Re: Marele Alexander - Psittacula eupatria
Buna ziua.As dori sa cumpar si eu un pui de Marele Alexandru.Imi puteti recomanda un crescator bun din constanta/bucuresti ? Va multumesc
Forumul tuturor animalelor de companie. Comunitatea posesorilor de animale de companie.
You are not logged in. Please login or register.
Forum 4animale → Pasari → Marele Alexander - Psittacula eupatria
Buna ziua.As dori sa cumpar si eu un pui de Marele Alexandru.Imi puteti recomanda un crescator bun din constanta/bucuresti ? Va multumesc
cauta pe forum in mesajele anterioare si o sa-l gasesti pe dl nicolae , un crescator foarte bun din cate am auzit, din bucuresti
0721337551 uite ca am gasit eu nr-ul d-lui nicolae.
Ce parere aveti de Paco al meu are aproare 3 ani si nu i-a aparut inelusul la gat, este PACOLITA.
Cu siguranta, Alexandra ai o fetita dragalasa
Ce parere aveti de Paco al meu are aproare 3 ani si nu i-a aparut inelusul la gat, este PACOLITA.
da o Pacolita minunata si frumoasa
vortexz wrote:Buna ziua.As dori sa cumpar si eu un pui de Marele Alexandru.Imi puteti recomanda un crescator bun din constanta/bucuresti ? Va multumesc
cauta pe forum in mesajele anterioare si o sa-l gasesti pe dl nicolae , un crescator foarte bun din cate am auzit, din bucuresti
Am incercat sa apelez dar nu merge numarul de telefon
Imi spune ca nu are casuta vocala ...
tomanicoleta wrote:vortexz wrote:Buna ziua.As dori sa cumpar si eu un pui de Marele Alexandru.Imi puteti recomanda un crescator bun din constanta/bucuresti ? Va multumesc
Am incercat sa apelez dar nu merge numarul de telefon
Imi spune ca nu are casuta vocala ...
este crescator din ploiesti dl nicolae uite si alt nr de telefon o sa vb cu sotia dansului... 0723589535
[merge_posts_bbcode]Adaugat: 26-06-2013 08:39[/merge_posts_bbcode]
sau uite aici din bucuresti vand pui marele alexander 2013. crescuti la mana. disponibili in luna iulie. pret 900 lei. bucuresti- nr tel 0722859932
[merge_posts_bbcode]Adaugat: 26-06-2013 08:40[/merge_posts_bbcode]
Sunt mici, blanzi, varsta intre 50 si 70 de zile, cu inele inchise 2913. Pret : 800 lei tel : 0722226991.
ok, multumesc mult.
imi poate spune cineva unde pot gasi si o voliera pentru papagal ?
Va multumesc din suflet pentru aprecieri, in serara asta sunt foarte fericita ca m-a ajutat un prieten si am reusit sa-l pun pe PACO pe you tube --Marele Alexander Paco cel care sta sus pe leagan, va invit sa-l vedeti, am sa incerc sa-l pun si aici ,dar nu prea stiu cum.
Va pupic dulce toate cioculetele verzisorilor vostri.
[merge_posts_bbcode]Adaugat: 30-06-2013 22:56[/merge_posts_bbcode]
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=z-hWaVOGu84[/youtube]
Va multumesc din suflet pentru aprecieri, in serara asta sunt foarte fericita ca m-a ajutat un prieten si am reusit sa-l pun pe PACO pe you tube --Marele Alexander Paco cel care sta sus pe leagan, va invit sa-l vedeti, am sa incerc sa-l pun si aici ,dar nu prea stiu cum.
Va pupic dulce toate cioculetele verzisorilor vostri.
[merge_posts_bbcode]Adaugat: 30-06-2013 22:56[/merge_posts_bbcode][youtube][/youtube]
e super dragutz.. sa-ti traiasca .. si al meu vb toata ziua si zice o multime de lucuri dar abia acum a mai inceput de fatza cu mine..ii face placere sa vb mai mult cand nu vede miscare..
credeam ca numai la mine paki -micul alex sta asa in colivie dar vad ca si al tau sta la fel( in coliviile rotunde)..
