va multumesc din suflet! a doua pereche se calca de o sapt si le-am pus cuib iar pe Bombonel l-am dus la soacra mea cat timp o sa cloceasca cei 2 . sper ca 2 luni si-l aduc inapoi. acolo e alintat doar el si mai are si un canis de talie medie cu care se joaca. era foarte curios cand a vazut cateaua. socrii mei stau mereu acasa ca sunt pensionati si stau la bloc si il iubesc. mi-e urat fara el dar nu mai risc o data. mai ales ca socrii stau la 2 blocuri mai la vale de mine. el nu manca fructe si legume iar soacra mea a zis ca ii cumpara zilnic de la piata proaspete si o sa-l invete. sper sa fie totul bine. el a muncit enorm asa ca merita sa fie rasfatat chiar daca nu mai am pui de la el.
Adaugat: 27-04-2009 08:46
DARIUS194. ma bucur enorm de out. sa ai parte de cat mai multe si fertile. la mine au fost doar 2 si amandoua fertile. a fost prima data cand am avut pui, dar de acum sper sa fie bine. Bafta!! i-ti tin pumnii.
Adaugat: 27-04-2009 08:49
Alex. eu am gasit medicul pe net ca fiind din Suceava si m-am mirat ca nu-l stiu. dar cand am sunat a zis ca e din Iasi si vine si in Suceava. a ramas sa-l sun in drum spre Iasi sa-mi zica mai exact. nu stiu daca puiul ar fi rezistat in operatie. avea 92 de grame dar era slabit de la durere si efortul pe care il facea sa se ridice si sa mearga la cei mari. se chinuia enorm.
- Mary-
Sa-ti feresti capul de frig si de prostie. Pr. Arsenie Boca
http://deyseby.sunphoto.ro