Re: Despre nimfe - Nymphicus hollandicus
azi am separat perechile si Bombonel cu Perluta au intrat in cuib si se iubesc deja.
uau, vrem puiuti :k:
Forumul tuturor animalelor de companie. Comunitatea posesorilor de animale de companie.
You are not logged in. Please login or register.
Forum 4animale → Pasari → Despre nimfe - Nymphicus hollandicus
azi am separat perechile si Bombonel cu Perluta au intrat in cuib si se iubesc deja.
mai Snow. nu stiu ce sa zic de baietoaica. umbla sa calce pe cine apuca. si pe baieti daca i-ar da voie. nu stiu ce sa fac. i-am separat si astia se bat. adica Bombonica si Puf. mai mult ea e cea rea. cei doi sunt in balcon. sa vad ce fac si maine si poate ii las asa. acum nu s-au acomodat bine separati. mai vad. Puf e fericit ca in dormiotor e camera lui preferata. bine ar fi daca s-ar acomoda si bombonica
Adaugat: 15-06-2009 21:11
deyseby wrote:azi am separat perechile si Bombonel cu Perluta au intrat in cuib si se iubesc deja.
sper sa fie bine. Bombonel canta de nu se mai opreste. nu ma gandesc la pui ca mi-e frica dar totusi sper sa fie bine. sunt separati si asta e bine. au tot ce le trebu.
atunci cred ca baietoaica este baiat,daca vrea sa calce si ea/el ceva.
are dungi pe coada si pete pe eripi. acum a terminat si naparlirea. nu stiu ce sa cred. mai freaca si codita de o jucarie.
Adaugat: 15-06-2009 21:15
deja Bombonel sta mai mult in cuib si Perluta intra foarte des. poate poate. obraznica s-a mai potolit si Puf e tare cuminte.o sa vedem mai incolo.
cam la cat timp de la prima imperechere scoate oute? am citit si de o sapt si de doua. eu inca nu gasesc cuib pt marimea lor si intru deja in panica ca sambata se face o saptamana :wow:
cam asa.vezi daca femela incearca sa isi faca cuib,este foarte agitata.atunci va da semne ca vrea sa depuna oute.a am uitat de fecale sunt imense.
A murit,ieri la 15:30 in bratele mele.
GRIMM. i-mi pare rau. lasa ca acum e libera. se bucura de ce nu s-a putut bucura pe pamant.
im pare rau Grimm pt nimfa ta.!!!:(
imi pare asa de rau. :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Mi-e greu sa inteleg de ce exista pe piata la vanzare atatea pasari bolnave...oameni care obtin venituri din suferinta altora.
hai sa mai inveselim un pic pagina asta si sa va arat cum sunt supravegheati Perluta si Puf de Bombonel. Bombonica este pedepsita ca e batausa. iar in a doua poza Perluta face baita. acum l-am inchis si pe Bombonel cu Bombonica pt ca sare si el la bataie iar Perluta il iubeste doar pe Puf al ei. i-am pus pe toti la un loc pt ca tipau groaznic de tare si nu mai rezistam. acum cei doi rautaciosi sunt inchisi iar perechea e libara.
grimm imi pare foarte rau pt tine mie ciuda ca nu am mai intrat ca s-a iti fi zis cum am procedat eu cand au fost bolnavi am avut exact aceasi situatie ca tine si sa facut bine mor de ciuda...:cry::cry::cry:
Adaugat: 17-06-2009 13:06
salutare. noi suntem bine si suntem foarte jucausi am sa pun si poze sa vedeti cum aratam noi. deyseby ai patit ca mine am luat o fetita care era foarte guraliva iar dupa 3 luni incerca sa il calce pe coco. deci felicitari pentru baiat. eu atunci cand l-am vazut ca il calca pe coco l-am mai lasat cateva saptamani dar s-a dovedit a fi baiat. grimm papagalul despre care vorbeam mai sus a avut aceasi problema ca al tau nu isi mai tine echilibrul dar l-am salvat imediat dandui antibiotic de om... imi pare foarte rau.
madalina bun venit la noi pe forum. s-a ai parte de noua pereche. si eu am luato pe cocuta a mea tot din iosefin din tm. dar eu sunt din tm...
Adaugat: 17-06-2009 13:12
grimm eu te asigur ca acum este intr-un loc mai bun cu cocuta mea si bombonica a lui deyseby si celelate nimfe care ne-au parasit si s-a stii ca nimfa ta semana cu cocuta mea care a murit...
