smire wrote:fff frumos!!! sa ai grija de el si sa fie sanatos!!! si al meu (yoyo)la fel avea ceroma cand era mic...am crezut ca e baiat,dar dupa ce a naparilit bine, am descoperit ca e fata...dar,oricum,vorbeste....dupa ce i-am luat pereke, a fost tacuta o saptamana, insa acuma vorbeste continuu si face zboruri voioase prin camera...cred ca e tare multumita...cu nou-venitul se intelege bine, se curatza amandoi pe cap si se pupa...mai apoi il cearta si se uita urat la el cand mananca...de jucarii,inka nu-l lasa sa se atinga....nici de vreun os de sepie...iar daca il iau pe el pe deget, vine si ea si-l ciocaneste in cap...de gelozie....cu mine e la fel de afectuoasa....faptul k i-am luat pereke a schimbat-o in bine...vorbeste si mai mult....
Nu are cum sa aiba ceromul la fel, yoyo il avea alb cu bleu, iar bleul ala ce`l au femelele cand sunt tinere, duc pe multi in eroare.Baietelul lui dee dee il are roz-movalui, ca puiul lui iloveamals :heart: .Se vede clar ca e baiat.Daca nu iti ziceam noi ca e fata si eu nu`mi storceam creierii sa argumentez ca e fetita, credeai si acum ca e baiat :bang:
Apropo, dee dee, foarte foarte frumos.Ce`mi plac moacele alea ale lor cand sunt mici :pup: De ce nu`i schimbi colivia, cu una mai mare, mi se pare impractica, in sensul ca daca sta puiul pe bat nu mai vede nimic,nici tu pe el, zici ca e cusca de hamsteri.Baza roz imi place, dar cea albastra de sus mi se pare in plus si incomoda
colivie ca a lui smire e perfecta.
Adaugat: 03-05-2009 05:18
iloveamals wrote:si eu care credeam ca daca ii iei pereche nu va mai vorbi
...al meu incearca sa zica puiu :wis: zice cam pe nas si nu se intelege bine...cred ca asta vrea sa zica :wow:
:bravo: :bravo: :bravo: Bravo!! Tine`o tot asa! O sa`si dea el drumul la vorbit.
Repeta`i si tu "piciu" , e mai simplu cuvantul si`l invata mai repede.Ce nume ii ramane pana la urma?Te`ai hotarat?
Mai pune poze cu el :heart:
Adaugat: 03-05-2009 05:24
Dee dee, patrunjel mai rar, da`i marar mai mult daca ai.Patrunjelul e foarte bun, dar in cantitati mari le face rau.Nisip are? Le trebuie pentru digestie, cum le trebuie gainilor pamant
Os de sepie are? E mai bun ca acea piatra.Am auzit cativa ca le`au murit perusii de la acea piatra,varianta colorata, adica cu aroma de fructe.Dar de la os de sepie nu am auzit.ai incercat sa ii dai fructe, legume rase? Da`i un ou fiert tare, 15-20 min.pisat cu o furculita,o data pe saptamana.Iar coaja da`o printr`o rasnita de cafea ,ai grija sa cureti coaja de pielita inainte.Va iesi un praf, il amesteci cu legumele si fructele rase, sau cu nisip, e plin de calciu, ceea ce e important pentru ei.Sa`ti traiasca ! :sanatate:
>>>>Alexandra<<<<