Deyseby, trebuie udati zilnic? Eu l-am udat si ieri, ca a fost cald rau. Sa stiu ce sa fac sa-i fie bine. Cred ca e stresat ca-l vede liber pe Puiu si el sta in colivie, desi i-am dat si ieri putin drumul. Da, i-am dat vineri ou amestecat cu morcov ras, si ieri ou amestecat cu orez brun (are f. multe vitamine). In general au amandoi acelasi meniu. O sa le fierb si maine ou si pt. Motu il las simplu, asa cum spui tu. Il las de dimi pana seara. Eu il las pe-afara numai cand sunt si eu acasa, sa-i pot supraveghea, Puiu e dublu cat el, ma tem sa nu-l bata pana se obisnuieste cu el.
Daca il las liber in fiecare zi o sa invete ca e casuta lui si ca acolo gaseste apa si papica si ca e locul de nani? Nu-i trebuie timp de adaptare ca si celorlalte specii?
Adaugat: 06-07-2009 17:25
Ups, cred ca m-am prins, tb. stropite pt. ca e nevoie de umiditate crescuta in cuib daca vor avea puiuti, ca sa nu fie probleme la eclozare...
Adaugat: 06-07-2009 17:40
Poze proaspete cu nazdravanii:
Le-am dat drumul cand am ajuns acasa, Motu a "inspectat" colivia lui Puiu, si dupa cateva ture de camera, a aterizat pe locul de joaca. Au stat cuminti pana cand Motu a incercat sa il salute pe Puiu, care am impresia ca a crezut ca vrea sa-i ia jucaria si a incercat sa-l ciupeasca. Din fericire, Motu e mai mic si mai rapid, asa ca a zburat pe rama unui tablou. Asa ca in seara asta, asta ne-a fost distractia.
Ma bucur ca Motu a prins incredere in mine si a venit mai aproape, cred ca Puiu e un exemplu pt. el. Progresam cu pasi mici dar siguri. Eu nu o sa-l stresez sa pun mana pe el, cand va crede el de cuviinta, va gasi un loc liber pe umarul meu. Daca nu, macar sa ma pot bucura de ei, privindu-i cum se joaca. Ma tem ca Puiu e gelos... sper ca se vor obisnui unul cu celalalt.
Adaugat: 06-07-2009 20:30
Scuze, am uitat sa aranjez o poza:|. Asa ca mai pun una:rusine:
Vicky - Mamica fericita