Re: Micul Alexander - Psittacula krameri
Sal All...Numele meu este Bianca,am intrat pe acest forum ca e cam printe putinele forumuri unde se vb despre Micul Alexander...Am si eu 1 Micul Alexander de aproape 2 saptamani,lam cumparat de la un crescator din Consanta care mi-a zis despre el ca e mascul mai mult ca sigur dar nus de unde era el asa sigur ptr ca nu se vede pic de guler la gatu lui numai o urma usoara de verede mai deschis si ca si cum e totcit putin penajul si ca are in jur de 1 an jumate.acum si eu sper sa fie mascul . Problema e alta...,cum il fac sa ma pot apropia de el mai mult cu mana,ai e foarte frica de mana...El umbla liber prin camera de citeva zile 3-4 zile,ai pun fructe pe sifonier si fac in asa fel sa ma vada ca pun fructele cu acea mana de care ai e atata frica...am incercat sai dau de mancare prin gratiile coliviei...recunosc ca nu prea am insistat cu asta....Am facut comanda la un mic ghid de dresaj ptr papagali acum astept sa vina....el nu mai e asa speriat ,ma pot apropia de el foarte mult dar daca ridic mana indiferent daca am mancare zboara. Poate ma mai puteti ajuta si voi cu ceva info despre ei despre dresaj....Ca asa am citit o gramada despre Alexanderi dar nu prea se potrivesc..Il indragesc mult si imi doresc sal pot lua pe mana macar ....Va multumesc mult!!:D