1,626

Re: Despre nimfe - Nymphicus hollandicus

nu am sanse ca ma musca si imi e frica sa nu le sparga pe celelalte, nu ma lasa sa ma apropii de cuib daramite de oua, in permanenta e unul inauntru

1,627

dar cum te-ai uitat in cuib? hmm esti sigura ca nu este sub parinti si nu are grija de el? hmm

"Numai cand vei iubi un animal vei simti iubirea cu toata inima." (Anatole France) ->Dany<-1 perus Candy,1 nimfa Miki

1,628

nu este sub parinti ca daca era sub ei nu il vedeam:(

1,629

LISA... fii atenta cu puiul ca nu e gluma. daca nu are caldura suficienta moare. mai uitate la el si daca nu-l accepta parintii ial si punel intr-o perna electrica daca ai .si incepe sa-l hranesti la mana. dupa aia mai introdul in cui la parinti sa vezi cum se comporta cu el.nici la mine baiatul nu l-a hranit 3-4 zile din cauza ca voia sa scoata si pe al doilea pui si l-am hranit eu, dupa care l-am dat lui si l-a hranit el.dar dupa ce-l hraneam il puneam in cuib la loc pt ca il incalzea. la tine e mai greu ca nu-l incalzesc.ai mare grija cu ei daca vrei sa fie bine. eu aveam impresia ca stiu tot si de fapt nu stiam ce era mai important.

- Mary-
Sa-ti feresti capul de frig si de prostie. Pr. Arsenie Boca
             http://deyseby.sunphoto.ro

1,630

aceasta este cocolina si daca iti zici ceva ea tipa sau da din cioc=)

1,631

salut nu am mai intrat pe aici cam de mult. Tocmai am venit de la doctor cu nimfa mea coco , care stranuta de cateva zile, nenea doctoru ne-a dat un antibiotic pe care sa il diluez in 1 l apa si sa bea din el in fiecare zi.Mai am o intrebare la voi cum  reusesc sa o conving  sa manance si altceva in afara de seminteeeeeeeeeee:merci: ou fiert sau eu stiu ce alte verdeturii plsssssssssss:merci: ale voastre ca mananca???

Adaugat: 02-05-2009 12:13

:merci:

1,632 (edited by cosmina97 02-05-2009 16:48)

cocolina sta oriunde si afara si pe fotoliu:P

Adaugat: 02-05-2009 17:33

alisa cocolina mea mananca si mei  mai bine dute la petshop si intreaba de mancare de nimfe asa a facut tata si ia dat o punga cu seminte si mei amestecat la inceput papagalul meu nu manca meiul dar apoi a inceput sa manance

1,633

alissa wrote:

salut nu am mai intrat pe aici cam de mult. Tocmai am venit de la doctor cu nimfa mea coco , care stranuta de cateva zile, nenea doctoru ne-a dat un antibiotic pe care sa il diluez in 1 l apa si sa bea din el in fiecare zi.Mai am o intrebare la voi cum  reusesc sa o conving  sa manance si altceva in afara de seminteeeeeeeeeee:merci: ou fiert sau eu stiu ce alte verdeturii plsssssssssss:merci: ale voastre ca mananca???

dovlecel,ardei gras,salata,castravete,mar,piersica,caisa si multe altele.
Ii pui dimineata si il lasi acolo,pe seara verzi daca a mancat,daca nu a papat ii pui din nou.

1,634 (edited by deyseby 02-05-2009 21:38)

COSMINA97. sa-ti traiasca fata. e o alintata si frumoasa.sa-ti traiasca.

Adaugat: 02-05-2009 22:03

ALISSA. sa fie sanatos si sa se faca bine . are ceva special asa ca cea alba a lui Snow si pe care o cheama " Snow". ma bucur ca a-ti intrat si voi sa mai schimbam pareri.cu mancarea e mai dificil daca nu sunt invatate inainte dar cu rabdare o sa manance. de exemplu, ai mei mananca ou fiert si salata , fata de fetele lui Snow care mananca orice le da ea. ca sa fie sanatoase  si sa nu aveti probleme cu ele sa le pune-ti cate un pic de polen in mancare . daca nu au pui le puneti de 2-3 ori pe saptamana iar daca aveti pui o singura data. el le tai outul marunt si le pun intr-o farfuriuta mica in locul in care stau ei mai mult. nu in colivie. asa i-am invatat

- Mary-

1,635

deyseby sa stii ca noi nu avem nici un out si nu stiu de ce ..... smile daca nu acuma poate la toamna

1,636 (edited by cosmina97 03-05-2009 08:37)

deyseby wrote:

COSMINA97. sa-ti traiasca fata. e o alintata si frumoasa.sa-ti traiasca.

ms tongue si tie la fel

1,637

TUalina wrote:

deyseby sa stii ca noi nu avem nici un out si nu stiu de ce ..... smile daca nu acuma poate la toamna

ai rabdare. au nevoie de liniste si sa stea inchisi. eu nu am avut prima data oute atat timp din cauza ca nu erau inchisi in colivie. nu trebu lasati afara dupa ce le pui cuib.mie i-mi era mila de ei sii lasam afara si nu mi-a depus decat dupa 3 luni. outele le depune la cel putin 2 sapt dupa ce se calca. deci poate dura mult mai mult. nu te grabi. sa aiba cadita cu apa calduta in colivie ca e posibil sa nu aiba umiditate si e foarte importanta. asteptam impreuna. si eu astept la ai mei.

