Miruna, perusul tau alb nu pare deloc in regula.
In pozele alea pare apatica si acea chestie de la ochi nu i-a trecut, pare inflamat. De ce nu consulti un medic veterinar? Nu-i foarte mult o consultatie, nu mai mult decat un alt perus...
rica wrote:Dar dupa ce iti dai seama daca au sau nu nevoie de suplimente?
Nu prezinta vreun anume simtom cand au nevoie de sumplimente, dar trebuiesc date in cazul asta vitamintele in apa asa cum a zis si setris se tine cura in fiecare luna, de cateva zile, in niciun caz in fiecare zi pentru ca ce e in exces strica. Iar fructe si legume, astea ar trebui in fiecare zi. Eu la ai mei le pun pe rand, azi mar, maine morcov, poimaine patrunjel si tot asa cate ceva in fiecare zi, nu amestecate si niciodata nu refuza.
Iar cu painea, incearca sa o reduci, intradevar ei dau totul pe jos dar multe le si ingereaza iar painea in umfla in burtica. Mai rarut ca-i mai dragut stii vorba aia. 
P.S. Colivia ta e un pic cam plina, nu vad cat loc ar avea 4 perusi sa se "intinda". Sfatul meu e sa scoti cadita aia cu nisip pe care ai zis ca o ai si pe cea in care fac baita, in loc de cadita poti sa le pui intr-o hranitoare nisip si mai economisesti spatiu. Le poti pune tu cadita o data pe zi acolo sau chiar mai rar pentru a face baie.
"Numai cand vei iubi un animal vei simti iubirea cu toata inima." (Anatole France) ->Dany<-1 perus Candy,1 nimfa Miki