4,101 (edited by AlinaVanesa 30-07-2013 21:56)

Re: Marele Alexander - Psittacula eupatria

Nu ii face nimic, nu sunt ei prieteni dar nici nu sunt dusmani. Cand ii las liberi pe toti 3 (ca atatia am acum) stau langa ei si ii supraveghez ca nu am eu incredere totala in ei.
[merge_posts_bbcode]Adaugat: 30-07-2013 21:56[/merge_posts_bbcode]

Ajutati-ma cu un sfat. Vreau sa cumpar o colivie noua pt Angel și nu știu pe care sa o aleg dintre ăsta 2, nicicum nu mă pot hotărî.  Prima Îmi place ca are playstandul sus pe acoperis și a doua Îmi place ca e cu vreo 15 cm mai spațioasă. Voi pe care ati alege-o?

4,102

Mie imi place cea din dreapta(dupa aspect). Cea din stinga e mai practica,deci eu aleg stinga.

4,103

Stanga... :hihi:

Animalele mele:
    1 bichon havanese-Sara,un metis de bichon havanese-Pufi,un metis de golden retriever-Spotty,2 perusi-Coco si Kira,1 motan-Toby,gaini,rate mute,2 iepuri pitici-Hera si Teddy + cei 5 pui ai lor.

4,104

tot stanga,este mul mai practica si pentru tine si pentru el

http://ricas.sunphoto.ro/

4,105

stanga e mult mai ok

Max-aratinga nanday

4,106

aveti dreptate . Va mulțumesc pt ajutor ,o sa o iau pe cea din stânga.  :hug:

4,107

AlinaVanesa wrote:

aveti dreptate . Va mulțumesc pt ajutor ,o sa o iau pe cea din stânga.  :hug:

felicitari.. sigur o sa se bucure mult scumpicul tau..

animalutele mele:    2 :malex:    1 :perus:    6 :caine:    2 :pisica:

4,108

as dori sa-mi iau un cacadu...credeti ca s-ar intelege cu dodo?sunt f galagiosi?multumesc

4,109

Sunt foarte agresivi cu alte pasari,deci cu siguranta nu s-ar intelege... smile

Animalele mele:
    1 bichon havanese-Sara,un metis de bichon havanese-Pufi,un metis de golden retriever-Spotty,2 perusi-Coco si Kira,1 motan-Toby,gaini,rate mute,2 iepuri pitici-Hera si Teddy + cei 5 pui ai lor.

4,110

mika wrote:

as dori sa-mi iau un cacadu...credeti ca s-ar intelege cu dodo?sunt f galagiosi?multumesc

am auzit ca sunt foarte agresivi ..

4,111 (edited by mika 01-08-2013 12:20)

tomanicoleta wrote:
mika wrote:

am auzit ca sunt foarte agresivi ..

el este bland...mai agresiv cred ca o sa fie dodo ca este extrem de gelos...oricum nu aveam de gand sa-i las impreuna...ma gandeam daca fac scandal sau se streseaza fiind in aceeasi camera
...va multumesc pt mesaje
[merge_posts_bbcode]Adaugat: 01-08-2013 12:20[/merge_posts_bbcode]

astazi vine in vizita cacadu pt 3 zile...sa vedem daca ies scanteii...apoi luam o decizie..va pupacim pe toti

4,112

Alina bine ai revenit  :heart:
La noi e iubire mareeee.Alexi si Niko se inteleg perfect si papa unul de la celalalt.  wink  :malex:

Tratamentul umanitar al animalelor,bazat pe compasiune si respect,este un drept al omului.
3 chow-chow,1 ciobanesc caucazian,1 mare alexandru,3 perusi,4 nimfe,2 borke,1 iepuras pitic
:perus:  ~ Ramona ~ :perus:

4,113

suana wrote:

La noi e iubire mareeee.Alexi si Niko se inteleg perfect si papa unul de la celalalt.  wink  :malex:

foarte dulci suana .. imi imaginez cat esti de mandra de eli.. eu una ii ador,

4,114

Multumesc   :heart:

