Auzi Hawk,
In primul rand, incearca sa scrii tot ce ai de zis intr`un mesaj, nu 10 mesaje din minut in minut, ca e foarte greu sa citesc.
In al doilea rand, mai citeste despre perusi, se vede ca nu stii nimic despre ei, nu scrie din orice prostioara, ca acuma perusul se curata, ca acuma`si mananca piciorul, ca acuma da cu capul de gratii...Daca ai ceva de zis, zi`o ca un om serios, nu`ti bate joc.
In al trelea rand, oamenii de aici, printre care si eu, ti`au dat niste sfaturi, nu vor raul perusului tau, ti`au zis ce e mai bine pentru el.Daca tu nu asculti, nu mai intreba si nu mai cere sfaturi.
Iloveamals ti`a zis sa nu`l scoti din colivie, eu iti zic sa`l tii 2 saptamani inchis.Daca ti s`a zis asa, de ce nu tii cont?Faci tot cum vrei tu pana la urma.Atunci DE CE mai intrebi si ceri sfaturi?
Perusul e o fiinta vioaie, se catara, danseaza, canta, asta e comportamentul lor normal.Ce`ai vrea sa stea mut, sa nu faca si sa nu zica nimic? Ce`ai vrut tu sa`ti iei de fapt, bibelou?
Zici ca daca se agita, te enerveaza.Dar tu inainte sa`ti iei perusul, de ce nu ai citit despre conseciinte? Nu stiai ca`s galagiosi si vioi?Daca te enerveaza asa tare, iti sugerez sa`l dai cuiva caruia chiar ii plac, si are habar despre ei, si nu se enerveaza cand perusul se comporta normal, pentru ca, sincer,tind sa cred ca nu e de tine.
>>>>Alexandra<<<<