1,976

Re: Despre nimfe - Nymphicus hollandicus

gabyzzuu wrote:

Pentru diareea la nimfa sunt niste patilute de o culoare mai inchisa facute din plante.eu i-am dat si din prima zi ia trecut.cate un sfert in fiecare zi.se gasesc la peturi. din pakate numele nul stiu dar sunt f bune.succes

nu toate pet-urile sunt dotate cu asa ceva.iar eu de asta te-am trimis acolo pt ca daca nu avea ceva pt problema ta, iti spunea ce sa iei de la farmacie.
ma bucur pt tine ca sa facut micuta sau micutul bine.multa sanatate pe viitor.

vitaminele pt naparlire sunt de la multe firme.eu una ii dau de la vitacombex V care m-a costat 5,70 ron.

Adaugat: 14-06-2009 16:55

grimm wrote:

Deyseby,sa sti ca nu l-am chinuit deloc.Eu l-am dresat citind aproape toate paginile de pe acest forum.Am vazut fiecare ce problema a avut si cum a rezolvat-o.Problema este ca nu mi-am dat seama la ce pericol il expun facandu-i baie.Acum incerc sa il ajut si ii dau toate medicamentele fara sa fie chinuit.Vad ca a inceput sa se simta putin mai bine decat ieri.

imi pare rau ca s-a imbolnavit micuta ta.
iti urez multa sanatate pe viitor,ca din pacate eu nu am fost in situatia ta si deci nu mi-am tratat pasarelele de raceala.

1,977

grimm de raceala da`i Bronchipur produs de Sera e ff bun :k:

"Numai cand vei iubi un animal vei simti iubirea cu toata inima." (Anatole France) ->Dany<-1 perus Candy,1 nimfa Miki

1,978

mersi SNOW.de unde as putea sa-i cumpar? cum sunt ? solutie? pastile? pot sa-i dau mai multe feluri de vitamine? din pastilele pt diaree cate zile sa-i dau? smile

1,979

Buna,am tot citit ce ati scris zilele astea.Imi pare tare rau Grimm pentru nimfa ta,sper sa se faca bine repede.sunt atat de micute ,fragile ,cand le vezi bolnave cred ca ti se rupe sufletul.te inteleg putin pt ca si a mea a facut de 2 ori kk moale si parca am luat-o razna.I-am dat pus in apa zeama de orez fiert.Apoi am vazut ca si-a revenit ,nu mai are nimic.asa,ca s-o vezi bolnava mai multe zile cred ca e groaznic.
Vroiam sa va intreb,nimfa mea nu canta cum am scris acum cateva zile aici.Apoi intr-o seara ii fluieram si a facut exact la fel.Doar o sg data.pe urma i-am pus o oglina inauntru.E ,a doua zi ne-a trezit la 5 dimineata  intr-o mare harmalaie,canta cat il tinea gura cu ochii in oglinda.Macar am aflat ca e baiat acum:)De atunci ,tot canta ,si azi dimineata la fel si ziua...Si parca e mai bland ca inainte ,de fapt nu mai este speriat asa rau ca inainte.As vrea sa stiu,e bine ca i-am pus oglinda ,sau i-am facut rau?Ma gandesc ca el crede acum ca mai e unul cu el acolo si ii canta lui.Dar eu vreau sa fie bland ,sa vina la noi,ca altfel cumparam 2 de la inceput...Ce sa fac acum?

Adaugat: 14-06-2009 18:01

Si sa va fac un cadou.tocmai am luat-o de pe torente.

Adaugat: 14-06-2009 18:05

off ,vreau sa pun o carte despre nimfe in format pdf. cum sa fac.E f interesanta,spune o gramada de chestii si are si poze .e in engleza.cum pot sa v-o dau si voua?