- Mary-

1,638

salutare.noi aven 3 oua si coco al meu se bate cu cocutza care sa cloceasca ouale coco o scoate pe cocuta afara si nu o lasa sa intre o perioada . snow nush ce sa zic eu cand am vazut oul era tot lipit de ea ca ea so pus pe el cand era spart si oricum nu cred ca se vedea daca era fertil deoarece numa ce il scosese in ziua aia si il si sparse  nah vedem noi daca ne ies puisori sau nu. cosmina ai o nimfa foarte frumoasa iar din poze mi se pare ca este pui. daca ai un pui il poti obisnui sa ioti stea pe mana sa se joace cu tine. si eu il am pe coco de pui si este foarte prietenos. am uitat sa va mai zic ceva coco al meu tot vrea afara din cusca dar eu il iau il gadil dupa cap si il pun la loc in cusca...

Crede in visul tau si vei reusi......... -Darius

1,639

cea mai mare pasiune a lu cocolina sau  cococila e sa roada pufuri sa app papagalita mea mananca frunze de leustean si firmituri de paine si cartofi prajiti nu glumesc trage de cartofii prajiti smile

Adaugat: 03-05-2009 12:44

si ii place sa stea si in capul meu,e un ingeras :angel:

1,640 (edited by deyseby 03-05-2009 14:55)

noi nu semanam cu cocolina? si sunt la fel de blanduta. azi am facut cunostinta cu Bombonel dar nu m-a baga in seama. cel mai comic e ca si eu cant foarte frumos.

- Mary-

1,641 (edited by liv3 03-05-2009 15:17)

am revenit si eu. imi pare rau deyseby pt pierderea ta si felicitari darius, sper sa ai bafta de puiuti
nimfulina mea se simte mai bine dupa tratament, cred ca v-am zis ca medicul a diagnosticat-o cu psitacoza. daca vreti sfaturi in legatura cu aceasta boala, ma puteti intreba, macar atata mai stiu si eu smile

am o intrebare mica pt cei care au nimfe tinere. fata cred ca e mica ca varsta si de vreo 2 zile e ciufulita, cred canaparleste...puful din jurul gatului si pe piept sunt f rascolite, pe pct de a decola smile cine-mi poate zice daca perioada dureaza mult? sper sa fie naparlire si nu alte efecte secundare...

p.s. am uitat...aveti cumva si poze cu nimfele voastre naparlite? o sa va arat si una cu a mea sa va dati cu parerea. eu zic ca-si schimba penajul dar cine stie ce mai e cu sensibilosii astia mici?

1,642

multumesc LIV3. asta inseamna lipsa de experienta. poate acum am noroc. despre zburlire nu stiu ce sa-ti zic. dat fiind faptul ca e bolnava , poate fi o cauza ciufulirii penelor. daca este rece in camera se mai face asa si daca naparleste." poate"

- Mary-

1,643

o intrebare am si eu: pot sa dau zilnic salata la nimfa ??
si l-am cantarit si are 76 grame( are in jur de 6 luni) este bine?

1,644

nu e bine sa-i dai zilnic. poate face diaree. de 2 ori pe sapt e suficient. acum depinde si cat mananca. la mine fata mananca multa salata si nu face , iar Puf( baiatul) mananca putin si face diaree. nu stiu ce sa zic. uitate la excremente. daca sunt normale( adica mai solide, nu ca apa) e bine daca nu , nu-i mai da zilnic. orice boala se depisteaza in excremente. dupa culoare si cat e de moale. la greutate nu ma pricep. atat stiu. sa-ti fie sanatoasa.

- Mary-

1,645

salutare. multumes liv3 si deyseby cred ca fetita ta este baiat daca canta deoarece si eu l-am cumparat pe richy crezand ca este fetita dar canta foarte frumos si el pana cand incerca sa il calce pe coco al meu. fetitele de nimfa nu canta.nush ce sa zic... AM SI EU O MICA PROBLEMA PT CEI CARE AU AVUT FEMELE CU OUA cocuta astazi a facut un gainat cu sange este bine?

Adaugat: 03-05-2009 19:54

aaa si in legatura cu sangele am uitat sa va zic ca coco azi o cam agitato adica o alergato prin cusca eu zic ca acel sange este cum o terminat sa depuna oua...

Crede in visul tau si vei reusi......... -Darius

1,646

fata este foarte vioaie de o saptamana, imediat ce-a terminat tratamentul cu Azitrox si gainatul ei este foarte ok. am mangaiat-o si are ace din acelea tepoase pe sub puf, adica ii ies fulgi noi. cred ca intr-adevar naparleste...
atasez o poza, ce ziceti?

http://img515.imageshack.us/img515/5569/img0324n.th.jpg

1,647

DARIUS.tocmai asta e problema ca are 1 an si nu-si mai schimba penele. baietii nu au dungi pe coada si pete pe aripi. de cantat, pot canta, numai ca nu la fel ca baietii. acest comportament il au atunci cand stau mult timp la un loc cu alte femele si una din ele ia comportamentul de baiat. asta este explicatia.

Adaugat: 03-05-2009 23:25

Liv 3 . daca e normal cu scaunul atunci e bine. poza nu se vede clar. poti pune poze mai mari.

- Mary-

1,648

deyseby, vad ca papagalii tai stau pe o craca destul de mare si inalta. caut de f mult asa ceva pt baietelul meu si nu gasesc. de unde ai facut rost de asa ceva?

1,649

liv3 wrote:

deyseby, vad ca papagalii tai stau pe o craca destul de mare si inalta. caut de f mult asa ceva pt baietelul meu si nu gasesc. de unde ai facut rost de asa ceva?

am comfectionat-o. nu e cumparata.

- Mary-

1,650

liv3 te duci prin paduri, parcuri, si sunt pe jos de`a crengute, cu toate formele dorite. :k:

>>>>Alexandra<<<<