Re: Despre Perusi - Melopsittacus undulatus
Sincera sa fiu nici nu stiu cum sa descriu aceasta problema pentru ca nu prea o inteleg . Totul a inceput ieri , in conditiile in care joi au fost amandoi foarte veseli , dar ieri eu am ajuns mai tarzior acasa , le.am dat drumul din colivie si m.am dus cu aceasta sa o spal. Cand ma intorc o vad pe una din fetitele mele ca schioapata si ca sta foarte culcata pe burta , adica nu se ridica foarte bine pe picioare. Era vioaie , zbura de colo colo , se juca , insa cand ateriza in unul dintre picioare nu avea su ficienta forta ca sa sustina tot corpul si cadea ori pe fata , ori pe spate. Cand statea pe bara nu avea astfel de probleme , doar ca statea umpic cu picioarele indoite , adica nu se ridica pe ele ca de obicei . M.am speriat foarte tare crezand ca e vorba de o problema de echilibru , dar nu cred ca e asta pt ca isi tine bine echilibrul pe bara. Problema cred ca este la unul dintre picioruse ( sau la ambele ) . De cand i.am mutat in noua colivie ziua au fost foarte incantati de ea, dar pe timp de noapte , desi aveau mai mult spatiu de somn ,se invarteau fte mult pana sa isi gaseasca locul si se si ciupeau unul pe altul , iar ea cam era bagata la colt. Am intervenit mereu sa incerc sa o ajut si sa ii despart si sperand ca cu timpul sa se obisnuiasca si noaptea cu noua colivie si ma gandesc ca poate asta o fi cauza. Sincer sper din tot sufletul sa fie vorba de cevq de natura fizica si nu de o problema mai grava. Ea mananca foarte bime , se joaca , insa imi lasa impresia ca nu are suficienta forta in picioare si nu se poate sustine. Ati mai intalnit o astfel de problema?
Gogosonul, inca parte din viata mea

*(Stefi)