1,980

Am facut tot ce am putut.I-am dat medicamente,antibiotic,vitamina C si chiar i-am dat mancare su seringa,insa nu se mai poate.Ma astept la ce-i mai rau.Acum nu e la fel.Nu isi mai da seama de ce se intampla in jurul ei,nu se mai poate tine pe picioare.Ba chiar da din cap si cade la pamant.Credetima ca am scris aceste versuri cu lacrimi in ochi.Asa se intampla ca iti iei un animal si nu sti nimic despre el.Multumesc tuturor celor care m-au ajutat pe parcurs si va doresc sa nu vi se intampla la fel nimfelor voastre :cry:

1,981

mamad wrote:

off ,vreau sa pun o carte despre nimfe in format pdf. cum sa fac.E f interesanta,spune o gramada de chestii si are si poze .e in engleza.cum pot sa v-o dau si voua?

sa ne pui linkul de unde ai luat-o ca sa o dam jos si noi.

Adaugat: 14-06-2009 23:07

grimm imi pare rau ce se intampla,dar cu putina incredere sper sa se faca bine.

speranata moare ultima.

hai curaj ca se va face bine.

1,982

grimm i`ai dat Bronchipur? hmm trebuie sa ii poti face ceva :cry: renunta la antibiotic, nu`i mai da :-s

"Numai cand vei iubi un animal vei simti iubirea cu toata inima." (Anatole France) ->Dany<-1 perus Candy,1 nimfa Miki

1,983

gabyzzuu wrote:

mersi SNOW.de unde as putea sa-i cumpar? cum sunt ? solutie? pastile? pot sa-i dau mai multe feluri de vitamine? din pastilele pt diaree cate zile sa-i dau? smile

din cate stiu vitaminele acestea nu se gasesc la noi,vezi ce are tibi la magazin si ce iti poate oferi.ce alte vitamine poti sa ii iei sunt cele de la vitakraft dar costa in vjur de 15 ron. sunt de pus in apa sub forma lichida.
in legatura cu pastilele.daca s-a facut bine poti sa nu ii mai dai,dar poti sa ii lasi o bucatica de pastila pt ca el va stii cand are nevoie sa se duca sa o pape pt ca ii este rau. asa fac ale mele.

p.s. ma bucur ca am putut sa te ajut.

1,984

offff....ce rau imi pare de nimfa ta:cry:  eu nu i-as fi dat niciun medicament dupa capul meu, ca nu poti stii cu adevarat ce are.

1,985

Grimm ,ce face nimfa ta?cum mai este? cred ca ar trebui sa o mai duci la un doctor si mai cred ca e destul de rau sa-i dai antibiotice fara sfatul unui vet.Ca si la oameni de altfel.Eu cred totusi ca se va face bine ,asa sper.
Snow ,nu am ce link sa pun ,cartea am luat-o cu torrente.Am crezut ca merge sa o incarc aici la poze ,dar nu..:(.Pacat.
Acum ,spuneti-mi si mie ,k nu mi-a raspuns nimeni ,sa ii las oglinda sau nu?Nu stiu ,poate mi se pare ,dar a fost mai agresiva aseara si azi dimineata,cand am bagat mana sa-i curat colivia.Si oricum ,toata ziua sta cu nasul in oglinda.Acum o musca...TRebuie sa o scot ,nu?
Am mai scris pe aici ,acum 2 zile a facut 2 kk moale ,apoi normal ,aseara iar 2 kk moale,cu multa apa ,ce sa-i fac?Azi dimineata l-am auzit stranutand ,ieri l-am tinut mai mult pe afara in curte,acum vreau si ceva de raceala ,macar preventiv,sa-i iau bronhipur din asta de la farmacie...

scuze daca ma repet,sunt la serviciu  si am scris asta in 30 min...

Care stie o farmacie vet  in zona Unirii ,Univ,ZRoamana? K nu stiu niciuna pe aici.
Si daca nu-i niciuna pe aici,stiti macar daca farmacia aceea din Tei ,de langa Domino ,mai exista?

1,986

GRIMM. nu pot sa cred ca nu se face bine. nu te da batut.nu stiu ce sa-ti mai zic. Puf al meu e bine. era doar somnoros. e lenes de felul lui .oricum sunt alaturi de tine .

- Mary-
Sa-ti feresti capul de frig si de prostie. Pr. Arsenie Boca
             http://deyseby.sunphoto.ro

1,987

Doctorul mi-a dat antibioticul.Nu mai sunt sanse sa-si revina.Ti se rupe sufletul cand o vezi in ce stare a ajuns.Unul dintre ochi i s-a umflat peste masura.Acum e intr-un fel de amortire.Acum mai bine moare decat sa se chinuie.Nici echilibrul nu-l si mai poate tine.Eu nu mai rezist sa o vad asa :cry: Nu sti cu ce am gresit.I-am dat medicamente si ar fi trebuit sa-si revina,Insa mai are si problema cu ochiul.Cred ca s-a lovit dar eu habar n-am cand. :cry:

1,988

grimm docorul la care te-ai dus nu stie ff multe sunt sigura. sad La o pasare sa nu ii dai atibiotic mai mult de doua zile si mai mult de doua picaturi pe cioc.Nu-i mai da nici din medicamentele alea si nici atibiotic.Da o fuga repede pana le farmacie si i-ai Bronchipur, este putin mai scump dar merita, iar pt rana de la ochisor Sanipur care il aplici direct pe rana.Si i-a mai trebuii niste vitamine.Te rog fa asta, sunt sanse de supravietuire fii mai optimist. :k:

1,989 (edited by sweetiulia 15-06-2009 11:16)

Grimm..
Imi pare rau pt. ninfa ta:(.E tare frumoasa;).Eu zic ca daca urmezi tratamentul pt. ea se vindeca.Te intzeleg cum este pt. ca mie mi-au murit 2 papagali(o fetita(era pereche)si un baiat(l-am gasit dimineata mort in colivie))shi am plans dupa ei.:((:((:((...Ai incredere in tine Grimm si ai sa vezi ca totul o sa fie bine.
Eu iti tin pumnii!!!:*:heart:

http://swe3tgirl95.piczo.com

1,990

Grimm, toate incurajarile de aici nu sunt in van. Cu totii suntem alaturi de tine. Ai incredere in tine si in micutzul tau. Si eu am trecut prin ceva asemanator cu unul dintre perushii mei si s-a facut bine, desi nici macar eu nu mai credeam asta. Iar nimfa e cel putin de doua ori mai mare ca un perush. Ceea ce vreau eu sa-ti spun e ca se poate! Ai incredere!

Multa sanatate! :pup:

Adriana

1,991

Iloveanimals,nu ii mai pot face nimic.Nu pot sa ii dau nimic pe cioc pt ca se ineaca.Mutumesc pentru ca incerci sa ma ajuti inca nu fac decat sa-i prelungesc chinul.Acum se da peste cap si cade si ii tremura capul.E groaznic.Nici eu nu mai sport sa-l vad astfel.L-am pus intr-un lighean si i l-am umplut cu prosoape.L-am invelit si sta acolo ca si cum ar fi mort.ii dau bronchipur de 3 zile si nimic.Asta e,nu cred ca ii mai cumpar medicamentul pentru ochi deoarece se chinuie mult prea mult.Nici nu isi mai da seama de ceea ce este in jurul lui si nu mai poate sa-si controleze corpul.

1,992

Grimm. suna la nr de tel pe care ti-l trimit in mesaj privat si roaga-i pe cei de acolo sa te ajute. il poti salva credema. i-ti dau 2 nr . unul de pe Latifa si unul de la un medic veterinar din Bucuresti. se poate.

Adaugat: 15-06-2009 14:53

vreu sa va zic la toti ca azi am avut parte de o surpriza. fetele mele au intrat in calduri. amandoua. numai ca baietii nu prea sunt interesati de ele. Doar Bombonel de Perluta si ea nu-l accepta . na ce problema s-a ivit acum. oare sa-i separ?

