da. e o scumpa . las-o sa se sature de oua. sa stea pe ele ca pe o piramida. ma duc sa vad acum care e treaba cu outul.
Adaugat: 03-04-2009 13:23
SNOW. al 2-lea out , are ca o dunga galbena ca un capac lipit. cam asa cum a fos si primul. cand a iesit puiutul a ramas ca un capac de coaja si un trunchi. asa e si pe asta dar nu e spart. nu pot sa vad daca e limpede ca e ziua si nu am o lanterna buna. puiul cel mare e zdravan cu o gusa mare si sta cu cpul in sus. e gras sper sa fie totul bine pana la urma. azi le-am fcut meniu din morcov ras, patrunjel tocat si biscuite . iar mai tarziu le dau out fiert. plus seminte bune si apa cu vitamine.
Adaugat: 03-04-2009 13:36
am gasit o poza super faina cu Bombonel pe un documerntar
Adaugat: 03-04-2009 13:45
SNOW. da-mi ID-ul tau in MP te rog. i-mi place cum gandesti. ar fi bine daca ar intra si ei pe acest forum sa poata invata ce e bine si corect pt nimfele lor. totusi cand ai o suparare , prima data te gandesti cu ce ai gresit si ca esti singurul vinovat. daca nu ai pe nimeni sa-ti ridice moralul, renunti repede si te sperii. mai ales cand mai primesti si critici in loc de incurajeri. asta e mai sunt si din astia .
Adaugat: 03-04-2009 13:51
noi stam in vitrina mai nou. suntem de nepratuit. puiul si taticul in cuib
Adaugat: 03-04-2009 14:09
iar noi la separeu ca suntem indragostiti
- Mary-
Sa-ti feresti capul de frig si de prostie. Pr. Arsenie Boca
http://deyseby.sunphoto.ro