hahaha Alex!! Cat am ras la poza!
Perusul din poza e mascul are sub 3 luni iar nara e roz.Iti si argumentez! Dupa 4 luni,dupa prima naparlire,dungulitele de pe cap incep sa se indeparteze de nasuc, indicand ca se maturizeaza.Nu exista perus la 9 luni sa arate ca cel din poza! M`am uitat la liniile de pe cap ale lui Yoyo si,chiar daca nu se vad bine,sunt destul de departate de cioc,ceea ce imi zice ca e matur.Nasucul nu e albastru intens cum ar trebui sa fie al masculilor, si eu m`am saturat sa explic.Cand o sa ai pui, ai sa`ti dai seama cum cresc,si cum se dezvolta.
Nu te`am intrebat daca stii cum arata ouale de perus sau puii,un search pe google si s`a rezolvat.Ceea ce ti`am zis e ca atunci cand o sa ai pui ,ai sa vezi cum se dezvolta pe propia piele.
Si de ce te porti ca un copil?? De aia e forum,ca toata lumea sa`si exprime parerile si sa rezolve anumite probleme pentru a vedea si altii sa stie ce`o sa faca si ce nu in viitor, nu? Nu trebuie sa te superi pe mine, dar ceea ce zici u despre pui in general nu e adevarat.Nu ai inteles nimic din ceea ce am zis.Poate altii au inteles.
Poza cu un perus ( under 3 months)Seamana cu cel din poza pusa de tine nu?
)))))=)
Adaugat: 25-03-2009 00:40
Si uite o femela la 9 luni exact, dupa cum vedeti nara e formata, e albicioasa(chiar albastru deschis,ca cerul).Scrie deasupra pozei ca are 9 luni.Deasemenea nu are dungulitele langa nasuc,semn clar ca nu mai e pui.Si "margelusele" de pe`o parte si cealalta a gatului sunt formate(rotunde) cum are Yoyo 
Intrati pe site:
http://media.photobucket.com/image/9%2Bmonths%2Bold%2Bbudgie/ShockTreat9/femalebudgie.jpg
Adaugat: 25-03-2009 00:51
Si un mascul tot la 9 luni ! Luata poza de pe acelasi site cu poza femelei de mai sus ! Se observa culoara ceromului?
Smire te mai asteptam cu poze ca se contrazice lumea aici de moarte
Yoyo a devenit vedeta! S`o pupe matusa pe ea
) :X
>>>>Alexandra<<<<