- Mary-

1,993 (edited by gabyzzuu 15-06-2009 17:38)

SNOW  asta e intrebarea cat sa-i mai dau ca el ar manca intruna din pastilele astea. deci ce fac? cred ca sunt bune la gust ca atunci cand o vede numai pe mainile mele este ca sa o ia mai repede. o sa ma duc maine sa-i cumpar niste vitamine..poate sa fie baiat daca ii dispar punctele dupa coada? astazi se lipea cu coada de mana mea si o misca.mai mult nu pot sa zic. smile smile

Adaugat: 15-06-2009 18:26

niste poze  big_smile perusul din pacate nu mai iese din cusca ca sa se joace cu nimfa.. sad

1,994

sa-ti traiasca nimfa. e tare scumpa. e si hoata pedeasupra. fura jucaria de la perus. sa-ti traiasca si sa fie sanatosi.

- Mary-

1,995

mersi DEYSEBY big_smile

1,996

si nimfele mele se simt mai bine....mai au foarte putin diaree iar fecalele au o culoare verzuie...
amuzant e ca lolita sta pe o stinghie de jos iar zoli nu o lasa sa manance decat cand se satura el....psihologie masculina...(scz)...
am fost la o farmacie si mi-au aratat ceva pt diaree care continea decat eritromicina..asa ca le-am pus foarte putina in apa...

P.S acum sunt amandoi in aceeasi colivie si sunt foarte fericiti big_smile: :angel: :sol:

1,997

madalina1 wrote:

si nimfele mele se simt mai bine....mai au foarte putin diaree iar fecalele au o culoare verzuie...
amuzant e ca lolita sta pe o stinghie de jos iar zoli nu o lasa sa manance decat cand se satura el....psihologie masculina...(scz)...
am fost la o farmacie si mi-au aratat ceva pt diaree care continea decat eritromicina..asa ca le-am pus foarte putina in apa...

P.S acum sunt amandoi in aceeasi colivie si sunt foarte fericiti big_smile: :angel: :sol:

ma bucur ca s-a terminat totul cu bine :heart: :heart: :heart: si ca s-au aceptat :k: :k: :k: :k:. asteptam vesti ca poate depun cateva oute :wis: :wis:

1,998

oooo...dar ce conditii ar trebui sa le asigur pt a depune oute??

1,999 (edited by snow 15-06-2009 19:42)

deyseby wrote:

vreu sa va zic la toti ca azi am avut parte de o surpriza. fetele mele au intrat in calduri. amandoua. numai ca baietii nu prea sunt interesati de ele. Doar Bombonel de Perluta si ea nu-l accepta . na ce problema s-a ivit acum. oare sa-i separ?

si mai radeai de mine tongue tongue tongue tongue (glumesc). vezi daca poti sa ii desparti pe cei doi iubareti ca cine stie poate ,poate wink wink wink
la mine cred ca au intrat amandoua.
oricum cred ca acest fenomen este din cauza vremi,pt ca azi marin a vazut 2 vrabiute care se "cotaiau" si deci este destul de tarziu ca ele sa se depuna oute.

Adaugat: 15-06-2009 20:36

madalina1 wrote:

oooo...dar ce conditii ar trebui sa le asigur pt a depune oute??

multa dragoste, multe fructe si legume,vitamine,calciu pt femele si un cuibar cu talaj destul de marsor si calduros. ca de restul se ocupa ei wink wink wink. a si curatenie.

Adaugat: 15-06-2009 20:39

gabyzzuu wrote:

SNOW  asta e intrebarea cat sa-i mai dau ca el ar manca intruna din pastilele astea. deci ce fac? cred ca sunt bune la gust ca atunci cand o vede numai pe mainile mele este ca sa o ia mai repede. o sa ma duc maine sa-i cumpar niste vitamine..poate sa fie baiat daca ii dispar punctele dupa coada? astazi se lipea cu coada de mana mea si o misca.mai mult nu pot sa zic. smile smile

daca este si mananca tot timpul din ele fa o pauza sa vezi cu se simte. si da cred ca este baietel si mai cred ca este in calduri smile

2,000

ma bucur pt tine MADALINA1. azi am separat perechile si Bombonel cu Perluta au intrat in cuib si se iubesc deja.

- Mary-