...personal sunt intristat la ce discutii se poarta pe forum, nu ma asteptam sa gasesc aici oameni care n-au inteles (chiar daca unii sunt adolescenti...) ca pasarile sunt totusi niste fiinte sensibile care trebuiesc tratate cu mult respect daca cu adevarat le iubim, nu facem din ele in mod special un motiv de a ne umple de bani...fals acest lucru, eu cunosc in bucuresti multi crescatori care se duc saptamanal in piata de pasari si...incearca sa mai si dea din ele pe bani, sa stiti ca nu am vazut pana acum coada la nimfe, perushi, zebre australiene sau alta specie de pasari, unde sa se bata oamenii la coada ptr ele...marea majoritate a celor care tranziteaza piata de pasari sa zicem, vin mai mult dupa hrana specifica lor. asa ca sa stiti ca un crescator de pasari exotice nu e neaparat un om...bogat, nu, doar traverseaza intr-un mod mai placut criza economica care cu siguranta pe toti ii afecteaza acum...nu ies multi bani din vanzarea de pasari, mai ales ca stiti cu totii ca unele chiar si in piete nu sunt ieftine, vb de alte specii de papagali...am vazut papagali jako la 2.500 de lei, eu nu cred ca intr-un cartier in care marea majoritate a locuitorilor sunt pensionari dar care iubesc animalele, dau buzna sa cumpere unul la aceasta suma...mai ieftin de atat nu se poate, discutia poate continua la infinit...pb e ca cei care se declara si crescatori de pasari, sa aiba o atitudine toleranta fata de acestea, nu sa le chinuie aiurea fara nici o motivatie, iar cei care
nu stiu prea multe despre speciile de papagali sa se informeze cat mai corect cu putinta si cu siguranta nu vor mai astfel de discutii contradictorii pe forum.