Anca, daca ai citi si ce s`a scris pana acum, ai avea raspunsuri pentru intrebarile tale.Pune manuta si citeste cele 30 si ceva de pagini, ca nu e mult de citit.S`a mai zis ca , pentru diaree, sunt bune crengile de salcie, ceaiul de menta fara zahar binenteles, dar cel mai bun e Diropurul,produs de Sera.E fff eficient, nu ca vitaminele la 4 roni care miros urat si e mai mult apa.A zis bine doctorul, cat timp are diaree, sa nu`i dai hrana moale(fructe, verdeata, legume) ci numai seminte.Cumpara`i Diropur totusi, e ceva mai scump dar merita, parerea mea, are efect imediat.Toti doctorii veterinari le fac perusilor injectii, nu conteaza ce boala au, si le dau vitamine de pus in apa, sau antibiotice.NU E BINE!! GANDITI`VA, UN PERUS LA CATEVA GRAME, PERFORAT DE UN AC DE INJECTIE!plus de asta, antibioticul le da mai mult peste cap organismul perusului...in locul tau anca, faceam 180 grade si ieseam pe usa.Multi au patit asa, si cam a doua zi le`au murit perusii de la acea injectie.
Evita sa le dai verdeata cu apa pe ele, mere alterate, cam 90% diareea este provocata de apa de pe verdeata.Du`te afara si cauta o salcie si rupe`i niste crengute si lasa`le permanent acolo.Le mai schimbi cand sunt roase.De multe ori chiar previne diareea.
Salmonela? hmm...dar ce analize le`a facut perusilor?? Cum si`a dat seama? poti zice asa..din ochi? Omu`si da cu presupusul, insa putini sunt cei ce cunosc.Daca tot a zis de boala asta, de ce nu l`ai intrebat de tratament special pentru ea, sau ce inseamna acea boala, in loc sa cauti pe google in zadar...
Ma bucur ca se simt mai bine, sa fie sanatosi!Sa ne pui si noua poze!
Adaugat: 21-05-2009 18:03
crazy_and_purple wrote:imi pare rau anca_motz 
si eu sunt trista..pufarina papagalitsa mea .. am patru papagali...i-am pus in colivie afara si le-am acoperit colivia cu un prosop...pufarina ..i s-a agatat in jurul gatului o ata de la prosop..:| si era sange...i-am scos ata dar mi-e frik sa nu moara
nah..:|:|:|:| :cry: :cry: :cry:
Da`o cu Sanipur daca are rani.E un dezinfectant bun.Aveti grija la jucarele, ate si toate alea.Sunt foarte atractive pentru perusi, insa, daca nu sunt sub supraveghere non`stop, apar imediat problemele deoarece nu stau locului, sunt activi, curiosi, isi baga nasul peste tot.Pune`i un cearsaf ceva deasupra.Prosopul e prea gros pe caldura asta.Ai grija la ate.Sper sa fie bine.
>>>>Alexandra<<<<