Re: Despre nimfe - Nymphicus hollandicus
Ce maninca papagalul tau? Bloc de minerale are in colivie?
fructe,legume primeste,maninca?
Forumul tuturor animalelor de companie. Comunitatea posesorilor de animale de companie.
You are not logged in. Please login or register.
Forum 4animale → Pasari → Despre nimfe - Nymphicus hollandicus
Ce maninca papagalul tau? Bloc de minerale are in colivie?
fructe,legume primeste,maninca?
poi vasi din ce zici tu e o dereglare a cantitatii de calciu
daca are os si il foloseste trebuia sa se toceasca
cum adica i se jupoaie?
daca se rupe cred ca este prea mult calciu
incearca sa eviti sa ii mai dai o perioada alimente bogate in calciu
In memoriam - Bitza-mica...! nu-l pot uita, caci a fost un pasarutz tare scump si istet. :grey:
cei doi cum se inteleg?
Am masurat si eu umezitatea,60-70 ,e ok nu?
In memoriam - Bitza-mica...! nu-l pot uita, caci a fost un pasarutz tare scump si istet. :grey:
Ah, ce nimfa frumoasa era Mare pacat...
E foarte buna umiditatea! :k:
"In memoriam - Bitza-mica...!" a fost puiu mic si scump, un companion de deosebit. :cry: :grey:
Azi de ziua mea, se pare ca am primit un cadou de la dintosu meu
Ma suna azi maicamea ca a auzit niste zgomote ciudate din cuib,eu ii zic ca ii da de mancare la gagica lui ma suna dupa 20 minute si imi zice ca sa uitat incet si a vazut "un puf mergand"
si un ou crapat..
Amandoi stau in cuib ,el iese doar sa manance, azi a iesit si 5 minute pe colivie si dupa aia in casa
Astia is nebuni sambata s-au cunoscut ,luni deja au inceput sexu si dupa o saptamana am vazut primu ou
,sincer nu ma asteptam asa repede avand in vedere ca au doar 18-19 zile maxim de la primu ou depus
Am mai avut cheliuta inainte dar de aia nu se atingea dintosu ca isi lua bataie si se pare ca ia ajuns 2 luni si ceva fara actiune ,sa scapat omu :ok:
Bravo!! :hihi:
Cind poti si nu-i stresezi,poate ne pui si noua poze cu puful care merge
felicitari domnule,sa iti traiasca
Mersi ,mersi atasez o poza cand ii vad
[merge_posts_bbcode]Adaugat: 01-07-2013 09:29[/merge_posts_bbcode]
Bravo!! :hihi:
Cind poti si nu-i stresezi,poate ne pui si noua poze cu puful care merge
Poze:
Salutare tuturor forumistilor, vreau sa va fac cunoscut faptul ca in perioada 31 mai - 2 iunie 2013, am fost la targul dedicat animalelor "Pet - Expo 2013". Daca aveti curiozitatea sa vizualizati fotografiile postate in sectiunea "expozitii" din josul paginii de discutii, acolo il veti cunoaste si pe papagalul nimfa "ciufy-mic" cat si alte specii de animale aduse de diversi expozanti. astept din partea voastra comentarii.
[merge_posts_bbcode]Adaugat: 02-07-2013 18:36[/merge_posts_bbcode]
...Revin, fotografiile vor fi postate pe pagina cu tematica "pasari", dar in josul paginii unde scrie printre alte subiecte la alegere - expozitie, cred ca acolo e locul cel mai nimerit ptr postarea acestora. vizionare placuta.
Buna! Am si eu o nelamurire!
Am o nimfa de 3-4 luni, se comporta normal mananca se joaca dar nu scoate un sunet!
DE CE?
[merge_posts_bbcode]Adaugat: 02-07-2013 21:08[/merge_posts_bbcode]
Buna! Am si eu o nelamurire!
Am o nimfa de 3-4 luni, se comporta normal mananca se joaca dar nu scoate un sunet!
DE CE?
Am uitat sa precizez ca este in perioada de naparlire!
Nu e femela??Eu am avut inainte una si am zis ca e muta
De la cine am luat-o mi-a zis ca e baiat!
e posibil sa fie femela
Si fetele sunt mai tacute sau mute de tot?
Azi dimineata m-am trezit la 6:30 ,au inceput sa faca amandoi scandat si sa sara prin colivie ba intr-o parte ba in alta parca a intrat ceva in ei
Pui au ramas in cuib,cred ca au auzit vreun sunet amenintator ca era un ului sau ceva pe acolo
Sper sa mai am noroc macar de 1 pui dar nu cred ,si 2 frumosi sunt ok
Si fetele sunt mai tacute sau mute de tot?
deobicei tacute, mai tipa daca lr apuca nebuneala )) dar nu canta
Multumesc!
:floare:
Are rost sa mai las cele 2 oua in cuib???
Primi pui au venit vineri si duminica si de atunci nici o miscare
Vad ca ceilalti pui stau pe el si cu ea
mai lasa-le cateva zile
"In memoriam - Bitza-mica...!"
Vad ca a mutat ouale de langa pui ,le-a scos din cuib ,ma gandesc ca acuma sigur le pot arunca..
Forum 4animale → Pasari → Despre nimfe - Nymphicus hollandicus