Am admirat si eu diplomele, foarte frumoase, felicitari. Sa le stapaneasca sanatosi castigatorii.
Revenind la Puiu, aseara si dimineata a fost un pic agitat, i-am schimbat colivia, a trecut de la "vila" la "palat". Abia se vede in ea. Acum s-a mai linistit, a mancat, s-a jucat un pic facand ture pe peretii si tavanul coliviei. Dupa-masa o sa incerc sa pun un castron cu apa in colivie, poate-poate face si el o baie, ca e cald afara. Am un castronel frumos de inox, numai bun pt. el.
Dimineata i-am dat un pic de nectarina, si a aruncat toate bucatelele in vasul cu apa, dupa care a inceput sa le pescuiasca.
Incepand de azi vreau sa-i dau drumul putin cate putin, sa vad cum reactioneaza. Daca intra singur inapoi, e f.bine, pot sa ma apuc sa construiesc locul de joaca.
Adaugat: 20-06-2009 13:44
Sa va arat noua casuta! Se zareste undeva si Puiu...
Si acum, Puiu la joaca!
Adaugat: 20-06-2009 19:24
Ma mai fotografiezi mult?
Sper ca v-au placut.
Bine, a zburatacit putin prin camera pana l-am luat eu (intr-un prosop) si l-am pus pe sfori. Pe urma nici ca a mai plecat de-acolo!
E cuminte, nu e sperios deloc, pot intra-iesi din camera fara sa se sperie, pot sa-i dau din mana mici bunatati ca si pana acum. Doar sa nu pun mana pe el, atunci ori se da la o parte ori incearca sa ciupeasca (tare!), iar daca insist zboara. Acum astept sa vad daca intra singur in colivie sau trebuie sa-l culc eu?
Adaugat: 20-06-2009 19:26
Pana la urma am rezolvat si problema intratului in colivie. Am pus colivia langa el, s-a agatat singur de zabrele si gata! Am inchis usa si la nani! Si cred ca la fel o sa fac si cand il las liber, o sa pun colivia langa locul de joaca si va iesi singur, nu vreau sa mai zburataceasca, mai cade si ma tem sa nu se loveasca.
Vicky - Mamica fericita