Re: Despre nimfe - Nymphicus hollandicus
Sau poţi deschide puţin incubatorul în aşa fel să aibe aproximativ 28°
Forumul tuturor animalelor de companie. Comunitatea posesorilor de animale de companie.
You are not logged in. Please login or register.
Forum 4animale → Pasari → Despre nimfe - Nymphicus hollandicus
Sau poţi deschide puţin incubatorul în aşa fel să aibe aproximativ 28°
DA da nu se face curent ??? Ca peste seara in casa sunt 20 grade.
Acum puiul de nimfa are 11 zile . Am observat ca are diaree adica scoate fecale si multa apa . CE sa fac ???
Sa asculti pentru inceput si sa nu ii mai dai decat ce trebe nu alte avioane ce iti trec tie prin cap.
Se intampla exact ce ziceam acum cateva zile.
Fierbe-i o mana de orez, scurge-l bine si da-l prin blender.
Uoffff copii astia....
Am facut asta cu orezu da orez gol eu i-am pus in ou si amestec dinala pt pasari pasat .
OREZ GOL, fara nimic.
Nu mai face experimente pe puiul ala nevinovat.
@razvilol
Nici nu mai stiu ce si cum sa fac in ceea ce te priveste... Ti-as da imediat ban definitiv pentru ca ne-ai tampit pe toti la cap cu elucubratiile tale prostesti! Mi-e mila de pasarile alea pe care le chinui continuu si de-aia nu ti-am dat ban pana acum, am tot sperat ca poti invata ceva de la colegii de pe forum, dar imi pierd rabdarea si nici nu mai cred ca se poate sa inveti ceva pentru ca nu ai capacitatea.
Dragi, forumisti, ce sa fac? Ii dau ban definitiv?
@toti forumistii
As vrea sa va rog sa fiti atenti ce fel de sfaturi dati! Printre noi sunti si copii care nu stiu prea multe si nu isi dau seama ca se pot intampla si lucruri rele, cu ei sau cu pasarile lor!
Mea culpa si mi-o asum.
Ar trebui ca varsta sa apara la fiecare user sa stim cu cine vorbim si cum raspundem, ce recomandam.
Pe razvinol eu zic sa il lasi ca pasarile alea mai au o sansa daca scrie-cuteste-ignora, pana la urma face ce trebuie.
Este clar ca le iubeste si toate prostiile le face in speranta sa le ajute, sa le fie bine.
Hmm nu sunt mic, nu ma curentez am 17 ani . Cn a zis ca chinui papagalii ???? Daca am grija de ei si ii hranesc si vreau sa invat mai multe inseamna ca le chinui ??? Stiu unule intrebari sunt chear stupide . Dar vreau sa ma asigur ca fac bine . Puiul nu e chinuit e prima oara cand hranesc la mana un papagal . Sa il las sa moara cum zice toata lumea nu il las . Ma trezesc si noaptea sa ii fac de mancare si nimeni nu ma ajuta da nu il las sa moara e o viata si daca pot sa il ajut il ajut . Il ajut cum pot eu si cum stiu mai bine . NU imi doresc sa il chinui sau sa ii fac rau .
Hmm nu sunt mic, nu ma curentez am 17 ani . Cn a zis ca chinui papagalii ???? Daca am grija de ei si ii hranesc si vreau sa invat mai multe inseamna ca le chinui ??? Stiu unule intrebari sunt chear stupide . Dar vreau sa ma asigur ca fac bine . Puiul nu e chinuit e prima oara cand hranesc la mana un papagal . Sa il las sa moara cum zice toata lumea nu il las . Ma trezesc si noaptea sa ii fac de mancare si nimeni nu ma ajuta da nu il las sa moara e o viata si daca pot sa il ajut il ajut . Il ajut cum pot eu si cum stiu mai bine . NU imi doresc sa il chinui sau sa ii fac rau .
Foarte bine faci. Opţiune mai bună nu aveai.Continuă să faci tot ce depinde de tine şi poate te vei bucura de puiuţul acesta. Cei care nu vor să-ţi dea sfaturi, să caute altă secţiune a forumului.
Dacă nu pentru sfaturi E forumul, atunci pentru ce e ? Pe orice forum e aşa.
Măcar tu ai activat pe forum şi ne-ai spus situaţia cu puiul de nimfă, alţi n-au scris mare lucru despre păsările lor în ultimele zile, măcar secţiunea nimfe a avut activitate.
Dar poate unii.......... aşteaptă să ne spui că puiul nu mai e.
Eu unul nu aş vrea asta.
Baftă !
Razvinol nu mai sari in sus si mergi mai departe.
Chiar daca de multe ori ne-ai aratat ca nu ai citit un raspuns la intrebari, totusi ai facut ceva.
Lucru care deranjaza uneori, necititul, dar compenseaza entuziasmul tau legat de pasari.
Totusi mai pune si in practica ce ti se spune ca nu vei primi raspunsuri care sa raneasca pasarile.
Bafta.
Si ce ce le chinui ??? Nu sunt hranite bine nu sunt ingrijite ?? sau la ce va referiti ??/
[merge_posts_bbcode]Adaugat: 26-11-2013 18:57[/merge_posts_bbcode]
si cu ce ?**
Ca le dai si ce nu trebuie sa manance.
De exemplu eu te-am avertizat acum cateva zile ca risti sa faca puiul diaree daca ii dai si altceva decat seminte... si azi...
A mai fost si faza cu bunica unde nu ai fost foarte clar si ...\
Fii mai clar in exprimare sa nu se mai iveasca neantelegeri si loc de interpretari.
DA atunci cu bunica am fost nervos ... imi vinea sa mor . Cum sa ii smulga 6 pene.......
@Speedy pe celelalte sectiuni decat eu si RaRamonik ce mai scriem. Suntem singuri de pe aici care au acele specii de pasari?
Nu cred... sunt sectiuni unde zici ca mi-am facut jurnal si nimic... reactii zero.
@Latifa te rog sa muti discutiile de aici la sectiune potrivita.
Cele cu incubatorul poti sa le faci un topic separat sa fie informatia pe forum.
Scuze ca am stricat aceasta sectiune.
Multumesc!!!
[merge_posts_bbcode]Adaugat: 26-11-2013 19:09[/merge_posts_bbcode]
DA atunci cu bunica am fost nervos ... imi vinea sa mor . Cum sa ii smulga 6 pene.......
Ai fost nervos si ai scris pe aici aiurea si asa ti sa dus buhul.
Probabil că nu a fost un subiect pe viaţa şi pe moarte ca şi cel cu puiul de nimfă al lui @razvilol
Sau mă înşel eu ?
Ai dreptate aşa e, când te aştepţi mai mult..... câteodată reacţii zero
Nu asteptam reactii.
Era o vreme cand puneau cate o poza cu pasarile lor, cu jucariile ce le faceau... etc
Dar acum nimic.
Latifa ai fost u la mn acasa sa vezi cum chinui pasarile hai vino maine sa le chinuim amandoi poate mor mai repede . Pai deaia investesc eu tot in papagali sa ii chinui ?? Deaia toti bani mei de buzunar ii stric pe papagali . Ai fost u la mn acasa sa vezi conditiile ? Stiu nu sunt cele mai bune dar am loc unde sa ii tin iarna la caldura au custi separate fiecare specie si sunt hranite cu amestecuri de seminte facute special pt. fiecare specie .
Ai 17 ani? Eu parca vazusem pe aici cand ziceai ca ai 11...Mai ai si tupeu sa comentezi
Am scris 17 cred
))
La 17 ani nu mi se pare deloc normal sa nu stii sa scrii corect.
@razvilol
Nu te mai ofusca, de cand ai venit aici pe forum ai facut si ai scris ce te-a taiat capul. Si nu prea te-a taiat bine, iar eu te-am tolerat. Scrii la topicuri care nu au legatura cu mesajul tau, ceri continuu sfaturi pe care nu le respecti, scrii intr-o limba aproape necunoscuta noua, abuzezi de mesaje etc, etc. Acesta este un FORUM, nu un CHAT, tu te comporti ca un copil razgaiat care vrea sa faca numai ce vrea el, cand vrea el. Nu respecti nicio regula si nu excelezi nici la capitolul bun simt.
Nici nu ma mir ca au disparut alti forumisti, tot forumul e plin de mesajele tale. Gata! Ajunge! Ban definitiv.
Razvinol dupa prima reactie e clar ca nu ai 17.
Dupa cum te exprimi nu ai 17.
Acum am vazut si semnatura lui... "Care are papagali si vrea sa ii doneze .
Accept orice donatie." Sa inteleg ce vrea sa chinuie mai multe pasari sau ce?
Acum am vazut si semnatura lui...
"Care are papagali si vrea sa ii doneze .
Accept orice donatie." Sa inteleg ce vrea sa chinuie mai multe pasari sau ce?
Ai dreptate, nici eu nu vazusem semnatura lui. :bang: Desi era evident din unele mesaje ca a luat pasarile prin donatie...
Forum 4animale → Pasari → Despre nimfe - Nymphicus hollandicus