deyseby wrote:azi la ora 3si 10 mi-a murit Bombonica.nu pot sa i-mi revin.am stat cu ea pana a murut. am hranit-o cu seringa si tot nu a trait.mi-a mai ramas puiutul de la ea si cel galben care a murit in ianuarie. nu a mai rezistat pana dimineata. am avut grija de ea mai mult decat a trebuit si daca a fost sa moara tot a murit. Bombonel nu a iesit din cuib ieri si nici pana acum nu a mancat si mor de frica sa nu se epuizeze si el ca nu as mai rezista.pun poze cu perechea care a murit.astea sunt cu ei si cu perusii . bombonica e cea din avatar.
vai chiar imi pare rau ca ti-a murit tisa intamplat ca si mie si eu m-am chinuit tot cu siringa sa o hranesc sa ii dau apa dara degeaba eu zic ca so intamplat ca si la mn o mai avut un ou de scos si nu a mai putu si deasta a murit cel putin asa s-a intamplat la mn chiar imi pare rau las ca ii acolo cu cocutza mea au crija una de alta......:cry:
Adaugat: 02-04-2009 14:42
snow wrote:avem un out dragut si frumos de la cea alba,dar din pacate nu poate sa iasa nici un puisor nu este fertil.
sa nu ii iei oul pt ca ea va scoate inca unu pt al reinlocui si o poti omora laso sa il cloceasca pana vede ca nu iese nik succes
Adaugat: 02-04-2009 14:47
deyseby wrote:nu stiu ce sa fac, deoarece bombonel nu vrea sa manance deloc mancare umeda si nici fructe sau legume.doar seminte. pana acum nu i-am dat seminte si a baut doar apa iar acum ca i-am dat a mancat si hraneste si puiul. ce sa fac? am inteles ca nu sunt bune semintele pt pui. apa ii dau cu vitamine de la medic si i-a dat apa pana acum. eu credeam ca e aer dar era apa. acum are seminte si mixura in gusa" puiul". nu stiu ce sa fac.
lasa sa mance si seminte deoarece el ii va da si el seminte puisorului numai ca ii le da sfarmate
Adaugat: 02-04-2009 14:51
deyseby wrote:pt Snow. ce sa fac cu baiatul cel nou ca aseara i-am facut baie si a zburat ud si a cazut jos iar acum sta bleg. i-mi vine sa mor de ciuda. mai bene nu-l spalam.a avut excremente la fund si s-a curatat singur. acum nu e infoiat dar e bleg si doarme mult. ce pot face. ma sunat medicul si a zis ca nu stie.sa ma uit daca nu e vanat la stern. si nu sta sa-l prind.
sa lovit cu ciocul ca daca sa lovit cu ciocul inseamna ca are fractura de cioc si coco al meu o patit asa numa ca lui ii so intamplat altfel cand era si cocuta or intrat in lada de la pat si eu nu i-am vazut am inchis lada si i-am prins ciocul lui coco si mie vet o zis ca nu are nik da defapt avea aia incearca sa ii dai seminte dealea bilute mici ca sa poata sa le manance ca semintele mari nu le va putea rupe ar cam trebui sa inceapa sa isi revina in cateva zile
Adaugat: 02-04-2009 14:58
nu stiu ce sa mai zik eu sper sa nu mai auzim vesti proaste de la nimeni ci numai vesti bune nu am mai intrat de cateva zile si uite ce am gasit vesti proaste chiar imi pare rau pt u deyseby chiar mi-ai amintit si mie cat m-am chinuit cu cocutza mea dar sunt sigur ca acum is intr-un loc mai bun si sper sa aud numai vesti bune eu nush cand o sa am parte de pui dar intai trebuie sa cumpar un cuib deoarece cand a fost cu cocuta nu am gasit cat de mare imi trebuia si acum voi incepe sa caut din nou ca sa fiu pregatit
Adaugat: 02-04-2009 15:07
mai pun si eu poze
Adaugat: 02-04-2009 15:11
mai am si astea
Adaugat: 02-04-2009 15:12
deyseby intrebare cu cusca cam ce dimensiuni are ca 4 mil mi se pare cam mult eu am dat 2 mil pe a mea si ii f mare eu la 3mil puteam sa imi iau una de 1m lungime si latime 75 si avea si despartitor si detoate si era si deaia ce nu rugineste si cu baia de sfatuiesc sa le faci in cusca pui vana in vana si dai cu dusu pe ei dar apa sa nu fie nici rece nici calda si sigur nu mai risti sa ti se loveasca nici unu cel putin eu asa le fac baie
Crede in visul tau si vei reusi......... -Darius