Tratamentul umanitar al animalelor,bazat pe compasiune si respect,este un drept al omului.
3 chow-chow,1 ciobanesc caucazian,1 mare alexandru,3 perusi,4 nimfe,2 borke,1 iepuras pitic

4,115

suana wrote:

Cand o sa apara si puiutii?  :hihi:

Animalele mele:

4,116

Speram ca la urmatoarea perioada de imperechere.Acuma ,important e ca se inteleg si se iubesc,restul vine de la sine.  :hihi:

4,117

ne-am marit familia...de azi avem un nou membru...Un kakadu,mascul in varsta de 5 anisori...este un dulce si un rasfatat...va pupam pe toti

4,118

Cum se inteleg?  smile

Animalele mele:

4,119

gaby354 wrote:

Cum se inteleg?  smile

s-a infoiat sambata Moti putin la Dodo ,dar de atunci se inteleg neasteptat de bine...bolborosesc impreuna toata ziua,daca mananca unu ,mananca si celalalt...converseaza mult unul cu celalalt...Moti deja zice:dodut...ce faci,dodut...mai tresare Moti cand tipa dodo...nu este obisnuit cu tipete...este extrem de cuminte,rasfatat si dulce...ma lasa sa-l pup si sa-l mangai peste tot...este fiecare in colivia lui

4,120

Mika, sa  va traiasca noul membru si asteptam poze cu ei.                                           Suana , sa-ti traiasca frumusetile si cred ca in curand ne vei incanta si cu puiuti frumosi ca ei. Sanatate tuturor .

4,121

mika wrote:
gaby354 wrote:

Cum se inteleg?  smile

s-a infoiat sambata Moti putin la Dodo ,dar de atunci se inteleg neasteptat de bine...bolborosesc impreuna toata ziua,daca mananca unu ,mananca si celalalt...converseaza mult unul cu celalalt...Moti deja zice:dodut...ce faci,dodut...mai tresare Moti cand tipa dodo...nu este obisnuit cu tipete...este extrem de cuminte,rasfatat si dulce...ma lasa sa-l pup si sa-l mangai peste tot...este fiecare in colivia lui

ma bucur sa aud ca se inteleg.. bun venit noului membru si pupici .. asteptam poze sa ne cunoastem

4,122

tomanicoleta wrote:
mika wrote:
gaby354 wrote:

Cum se inteleg?  smile

ma bucur sa aud ca se inteleg.. bun venit noului membru si pupici .. asteptam poze sa ne cunoastem

am voie sa pun aici poze cu moti ,fiind din rasa kakadu?

4,123 (edited by swanheart 06-08-2013 17:15)

Apar si eu dupa o lunga absenta, sa va spun ca de ieri sunt "soacra", am o nora tare frumusica. E pui, a iesit din cuib abia de o luna si ne-am ingrijorat ca nu va manca singura. A fost hranita doar de parinti, deci am presupus ca vom avea de muncit si pentru a deveni prieteni.

Initial am zis ca ii tinem separat, sa nu o atace Coco, insa el e speriat de ea, nu se apropie prea mult decat daca vede mancare si nu poate rezista tentatiei, ea in schimb e foarte sociabila, n-o intimideaza prezenta lui. Le-am pus jucarie, l-a vazut pe Coco rontaind-o si a mers si ea la rontait, speriindu-l pe Coco. El tragea jucaria cat mai departe, fetita mergea dupa el.  :hihi: E curioasa ca un copilas...

Aseara i-am dat porumb crud din mana si scapa boabele din cioc, desi erau moi. Ne-am ingrijorat ca nu stie sa manance. I-am dat si din gura, si nu a speriat-o apropierea de ea. A incercat sa zboare, s-a lovit biata de ea de pereti, geam, tavan si a aterizat la mine pe umar. Ma temeam sa nu se raneasca, am simtit-o respirand cu teama, iar apoi si-a revenit. Azi m-am mutat la ei in camera, si Coco a venit la mine pe umar pentru ca m-a vazut mancand. Ei bine, domnisoara a zburat pe spatarul scaunul si apoi s-a catarat pe mine. Va imaginati ce concurs a fost la gura mea, avand cate un papagal pofticios pe fiecare umar.  big_smile

Ce ma ingrijoreaza e ca acum mananca non-stop, ia semintele la rand, a mancat rosie, ardei, lubenita, iar merge la seminte. Nu are un control foarte bun in a sparge semintele, si scapa uneori miezul pe jos, asa ca nici nu-mi dau seama cat ajunge la ea in stomac...

Suntem ca 2 parinti tare incantati de copilasii lor, si ne sunt tare dragi. Ne-am si amuzat, Coco ii spunea de dimineata: "Taci",  "Mă"   :hihi:

N-am apucat sa citesc din urma, insa am vazut ca si familia Suanei s-a marit cu un baietel superb. Iti doresc sa aveti puisori la fel de frumosi ca parintii, cat de curand. O sa va mai tin la curent cu evolutia micutei in familia noastra. Desi are guleras, crescatorul spune ca e 100% fata, si ca are acel guleras pentru ca e inca foarte mica. Sa speram ca nu ne trezim cu 2 baieti, oricum nu l-as mai da inapoi...
[merge_posts_bbcode]Adaugat: 06-08-2013 17:15[/merge_posts_bbcode]

patriciuuu wrote:

Stie cineva un crescator de unde imi pot cumpara si eu un Marele Alexandru ?
Am o Rosella ( eximius ) de are 1 si jumatate aproape si as vrea sa-mi mai iau un Marele Alexandru. (Pui, nu vreau matur... As vrea sa il cresc eu! big_smile)

A, tin sa mentionez ca sunt din Bucuresti.

Iti pot recomanda crescatorul de la care am cumparat eu fetita. Mai are un baietel, e pui din primavara asta, si il poate trimite in Bucuresti (a trimis multe pasari in tara). Pretul e de 800 lei, vanzatorul e de incredere, il cunosc personal.

Copilasii mei dragi: 3 pisicute, 6 perusi, 1 Marele Alexander, 1 Rosella, 1 hamster        --Claudia--

4,124

mika wrote:
tomanicoleta wrote:
mika wrote:

am voie sa pun aici poze cu moti ,fiind din rasa kakadu?

Ar fi mai bine daca s-ar discuta despre kakadu la topicul speciei. smile In felul asta pastram forumul bine organizat si nu amestecam discutiile.

Intrebari frecvente si raspunsurile lor
Termeni si conditii
Va multumim pentru ca sunteti membri activi ai forumului Latifa.ro si va rugam sa va respectati intotdeauna partenerii de discutie!

4,125

Claudia ma bucur nespus sa va revad pe toti.Felicitari pentru micutzica,esti norocoasa ca e asa cuminte si il urmeaza si copiaza pe Coco.Sa stii ca si Alexi are guleras insa de un verde mai deschis ,parca ar avea un colier.  :hihi:  Fiind pui cred ca e super incantata ca dat de atatea bunatati dintr-o data si papa cu pofta.Daca a fost hranita la mana ea e obisnuita sa primeasca din seringa sau lingura insa sigur va invata sa pape.
Mika felicitari pentru kakadu,e superb  :heart:
Mirela ,multumesc  :heart:
Din pacate nu pot sa-i pozez pentru ca daca ma misc sau intru la ei se misca sau Niko fuge in cuib.Insa ii vad cum se pupa,cum se hranesc unul pe altul.E o adevarata incantare sa-i privesc.Si Alexi vorbeste la fel de frumos,ceea ce ma bucura.Niko nu e deloc galagios,el are altfel de suntele,,grele'' intr-adevar dar abia ii auzim cioculetzul.
Latifa multumesc ca mi-ai mutat posturile.  :heart: