4,051

Re: Marele Alexander - Psittacula eupatria

Va salutam pe toti, cu mult drag si ne cerem scuze ca am lipsit o perioada. Theo este o dulcica nebunica, daca pot spune asa. Nimeni din casa nu poate face baie fara ea. Cand aude dusul nu ne mai intelegem cu ea pana nu o ducem si pe ea la baita. In rest, este o mofturoasa la mancare si dependenta de mamy (care sta toata ziua cu ea). Mika iti multumim ca te gandesti la noi.

4,052

tomanicoleta wrote:
mihaella_ella wrote:

hey ce mai faceti?
noi am inceput sa vorbim wink) dar nu se prea intelege....ne tot chinuim:))
voi cum stati cu vorba?:P
va pupam :*

cum de sta liber afara ? nu fuge ?
noi vorbim sau as putea spune vorbeam ca acum doar imitam micul alexander

nu fuge smile dar nu m-am riscat ca mi-a fost frica...l-am legat de inelul de la picior:)
a fost lumea lui prin copaci wink)
va pupam:)

4,053

poi si daca se incurca sfoara aia?  sad

http://ricas.sunphoto.ro/

4,054

Jucariile lui Theo.

4,055

rica wrote:

poi si daca se incurca sfoara aia?  sad

nu se incurca..am fost tot dupa el smile nu l-am lasat singur smile
dar exista pericolul sa se sperie si sa fuga....si deaia mi-a fost frica:)

4,056

Eu sunt Theo, ea este Pakita (prietena mea)

4,057

http://www.youtube.com/watch?v=I8ISUDdScmI

ce faci? ha? smile)

4,058 (edited by mika 21-05-2013 19:39)

cu drag veronica...ne era dor de theo...ce de jucarii are...ea nu le strica?la dodo o jucarie tine maxim 2 ore...ai vostri naparlesc?lui dodo ii cad penele si codita...sa-i dau vitamine ceva?daca da,ce anume?multumesc...pup

veronica1 wrote:

Va salutam pe toti, cu mult drag si ne cerem scuze ca am lipsit o perioada. Theo este o dulcica nebunica, daca pot spune asa. Nimeni din casa nu poate face baie fara ea. Cand aude dusul nu ne mai intelegem cu ea pana nu o ducem si pe ea la baita. In rest, este o mofturoasa la mancare si dependenta de mamy (care sta toata ziua cu ea). Mika iti multumim ca te gandesti la noi.

[merge_posts_bbcode]Adaugat: 21-05-2013 19:39[/merge_posts_bbcode]

grimm, cum se simte Paco?e bine?

4,059

Buna Mika. SI Theo si-a pierdut doua codite mariiiiiiiiii, dar ii vor creste. Acum s-a oprit din naparlit, dar a avut si ea o perioada, acum 1 luna. Da strica jucariile, dar nu pe toate. Sunt jucarii pe care nu le atinge fiindca nu ii plac. De exemplu, acum, este facuta baita si roade la casuta ei. Degeaba o cert ca, atunci cand ma intorc cu spatele la ea, incepe sa roada, cand ma vede ca ma uit la ea se opreste, si tot asa. Vitamine ii pun in apa de baut. Te pupicim

4,060

ce vitamine ii dai?

veronica1 wrote:

Buna Mika. SI Theo si-a pierdut doua codite mariiiiiiiiii, dar ii vor creste. Acum s-a oprit din naparlit, dar a avut si ea o perioada, acum 1 luna. Da strica jucariile, dar nu pe toate. Sunt jucarii pe care nu le atinge fiindca nu ii plac. De exemplu, acum, este facuta baita si roade la casuta ei. Degeaba o cert ca, atunci cand ma intorc cu spatele la ea, incepe sa roada, cand ma vede ca ma uit la ea se opreste, si tot asa. Vitamine ii pun in apa de baut. Te pupicim

4,061

Buna Mika, vitaminele sunt de la Vitakraft.

4,062 (edited by mika 22-05-2013 19:05)

Multumesc frumos vero...

veronica1 wrote:

[merge_posts_bbcode]Adaugat: 22-05-2013 19:04[/merge_posts_bbcode]

Eu ma joc...

[merge_posts_bbcode]Adaugat: 22-05-2013 19:05[/merge_posts_bbcode]

mika wrote:

Multumesc frumos vero...

veronica1 wrote:

[merge_posts_bbcode]Adaugat: 22-05-2013 19:04[/merge_posts_bbcode]

Eu ma joc...

4,063

Paco e intr-o forma excelenta.Momentan incerc sa-l dezobisnuiesc cu statul pe cap deoarece am avut cateva mici probleme  cu acest lucru tongue . Cum arata meniul dintr-o zi la alexandreii vostrii si cam ce vitamine le oferiti ? Eu de cand il am pe Paco nu i-am facut niciodata baie dar pe internet am citit ca acest lucru e indicat odata la 2-4 zile chiar daca e vara sau iarna...Nu vreau sa ma grabesc sa fac vreo prostie asa ca daca imi puteti spune cum fac papagalii vostrii baie o sa va urmez exemplul :angel:

4,064 (edited by veronica1 04-06-2013 11:04)

