Re: Despre nimfe - Nymphicus hollandicus
eu in locul tau i-as separa si m-as ocupa eu de puisori decat sa-i las pe aia mari sa le smulga penele... pffff
Forumul tuturor animalelor de companie. Comunitatea posesorilor de animale de companie.
You are not logged in. Please login or register.
Forum 4animale → Pasari → Despre nimfe - Nymphicus hollandicus
eu in locul tau i-as separa si m-as ocupa eu de puisori decat sa-i las pe aia mari sa le smulga penele... pffff
http://razvilol.sunphoto.ro/de_vanzare_pereche_nimfe_pt_reprodus
Vand nimfe cata de reprodus au un an jumate si au facut deja o tura de pui ))
"In memoriam - Bitza-mica...!" :grey: - - :cry: - cel mai mic sufletel.
@getom cum se inteleg cei doi?
Aleku, eu in locul Biancai as inceta cu reproducerea din joaca. Cuibul ala pus pe fundul coliviei si .... vai de saracele pasari!
Doamne cum arata acele pasari si vad ca e si destul de murdar la ele.Nu e de joaca cu igiena,mai ales vara
Eu m-am abtinut sa nu spun nimic... Ca dupa iar se supara
Urecheatul meu a crescut si este un motat frumos!!
Vad ca inca nu papa singur.
Cum sa treci cu vederea astfel de lucruri. Cum poti susţine un copil sa se joace cu bietele suflete.
Mi se rupe sufletul sa vad pasarile alea asa jumulite , vai de capul lor. Ma abtin sa zic mai multe ca explodez și :furios: in orice caz Bianca ia masuri și repede ca e dezastru ce e acolo.
Xander, e foarte frumos motatul!Sa ai rabdare cu el.O sa pape cind va fii pregatit. Parintii lui ce mai fac?
Cum sa treci cu vederea astfel de lucruri. Cum poti susţine un copil sa se joace cu bietele suflete.
Nu o sustin,dar avand in vedere ca si eu sunt un copil,nu vreau sa ma iau de ea...Chiar daca noi ne racim gurile degeaba aici,ea tot cum vrea ea o sa faca.
@aiko se simpte mult mai bine,cand a stat puiu in cuib si il hranea a avut doar diarie am incercat in toate felurile nu a scapat,acuma ca a iesit puiu este ok activa dar nu ma pot apropia de ea ,ma hacuie
Puiu e belea sta sa il mangai sta pe mana ,mai fuge dar usor usor il invat ,sanatos sa fie...
Le-am scos si cuibu!!
"In memoriam - Bitza-mica...!" - imi cer scuze ca n-am mai postat in ultima vreme nici o imagine, sunt in c.o, nu prea am acces la un pc, acum am o oportunitate si voi posta cateva fotografii... cam cate una ptr fiecare saptamana in care voi intarzia cu postarea...merita acest efort ptr ca a fost pasarutza mea mica si scumpa, pe care n-o voi uita deloc. :grey: :cry:
Domnule getom, din ce oras sunteti? Daca va mai doriti sa aveti o nimfa, v-a trimit eu un pui.
E din Bucuresti si din cate stiu a cumparat deja alta.
Ma bucur.
Vand pui de nimfa 70 lei sau dau la schinp pe amorezi sau perusi . Am 4 pui Sunt din oradea
https://www.facebook.com/petru.razvan
[merge_posts_bbcode]Adaugat: 30-08-2013 11:03[/merge_posts_bbcode]
Toti sunt asa
Nimfa mea a facut azi 9 luni!
Dar inca nu stiu ce este:| mascul sau femela:(...
suuuper sa iti traiasca si sa te bucuri de ea din plin .......am si eu o intrebare legat de nimfa
anul trecut mi a fost adusa o nimfa cadou de Craciun mai exact si mi sa spus k este baiat....problema mea este k el nu canta doar tipa....in decembrie face km 1an jumate
.....daca baiatul meu este fetita? cum pot sa verific sau sa imi dau seama?
suuuper sa iti traiasca si sa te bucuri de ea din plin
.......am si eu o intrebare legat de nimfa
anul trecut mi a fost adusa o nimfa cadou de Craciun mai exact si mi sa spus k este baiat....problema mea este k el nu canta doar tipa....in decembrie face km 1an jumate
.....daca baiatul meu este fetita? cum pot sa verific sau sa imi dau seama?
problema asta o am si eu
Pune poze cu interiorul cozii si iti vom spune noi. Fetele au niste dungute pe codita, baietii nu au. Fetele de obicei au picioarele mai departate cand stau pe bara iar baietii mai apropiate.
in 2min ii fac poze
[merge_posts_bbcode]Adaugat: 30-08-2013 15:07[/merge_posts_bbcode]
gata am pus cu codita poze sunt la profil site pt k aici nu stiu cum se pun
[merge_posts_bbcode]Adaugat: 30-08-2013 15:12[/merge_posts_bbcode]
am obs k unele sunt galbene galbene cele din fata iar cele din spate unele sunt pistruiate spre gri
Scrie acolo Adauga imagine, dai clik si alegi pozele.
imi spune k este prea mare...
[merge_posts_bbcode]Adaugat: 30-08-2013 16:46[/merge_posts_bbcode]
Le am pus la poze....imi pare rau nu stiu sa le fac mai mici..le gasesti in profil in site Pako album...ms frumos pt intelegere
Forum 4animale → Pasari → Despre nimfe - Nymphicus hollandicus