401 (edited by elfie 16-05-2009 12:08)

Re: Micul Alexander - Psittacula krameri

Cu nimfele nu as putea sa-ti spun. Dar cu perushii si cu zebrele australiene, da! big_smile Sunt convinsa ca se intelege si cu nimfele, Micul Alex fiind foarte pashnic. Daca-ti iei un micutz, sa stii ca pozele sunt obligatorii! smile :heart: :sanatate:

Adriana

402

elfie wrote:

Cu nimfele nu as putea sa-ti spun. Dar cu perushii si cu zebrele australiene, da! big_smile Sunt convinsa ca se intelege si cu nimfele, Micul Alex fiind foarte pashnic. Daca-ti iei un micutz, sa stii ca pozele sunt obligatorii! smile :heart: :sanatate:

nu imi iau unul ci o perechie la o oferta speciala.
Mp

403

Oooo! Foarte frumos! Felicitari! :bravo: :bravo:

Adriana

404

zine si noua snow..;) m ai facut foarte curioss

405

Ce super! :k: Bravo! :bravo:

My pets :heart:: 3 perusi :perus: (Cipy, Popica, Piciu), 1 nimf :nimfa: (Angel), 1 motan (Julien). My little angels Jack and Norisor :cry:....
Iusti
:caine: :fluture:

406 (edited by elfie 21-05-2009 21:08)

Avem vesti foarte bune! De doua zile Paulie sta pe umar!!! :bravo: :bravo: :bravo: Azi ne-a asistat la gatit. :heart:
Din pacate, Wally inca nu-i urmeaza exemplul. Prefera sa stea pe colivie si sa scoata limbutza aia rotunda la noi. wink) :heart: Dar azi cred ca a fost putin geloasa pe Paulie si si-ar fi dorit sa vina si ea, doar ca nu prinde curaj. :angel:

Adriana

407

Bravo elfie, felicitari .Al meu nu vrea nici acum sa se imblanzeasca ...dar am observat ca daca ii fluieram ne raspunde si el cun un fluier ... si parca scoate ceva sunet care incepe sa semene cu "TWEETY " sau poate atat de tare imi doresc sa il aud vorbind ca imi imaginez ca seamana cu Tweety tongue dar oricum macar atat ca ne raspunde cand ii fluieram tongue

408

Ohooo!  Inceput de comunicare! Esti pe drumul cel bun! :bravo: :k: Cat de mult ma bucur pentru voi! :bravo:

Pai asa au inceput si ai mei, cu sunete, ca sa ajunga in final sa-si rosteasca numele. Iti zic eu ca incearca sa rosteasca "Tweety". Nu ti s-a parut. Si o sa zica din ce in ce mai clar. :bravo: :bravo: :pup:

Alexeii mei nu fluiera, in schimb am doi banditi de perushi, Axi si Ricky, care fac treaba asta atunci cand pleci din camera sau cand stingi lumina. Sunt adorabili! :heart:

Adriana

409

felicitari tuturor pt progrese! wink ati pomenit de fluierat..a mea fluiera foarte foarte frumos si clar..altceva nu mai zice, dar nici nu am nevoie, sincer:X poate ca e femela are totusi o importanta la specia aceasta..
multa sanatate pasarelelor voastre!

410

Multumim pentru felicitari! Nici eu nu am pretentia ca ai mei sa vorbeasca. Probabil isi zic numele pentru ca le rostim foarte des. Iar acest lucru nu poate decat sa ne bucure. big_smile

Multa sanatate Alexei si mai asteptam poze!

Adriana

411

snow wrote:

am si eu o intrebare: se intelege bine micul alex cu nimfele?

Al meu nu se intelege cu nimfele smile mereu cauta sa-i bata
Elfie foarte frumosi micuti tai :pup:
Goti ai rabdare , se va obisnui cu tine smile

412

Multumesc Angy! Asteptam poze si cu scumpul tau!

Nu vad de ce Micul Alex nu s-ar intelege cu nimfele. Ai mei se inteleg si cu perushii si cu zebrutzele. Sunt asa, ca niste frati mai mari si protectori. Nu am nici o problema cu ei.

Snow, eu zic sa incerci. Daca-ti iei perechea aia de Micul Alex (ceea ce-ti doresc din suflet) si vezi ca cei doi nu se inteleg cu nimfa, poti sa-i separi sa-i tii in camere diferite. Dar sincera sa fiu, nu cred ca vei intampina probleme.

Adriana

413

As vrea sa stiu si eu ce inseamna daca Tweety ne raspunde cand ii fluieram .... ?Ce inseamna comunicarea asta ?Ca de imblanzit nu se imblanzeste ... numai ne raspunde cand ii fluieram ... Astazi de exemplu cand i-am pus mancare cum o fugit ...si-o agatat unghia de o jucarie ...si nu a mai putut sa-si scoata ghiara asa s-a agatat si apoi i-am scos noi cu greu ca intre timp incerca sa ne muste ...oare daca a vazut acum  ca l-am ajutat si ca nu i-am facut nici un rau ... nu o sa se imblanzeasca incet incet ? Bineinteles jucaria i-am schimbat ...ca era cu franghie si de franghia aia si-a agatat ghiara ...

414

Tweety incearca sa comunice. Cu timpul va trece la cuvinte. Micul Alexander e cunoscut pentru inteligenta lui. :heart:

Ma bucur mult sa aud ca micutzul tau face pasi spre imblanzire, iar faptul ca "nu i-ati facut nici un rau", crede-ma ca a contat foarte mult. Si eu am trecut printr-un episod de genul asta cu Wally care nu putea sa se urce pe colivie (inca avea penele de la aripioare mici) si faptul ca am ajutat-o a fost in favoarea mea. A inceput sa se sperie cat mai putin de noi. Acum pot sa-i pun o aluna chiar langa picior. Nu se sperie!

Asa ca, draga Goti, sunt pasi mici si care crezi tu ca nu te duc prea departe, dar crede-ma ca Tweety al tau face MARI progrese. Sa ne tii la curent cu evolutia micutzului si poate mai pui niste poze. :wis:

Adriana

415

Astazi ii tin colivia deschisa sa iasa si sa se invete cum sa mearga inapoi in colivie.Imi place ca de multe ori cere sa ii fluieram ....Am observat cand vrea sa ii fluieram ...fluiera el asa mai incet ..si ne dam seama ca vrea sa fluieram si noi si cand fluieram atuncea isi da drumu si fluiera tare tongue deobicei ne raspunde si cand ii spunem numelele ...Daca iese din cusca ii fac cateva poze wink

Adaugat: 30-05-2009 11:30

Tweety pe dulap tongue

Adaugat: 30-05-2009 16:29

Tweety pe colivie big_smile

Adaugat: 30-05-2009 16:32

Sweet pie :X :heart: :heart: :heart: :heart:

416

ff frumos Tweety al tau :bravo: :heart: nu-i iei si lui o colega? :angel:

"Numai cand vei iubi un animal vei simti iubirea cu toata inima." (Anatole France) ->Dany<-1 perus Candy,1 nimfa Miki

417

face si el destula galagie tongue si din pacate nu prea am loc unde sa mai iau inca una ....

418

Ce scump e Tweety! Sa-ti traiasca! :heart:

My pets :heart:: 3 perusi :perus: (Cipy, Popica, Piciu), 1 nimf :nimfa: (Angel), 1 motan (Julien). My little angels Jack and Norisor :cry:....
Iusti
:caine: :fluture:

419 (edited by elfie 30-05-2009 22:49)

Doamne cat de frumos e!!! :heart: :heart: :heart: Si incepe sa se imblanzeasca! :bravo:
Goti, eu raman tot la ideea mea: ca Tweety e fetitza! big_smile

Adriana

420

cati ani/luni are Tweety? daca are peste 2 atunci e fetita :wis: pana atunci nu-ti poti dat seama smile decat prin metoda chirurgicala sau test ADN big_smile

"Numai cand vei iubi un animal vei simti iubirea cu toata inima." (Anatole France) ->Dany<-1 perus Candy,1 nimfa Miki

421

Stiu, Goti zice ca ar avea un anishor, si de aceea inca nu ma pronuntz. Dar daca are mai mult, clar e fetitza! Sincera sa fiu eu nu ma iau dupa ce zic crescatorii. Si mie mi-a zis ca Paulie are 1 an si 8 luni dar are deja gulerul format!!! Iar Wally cica ar avea 8 luni. D-aia e asa de salbatica si traumatizata, saraca? Nu cred un cuvat de-al crescatorilor! Chiar ar trebui sa fie foarte seriosi si sa aiba o evidenta clara a pasarilor si sa le ineleze.

In cazul lui Tweety, mai asteptam...

Adriana

422

Eu l-am luat de la un crescator din ungaria , bine asta inca nu inseamna ca spune si adevarul ...el spune ca in aprilie a implinit un an ...adica eu l-am luat in februarie atunci avea vreo 10 luni .... oricum orice ar fi eu il  ador si tot pruncul meu ramane smile) o sa vedem dupa un an ....doi ...

Adaugat: 31-05-2009 10:17

Tweety cu prietenul lui tongue Astazi a zburat inapoi in colivia lui...a invatat sa mearga inapoi  in cusca lui is foarte fericita

Adaugat: 31-05-2009 11:37

tongue tweety cu veverita

Adaugat: 31-05-2009 11:40

Tweety in timp ce face baie si dupa baie smile) nici peretele n-o scapat smile))

Adaugat: 31-05-2009 12:25

smile) imi place apa

423

E o scumpete Tweety! :heart: Si ce poze frumoase i-ai facut! Felicitari!

Adaugat: 31-05-2009 13:08

Sa incerci sa-i pui si o caditza cu apa sa se balaceasca singur. Sa vezi acolo spectacol! Mai ales cand isi intinde aripioarele si se vede puful ala verde... :heart: :heart: :heart: Si cum se lasa pe burtica sa se spele cat mai bine sau baga cioculetzul in apa si se uda pe frunte. Crede-ma, e o adevarata nebunie! Nu poti rata asa ceva! smile

Adriana

424

si cand il storpesc mai este cand isi desface aripile ...am si filmat odata ...iarasi in cusca asta noua ...adaptorul de apa ii mare ...si o mai facut el baie in apa din care bea ....chiar ca ii o figura smile)

Adaugat: 31-05-2009 13:21

aaa si  am uitat sa va intreb ....la Tweety ii pica destul de multe pene ...oare o sa isi schimba penele sau de ce ii tot pica penele ?

425

Ultimul trend in materie culinara: ne place la nebunie oul fiert amestecat patrunjel si biscuitii. Pe amandoua le mancam cu ochii inchisi. Intr-un cuvant le savuram. Mai nou, Paulie isi prepara singur biscuitele, adica il ia si se duce la adapatoare, il inmoaie si-l mananca. smile=)=)

P.S.: Il pandesc sa-l filmez. wink

Adriana