subscriu,si comparand cu ce am eu,au aceeasi culoare la cioc,e pui sigur,probleme probleme,de ce nu astepti sa iei unul crescut la mana?se pot rezerva,preul de dublu,dar mai e zicala aia"dublu sau nimic"asa si tu,asteapta pana gasesti ceva crescut cu mana si dupa aia marital,
[merge_posts_bbcode]Adaugat: 27-03-2015 22:17[/merge_posts_bbcode]
rrazvan13 wrote:Salutare,
Recent am achizitionat o nimfa, mi s-a spus ca e mascul si are varsta de 4,5 luni, dar nu prea cred ca e asa, am luat-o totusi, pentru ca sincer in Iasi, nu am gasit niciun crescator ( poate nu stiu eu sa caut
), si chiar imi doream o nimfa, asa ca am ales-o pe cea care parea mai sanatoasa, si blanda, plus ca nu are pene in crestetul capului, si m-am gandit ca e mai pui, dar dupa ce m-am documentat putin, se pare ca poate fi si adult asa, sunt curios, ce parere au cei care sunt mai "experimentati". Cam ce varsta pare ca are, si bazandu-va pe aspectul penelor, pare sanatos? Momentan tremura la orice miscare fac pe langa voliera, l-am lasat liber, dar nici gand sa ma apropii de el, e foarte speriat, cu toate ca am incercat sa il atrag cu mancare.
nu mai atragi ,nici cu miere,cauta-ti unul crescut la mana si vindel eventual pe acesta,daca astepti,poate o sa aiba si rica ,poate si eu un rand peste 2 luni,evantual cu mine poti face un schimb +dif,cu certificat de conformitate si blandete garantat

[merge_posts_bbcode]Adaugat: 27-03-2015 22:23[/merge_posts_bbcode]
desi ni se pare usor,mai e mult pana departe,nici nu se vede orizontul daca nu ridici privirea din pamant,puii crescuti la mana sunt de fapt cei pe care ii doreste toata lumea,vezi la mine vezi la altul,papagalul sat pe mana,aiurea!dar mai si vorbeste!WOW!!vreau si eu unul,si uite asa se scrie pagina ta de istorie personala,incepi,si te agiti,dar nu ai "succesuri"dezolant,tristete,la un moment dat te intrebi,ce naiba are papagalul asta?e bolnav?fparte bine frate ca ai intrat si ai citit aici pe forul,asta e antidotul,te-ai vindecat,citind si invatand te vindeci de...............infantila,imi cer scuze,nu are legatura cu nimeni,doar cu mine,asta era acum 20 ani
imi plac pasarile,in mod special papagalii,ador sa ii privesc,imi place sa ii ingrijesc,ma uimeste inteligenta lor