Multumesc mult, TOMA NICOLETA pentru cuvintele frumoase la adresa Pacolitei mele , sa-ti traiasca si tie si sa te bucuri de el in continuare si la cat mai multe cuvinte invatate. :malex: :malex: :malex: :malex: :malex:
buna seara! am si eu o intrebare.. perioada de naparlire nu s-a terminat? cocutza al meu :malex: si acuma naparleste..este normal.. mentionez ca nu isi smulge penele
buna seara! am si eu o intrebare.. perioada de naparlire nu s-a terminat? cocutza al meu :malex: si acuma naparleste..este normal.. mentionez ca nu isi smulge penele
si ai mei inca naparlesc ..au inceput procesul mult mai tarziu..
eu ma intreb daca si ai vostri se scarpina mult ?
da se scarpina si al meu mai mult decat deobicei :malex: o fi de la caldura...pai lu cocutza i-a cazut coditza prin luna aprilie..apoi a crescut la loc si acuma iar a inceput sa ii cada codita
Si al meu naparleste , cred ca asa trebuie in perioada asta isi schimba fulgisori , se pregateste pentru iarna sa fie frumos. E asa "uratel."Sa va traiasca toti papagali si sa va bucurati de ei.
Si al meu naparleste , cred ca asa trebuie in perioada asta isi schimba fulgisori , se pregateste pentru iarna sa fie frumos. E asa "uratel."Sa va traiasca toti papagali si sa va bucurati de ei.
kiki al meu a ramas fara codita de tot, iar noile penite cresc asa greu.. parca dureaza totusi prea mult naparlirea asta.. :*
Ai incercat vitaminele de la Vitakraft pentru naparilire?
Ai incercat vitaminele de la Vitakraft pentru naparilire?
da.. le dau ,, la paki au avut efect pana anul asta.. acum am impresia ca , chiar le pica atunci cand le dau..
I le-ai dat constant sau doar atunci cand naparlea?
I le-ai dat constant sau doar atunci cand naparlea?
doar la naparlire.... posibil sa fie si de la vreme .
Stie cineva un crescator de unde imi pot cumpara si eu un Marele Alexandru ?
Am o Rosella ( eximius ) de are 1 si jumatate aproape si as vrea sa-mi mai iau un Marele Alexandru. (Pui, nu vreau matur... As vrea sa il cresc eu! )
A, tin sa mentionez ca sunt din Bucuresti.
buna tuturor.. cum va protezati micuti de caldura ? eu sunt tare suparata pentru ca ai mei nu vor sa faca baie ..doar ce se mai prostesc in castronele de apa..am incercat sa-i pacalesc cu orice. iar de fas fas nici nu poate fi vorba , le e foarte frica..
pe mine ma bate gandul sa le iau o mini arteziana sa o pun acolo sa se obisnuiaca cu ea.
anul trecut a fost mult pana au descoperit cadita si se bateau pe ea,anul acesta sata acolo degeaba,e drept sun 26 de grade in balcon...
Noi am fost absenti o foarte lunga perioada de timp de pe forum.Intre timp Angel a crescut are acum 3 ani jumate , e foarte mare vorbăreț , câteodată chiar prea vorbăreț ) si e incredibil de pupacios la fel ca mine
Noi am fost absenti o foarte lunga perioada de timp de pe forum.Intre timp Angel a crescut are acum 3 ani jumate , e foarte mare vorbăreț , câteodată chiar prea vorbăreț
) si e incredibil de pupacios la fel ca mine
ce scump e.. te mai asteptam cu poze.. vad ca mai e un papagal micut langa el, nu-i face nimic , ca si eu mai am un micul alex dar mi-e frica sa le dau drumu` in acelasi timp..
Forum 4animale → Pasari → Marele Alexander - Psittacula eupatria