Re: Despre nimfe - Nymphicus hollandicus
coco a mea a murit:cry::cry::cry::cry: ieri. nu stiu ce sa intamplat m-am trezit dimineata si m-am dus la ea ca de obicei sa o scot afara din colivie statea ghemuita si nu avea putere nici macar sa stea in picioare . am luato de acolo si am incercat sa-i dau sa manance dar nu a vrut nu putea deloc am puso in pat pe o pernuta caci nu se putea tine pe betele ei din colivie si in jumatate de ora a murit :cry::cry::cry: nu ma pot deloc impaca cu ideea cand m-am trezit mi se parea atat de ciudat ca nu ma mai cearta nimeni (sa o scot din colivie) este asa aiurea sa-i vad colivia goala nu imi pot seama ce sa intamplat seara nu avea absolut nimic. ii trecuse raceala cu antibioticul de la nenea doctor nu stitu dar cu siguranta imi voi lua pereche de data asta
imi pare atat de rau pt tine,la cat te-ai chinuit sa il faci bine si acum asta.chiar imi pare rau.
Adaugat: 27-05-2009 15:16
snow sunt superbi sa-ti traiasca!!!
din pacate sunt 2 fetite :cry:,dar ma mandresc cu ele si sunt tot ce am mai drag pe lume. bine pe langa sot. :rusine:
si in viitorul apropiat se vor muta intr-o casuta noua, adica intr-o voliera mare de 2m inaltime, de 1,20 m lungine si de 1 m latieme, cu spoturi sus si cu multe jucari.si daca sunt fete cuminti si ascultatoare o se le cumpere mama si 2 baieti ca sa nu se plictiseasca.