Re: Micul Alexander - Psittacula krameri
elfie ai niste papagali extraordinari ...le ador ...sant foarte frumosi .......In legatura cu excursia ..in septembrie plecam in luna de miere pt 10 zile ...si pe Tweety il lasam la soacra mea care la randul ei are 3 papagali .....deci ma gandesc ca nu o sa se simta singurel
numai ca am auzit de la cineva ca a acut un micul alex. ...si cand a plecat pt 10 zile si a lasat papagalul la maica-sa ...cand s-a intors papagalul era deja mort
si ea asa crede ca a murit de dorul lor .....nu stiu ce sa spun ....sper ca nu se va intampla asa ceva ....
Casa de piatra! Ce veste extraordinara! Sa fiti fericiti si sa aveti parte de tot ce e mai frumos pe lume! In privinta lui Tweety, nu-ti fa griji, mai ales ca soacra ta are 3 papagali. Asta inseamna ca-l incredintezi cuiva care nu-l va trata ca pe o simpla pasare. Si asta e mare lucru! Felicitari si sa auzim numai de bine!
Iar cu povestea cu muritul de dor, eu cred ca acel micul alex a murit din alte cauze.
Adaugat: 06-06-2009 22:36
eu nu pot sa il inteleg pe Tweety
)))) are cusca deschisa ...toata ziua ar putea sa steie pe afara ...dar el nu vrea....toata ziua sta in cusca
))) numai daca ne apropiem noi de el iese afara si zboara daca considera ca ne-am apropiat prea mult
Eh, incepe si el sa se obisnuiasca cu voi. Sta in cushca pentru ca ala e locul in care el se simte in siguranta. Iar cand e afara se simte bine pe locul cel mai inalt din camera. De regula pe sifonier. Asa sunt ei, mai tantalai, pana isi dau seama ca noi ii iubim si nu le facem rau. :heart:
Adaugat: 06-06-2009 22:38
Elfie, sunt superb:heart:i, sa-ti traiasca. Ei, Puiutul meu doar a degustat oul cu patrunjel, in schimb a rontait o cireasa, un pic de banana si o feliuta de ardei gras:P. Bine, nu toate odata. A inceput sa coboare sa rontaie si seminte din hranitor, eu zic ca a inceput sa se adapteze cu noul mediu. Mai nou, cand bag mana in colivie ia o pozitie de uliu in atac, se intinde si deschide ciocul ca si cum ar vrea sa sara pe mana. Dar daca misc mana spre el, fuge repede in alta directie:o.
E un micutz viteaz, dar care nu stie daca e bine sa atace sau nu. Oricum ai mare noroc ca la-i luat de pui. O sa-l imblanzesiti si mai repede. Ma bucur mult ca i-a placut festinul de azi. :heart: Ti-am zis, in curand o sa vorbim despre cum le place mango, mai copt sau mai crud.
Mult succesc cu Puiutul tau!
P.S.: Wally si Paulie va multumesc frumos pentru aprecieri si va trimit cate un pupic pentru fiecare dintre animalutzele voastre! :pup: