Re: Despre Perusi - Melopsittacus undulatus
Finutul meu :heart: Cum sa nu fie un scump? :wis: Ce moaca are! :bravo: E tare dragalas! :pup: :bravo:
Cu placere elfie, si eu sper sa`ti depuna zilele astea oute!
Forumul tuturor animalelor de companie. Comunitatea posesorilor de animale de companie.
You are not logged in. Please login or register.
Forum 4animale → Pasari → Despre Perusi - Melopsittacus undulatus
Finutul meu :heart: Cum sa nu fie un scump? :wis: Ce moaca are! :bravo: E tare dragalas! :pup: :bravo:
Cu placere elfie, si eu sper sa`ti depuna zilele astea oute!
Am facut ieri ros de 2 crengi de Salcie, sau Rachita , e tot aia ... ce trebuie sa fac cu ele inainte sa i le pui lui Pif ? sa le pun la frigider ? sau la congelator ? ) nu mai stiu, mi'a zis cineva dar nu mai caut acuma in urma ca e prea mult.
In congelator, 10-20 min.Sau le fierbi. Le poti pune si crengi de pomi fructiferi, dar nu de toate, de cires sa nu pui ca nu le face bine.. si nu mai stiu de ce.Sa cauti sa te uiti la pomii fructiferi care le face rau.
Sa ne mai pui poze cu frumosul Pif! :heart:
:ok:
Te rog eu mult, pune o poza mai mult cu fata, sa`i vad nasucul.Am vaga impresie ca e fetita, cel putin asa`mi arata poza asta ...
Gasesti cateva poze mai clare mai in spate, la magina ,,31" si eu cred ca este fetita ) Dar numele oricum ii va ramane ,,Pif".
Am zis astazi ca am facut ros de niste grengi de Salcie, dar is ceva mai groasa...trebuie sa le curaj de coaja aia sau le las asa? astazi le'am pus la congelator.
Cu coaja pune`le.O s`o roada cu placere..
Pune poze noi, din fata, la lumina de zi, sa`i vad nasucul.Pozele din urma le`am vazut si nu mi`a parut a fi fata, de aia zic
Da, am ineles ce ai vrut sa zici...ii voi. Pe site pozele sunt micsorate si caritatea nu mai este asa buna, trimite'mi un pm cu Id-ul tau e mesenger daca vrei si iti voi trimite pozele.
mai pun si eu pozici cu finutul Alexandrei :bravo: :bravo: :angel:
Pif a inceput sa respire foarte adanc...si stranuta...:| sa ii iau vitamine ?
Cumpara`i Bronchipur, produs de Sera. E foarte bun! Fa`i si o cura cu vitamine Multivitaminico, produs de Padovan!
Sper sa`i treaca :pup:
Of, ce dulce e bulgarasul ala de zapada :X
Sunt super dragutzi ! Vreau si eu unul :cry:
Se apropie primul outz !!! :bravo:
elifie ce s-a mai intamplat cu outzul?
sunt superbi totzi puiutzii vostri! sa va traiasca si sa fie sanatoshi! :bravo:
Of, Iloveamals... De doua zile sta in cuib si iese foarte rar. Are cloaca foarte umflata. Cand iese nu mai sare de pe un bat pe altul, ci se apuca cu cioculetzul de gratii. Cred ca-i este foarte greu. Sincera sa fiu sunt putin ingrijorata. Asa de greu le este perushilor sa faca outze? Ma uit la ea si parca o doare... :cry:
inseamna ca outzul este pe aproape, cred ca ii este si ei greu cu el in cloaca
Chiar sunt ingrijorata. Sa ma duc cu ea la vet? Vad ca saraca e asa de crispata... De dimineata a iesit din cuib si nu am mai vazut-o intrand. Poate e o reactie normala, dar cum nu cunosc, starea ei chiar ma ingrijoreaza. Nu vreau sa mai pierd inca unul dintre iubitii mei. Mi-a ajuns ca l-am pierdut pe Mimi. :cry: :cry: :cry:
L'am lasat astazi pe Pif afara din cusca , prin camera, s'a comportat foarte bine si a intrat singur in cusca sa manance si sa bea apa, ma lasat sa'l mangai. Dar inainte sa'i dau drumul am vazut ca sta intrun picior...si acuma l'am vazut iar dar sta in celalalt picior, pe celalalt il ascunde. De ce ?
Dar inainte sa'i dau drumul am vazut ca sta intrun picior...si acuma l'am vazut iar dar sta in celalalt picior, pe celalalt il ascunde. De ce ?
este un comportament normal, si snowy al meu mai sta intr-un picior, sta doar seara cand este obosit
Acum ne-am intors de la vet. Avem primul outz, iesit prin "cezariana", dar cel mai important, o Cocutza salvata. Multumesc lui Dumnezeu!
Povestea outzului uriash, maine. Acum ne odihnim, caci am trecut peste un mare hop.
ce tare :bravo: :bravo: sa nu uiti sa vii maine sa ne povestesti :angel:
Sa'ti traiasca. Felicitari.
nu trebuia sa pui mana pe outz:(
Acum ne-am intors de la vet. Avem primul outz, iesit prin "cezariana", dar cel mai important, o Cocutza salvata. Multumesc lui Dumnezeu!
Povestea outzului uriash, maine. Acum ne odihnim, caci am trecut peste un mare hop.
saracutza de ea! bine ca a salvat-o! sa ne povestesti si noua ce si cum. sanatate si succes in continuare :k:
Forum 4animale → Pasari → Despre Perusi - Melopsittacus undulatus