca
             http://deyseby.sunphoto.ro

1,052

multumesc mult de tot! am avut 5, dar unul s a spart;acum mai am 3 si frumusetea asta:X
din pacate maine plec intr o excursie..nu am nici un chef:(( oricum vor avea grija multe persoane de ei, asa ca nu imi fac griji.
sper sa mai scoata si altii:X
o sa va tin la curent, chiar daca voi fi in Anglia.
va salut pe toti;)
P.S: OBlonda, ai avut dreptate

1,053

Ai grija acolo in Anglia, si sa ne mai zici cati pui a scos, si daca sunt bine hraniti :k:
Ma bucur ca ai ascultat de sfaturi, ti`am zis eu sa ai rabdare ca o sa ai puiuti tongue
Sa pui poze cand te intorci cu ei, sa vedem si noi ce culori o sa aiba :heart: Sunt foarte curioasa la o mama albastra si`un tata galben ce o sa iasa :bravo:

>>>>Alexandra<<<<

1,054

o sa va tin la curent! multumesc tuturor mult de tot pt toate sfaturile( in special tie OBlonda, si imi pare rau ca ne am certat la inceput).numai bine tuturor!

1,055

Eh, si mie imi pare rau, dar sa lasam trecutul pentru ca viitorul pare frumos :bravo: Bravo! Si sanatate celor mici, si parintilor ca sa`i hraneasca si sa`i faca mari si frumosi :heart:

>>>>Alexandra<<<<

1,056

Sunt foarte frumosi.Sa-ti traiasca

Good friends are like stars,you don't always see them,but you know they're always there.:)

1,057

multumesc! acum m am uitat pentru ultima oara la ei, si mititelul era murdar de ou pe la cioc:))) foarte simpatic e.va salut!

1,058

Sa ai grija de ei.Sa creasca mari si frumosi

Good friends are like stars,you don't always see them,but you know they're always there.:)

1,059

:bravo: Felicitari pt puiuti :bravo: Sa-ti traiasca...sa creasca toti frumosi si sanatosi :heart: :heart:

Adaugat: 14-07-2009 21:30

As vrea sa stiu cum pot sa-mi invat perusii sa faca baie...Popica adora sa faca baie...dar se stropeste cu apa din adapatori smile doar azi am vazut cine uda tot in colivie smile

My pets :heart:: 3 perusi :perus: (Cipy, Popica, Piciu), 1 nimf :nimfa: (Angel), 1 motan (Julien). My little angels Jack and Norisor :cry:....
Iusti
:caine: :fluture:

1,060

am si eu 2 perusite!si ma tot gandesc sa le iau un baietel!oare nu o sa fie probleme ca sunt 2 fetite si un baiat?am vazut pozele cu perusii vostri,sunt foarte frumosi,sa fie sanatosi!

1,061

cred ca ar fi mai bine sa le iei la amndoua cate un mascul

I love animals :heart:

1,062 (edited by Iusty 16-07-2009 13:51)

anca_motz wrote:

am si eu 2 perusite!si ma tot gandesc sa le iau un baietel!oare nu o sa fie probleme ca sunt 2 fetite si un baiat?am vazut pozele cu perusii vostri,sunt foarte frumosi,sa fie sanatosi!

Crede-ma...va fi o problema :ill: ...fetele se vor bate pe el...si daca el isi alege perusoaica, cealalta va suferi ( sad cazul meu: am 2 fetite si un baietel). Trebuie sa-ti iei doi masculi. :k:

My pets :heart:: 3 perusi :perus: (Cipy, Popica, Piciu), 1 nimf :nimfa: (Angel), 1 motan (Julien). My little angels Jack and Norisor :cry:....
Iusti

1,063

buna tuturor!am 2 perusi(mascul si femela)dar nu sunt prea afectuosi unul cu celalalt.:(se vor imperechea in viitor?si ce ar trebui sa fac pentru a se inmulti?

1,064 (edited by iloveanimals 16-07-2009 16:46)

cati ani au? daca nu se atrag inseamna ca nu se iubesc, nu ii poti obliga sa faca pui tongue

"Numai cand vei iubi un animal vei simti iubirea cu toata inima." (Anatole France) ->Dany<-1 perus Candy,1 nimfa Miki

1,065

Esti sigura ca ai pereche? Poate ai 2 fetite si se cearta.Pune poze cu ei si`ti zicem sigur ce sa faci! wink

>>>>Alexandra<<<<

1,066

nu stiu sigur cati ani au,pentru ca iam luat de la pet shop.si sunt sigur o pereche,pentru ca el se poarta ca un mascul,iar ea este mai retrasa si mai cuminte.poze am cu ei dar leam facut cu webcamul si nu cred ca se pot pune.

Adaugat: 16-07-2009 18:58

cred ca papagalii mei au:Polly(femela)1 an,Paco(masculul)1 an si ceva.

1,067

de unde esti atat de sigura ca sunt pereche? smile

"Numai cand vei iubi un animal vei simti iubirea cu toata inima." (Anatole France) ->Dany<-1 perus Candy,1 nimfa Miki

1,068

sati spun ce culoare are nasul lor?

Adaugat: 16-07-2009 22:47

polly(femela)-nas alb         paco(masculul)-albastru

1,069

poti pune poze? :pup: sa ii vedem si noi pe micuti :heart:

1,070 (edited by Iusty 17-07-2009 09:15)

Da..pune poze si iti putem spune wink :k:

Iusti

1,071

se pot pune pozele facute cu webcamul?

1,072

depinde ce format au smile

1,073

au 297 KB

Adaugat: 17-07-2009 12:36

le pot pune?

1,074

incearca! daca nu, redimensioneaza`le big_smile

>>>>Alexandra<<<<

1,075

am sa incerc