Adaugat: 17-06-2009 13:14
cateva poze
darius am o colivie absolut identica cu a ta!!!
eu nu sunt din timisoara dar am fost in trecat pe acolo....
sa vedeti ce guralivi au fost de dimineata...
P.S de luni nu o sa mai fiu activa..am sa plec la mare iar papagalii raman in grija unei rude...o sa-mi lipseasca..:((
DARIUS. o sa vad pana la urma ce este mai exact baietoaica. acum Puf si Perluta se calca si le-am pus cuib. nu ma astept la pui dar nu se stie niciodata.
Grimm, imi pare atat de rau! :cry: :cry: :cry:
Imi pare rau sincer de nimfa ta, nu numai tu suferi de nimfa ta... si eu sufar de nimfa mea paco
Imi pare tare rau....Dar decat sa sufere....e mai bine sa fie ingeras:(
darius am o colivie absolut identica cu a ta!!!
eu nu sunt din timisoara dar am fost in trecat pe acolo....
sa vedeti ce guralivi au fost de dimineata...P.S de luni nu o sa mai fiu activa..am sa plec la mare iar papagalii raman in grija unei rude...o sa-mi lipseasca..:((
eu am luat colivia de la pet shopul din bazar deoarece acolo este o doamna cu care ne intelegem foarte bine si ea ni la dat pe coco de cand era pui
si Lolita il bate pe Zoli...mai ales pt mancare..:))
buna seara! nu mi-a raspuns nimeni la intrebarea daca cumva e posibil ca fecalele masculului in perioada de calduri sunt schimbate. al meu de cand a intrat in calduri le are foarte lichide si sunt verzui deschis, nu galbui.
buna seara! nu mi-a raspuns nimeni la intrebarea daca cumva e posibil ca fecalele masculului in perioada de calduri sunt schimbate. al meu de cand a intrat in calduri le are foarte lichide si sunt verzui deschis, nu galbui.
si la Puf al meu sunt la fel. stai linistita ca nu e garav. mai dale out fiert. eu le dau des in perioada asta. mai am si ovomix si le pun pe o farfuriuta si mananca. le mai dau vitamine in apa cam la 2 zile pt ca le schimb apa zilnic. fructe si legume mai rar ca nu prea mananca dar le pun acolo sa fie daca au nevoie. ai mei se calca iar si des. Perluta are fecalele mai mari si cred ca se pregateste de depus oute. sper sa fie bine. nu ma bag la cuib deloc. e pus sus si au siguranta. asteptam. mi-e frica dar sper sa fie bine.
Adaugat: 19-06-2009 09:06
si Lolita il bate pe Zoli...mai ales pt mancare..:))
asa e la inceput pana se acomodeaza. pune te rog cateva poze sa vedem cum sunt. fa pe telefon si descarcale ca ies bine si asa.
sincer ma speriasem. ma gandeam c-o fi luat si el psitacoza desi ea era complet vindecata.
si ai mei se calca foarte des dar ma asteptam sa-i vad si foarte tandri unul cu celalalt, iar ei nimic. out nu mananca afurisitii deloc, nici fructe sau legume, parca ar avea raie. seminte, biscuiti, paine si cam atat.... si vitamine in apa.
merci de raspuns
sincer nici la mine nu mancau baietii, dar acum s-au dat dupa fete si mananca si ei. mai putin dar mananca.la fructe si legume stau la fel ca si tine numai ca am noroc de fete ca sunt crescute de un crescator si baietii la ferma. fetele mananca aproape orice iar ei se iau dupa ele. tu punele sa aiba acolo pt ca o sa manance cand vor. Bombonel nu manca nimic inafara de seminte si cand a avut puiul a mancat out de a rupt farfuria. au perioade. poti sa le mai iei pate pt ei ca au nevoie in perioada asta si sa se acomodeze cu mancare moale pt a hrani puii. Perluta mea mananca deja , dar Pufr nu se atinge. tu da-le si ai rabdare. castronel cu apa calduta sa aiba la indemana ca o sa se spele sigur in perioada de calduri. mai mult fata.
Buna ziua,sunt noua pe forum,am si yo o intrebare.Am achizitionat shi eu o nimfa draguta foc shi mi s-a zis ca ar avea 3 luni,la 3 luni cam cat de mare ar trebui sa fie.Al meu este mult mai mare ca un perus,penajul sau este complet.Oare este pui?:ironic:
Adaugat: 19-06-2009 18:03
aa si apropo nimfei mele ii place foarte mult oul fiert..Ii poate dauna cu ceva consumul excesiv?
Forum 4animale → Pasari → Despre nimfe - Nymphicus hollandicus