Buna Grimm. Theo face baita pe unde apuca si cand apuca (chiar si de 2 ori pe zi). La bucatarie, cand este cu mine si ma apuc de spalat vase, fructe, legume etc. este in culmea fericirii. Vine pe mana mea sau a sotului si incepe mai intai cu o gheruta, apoi cu cealalta, codita, etc. Niciodata nu i-a placut sa ii dau eu cu apa pe ea. Singurica face baita. Vara, cand este foarte cald, ii pun intr-un vas mai mare apa si se balaceste acolo (o tava de friptura mai adanca special cumparata pt ea)
[merge_posts_bbcode]Adaugat: 04-06-2013 11:04[/merge_posts_bbcode]

Pe unde apuc. Chiar si in castron (fara sa ma vada mamy)

4,065

veronica1 wrote:

Buna Grimm. Theo face baita pe unde apuca si cand apuca (chiar si de 2 ori pe zi). La bucatarie, cand este cu mine si ma apuc de spalat vase, fructe, legume etc. este in culmea fericirii. Vine pe mana mea sau a sotului si incepe mai intai cu o gheruta, apoi cu cealalta, codita, etc. Niciodata nu i-a placut sa ii dau eu cu apa pe ea. Singurica face baita. Vara, cand este foarte cald, ii pun intr-un vas mai mare apa si se balaceste acolo (o tava de friptura mai adanca special cumparata pt ea)
[merge_posts_bbcode]Adaugat: 04-06-2013 11:04[/merge_posts_bbcode]

Pe unde apuc. Chiar si in castron (fara sa ma vada mamy)

ce scumpa e.. imi vine sa o pap.. kiki nu stie sa faca baie .. astept si eu sa vina caldura si sa-i pun asa o tava cum spui tu.. i-am mai pus dar nici nu s-a apropiat de ea . a ta e adorabila

animalutele mele:    2 :malex:    1 :perus:    6 :caine:    2 :pisica:

4,066

grimm wrote:

Paco e intr-o forma excelenta.Momentan incerc sa-l dezobisnuiesc cu statul pe cap deoarece am avut cateva mici probleme  cu acest lucru tongue . Cum arata meniul dintr-o zi la alexandreii vostrii si cam ce vitamine le oferiti ? Eu de cand il am pe Paco nu i-am facut niciodata baie dar pe internet am citit ca acest lucru e indicat odata la 2-4 zile chiar daca e vara sau iarna...Nu vreau sa ma grabesc sa fac vreo prostie asa ca daca imi puteti spune cum fac papagalii vostrii baie o sa va urmez exemplul :angel:

dodo face baie in castonelul cu apa...aproape zilnic...

4,067

Buna Mika, eu cand am zis castron, m-am referit la cele din bucatarie. De vasul ei cu apa nu se atinge decat cand ii este sete (niciodata nu a bagat mancare in el sau alte lucruri) Este o nebunica. Unde  vede un vas cu apa hop si ea. Va pupik

4,068

si kiki tot in vasul de apa , acolo pune cam tot ce nu-i mai trebuie, jucarii, mancare, lemne... trebuie sa stau toata ziulica dupa el sa i-o schimb.

4,069

ce fel de apa ii pui,puneti in vas?
eu la perusi le pun plata ca mai si bea

http://ricas.sunphoto.ro/

4,070

tomanicoleta wrote:

si kiki tot in vasul de apa , acolo pune cam tot ce nu-i mai trebuie, jucarii, mancare, lemne... trebuie sa stau toata ziulica dupa el sa i-o schimb.

si dodo face la fel...

4,071

Am vazut un clip pe youtube cu un tip si alexul sau in varsta de 19 ani.Era un papagal foarte bine ingrijit si bland si proprietarul sustinea ca nu a incercat niciodata sa muste.A spus ca in primii 2-3 ani din viata papagalului nu l-a lasat niciodata sa se urce mai sus de umarul unei persoane si cusca sa a fost intotdeauna pe podea.A facut acest lucru pentru ca papagalul sa se obisnuiasca cu ieharhia din aceea familie.Mi s-a parut un lucru interesant si in acelasi timp ma gandeam la alexul meu care a fost obisnuit sa stea numai in capul meu si de obicei isi petrece timpul in cel mai inalt loc din camera.Voi ce parere aveti despre aceasta informatie?

4,072

Salut ! N-am mai intrat de mult pe forum, ma bucur sa vad ca toata lumea e bine, si noi suntem smile n-au mai fost probleme. Am o intrebare, ne bate gandul sa ne extindem familia cu un catel de talie mica, credeti ca va iesi razboi total sau se vor intelege ? Stiu ca unii dintre voi aveti si catei, poate imi spuneti si mie.
Bafta multa !

4,073 (edited by tomanicoleta 22-06-2013 15:18)

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=9bC5TElwe9I[/youtube]
[merge_posts_bbcode]Adaugat: 22-06-2013 16:18[/merge_posts_bbcode]

buna tuturor, ne topim de caldura..
fiinca e prima vara pe care o petrec si cu un marele alex as vrea sa stiu cum se descurca , cum suporta caldura? al meu nu vrea nici baie sa faca, nici cu fas fasul nu-i place mai rar intra cu capsorul in apa. pupici

4,074

Super filmuletul sa-ti traiasca baiatul si sa te bucurii de el

4,075

alexandraradoi wrote:

Super filmuletul sa-ti traiasca baiatul si sa te bucurii de el

multumesc la fel :*