zlauraz wrote:mika este tare frumos :malex: ...al tau vorbeste? al meu spune hai coco, coco se mira cand il strig hai coco se impiedica venind la mine nu stie cum sa ajunga mai repede ....abia astept sa faca si al meu 2 ani:)))))
[merge_posts_bbcode]Adaugat: 10-05-2013 08:23[/merge_posts_bbcode]
am vrut sa ii iau lu coco o fetitza dar imi este teama deoarece am auzit ca nu o sa mai vorbeasca si ca nu o sa mai fie atasat de mine abia dupa 1 an de stat la mine a prins incredere ...iar acum imi arata toata iubirea lui
:malex:
Laura acum pot sa-ti spun din proprie experienta ca nu uita sa vorbeasca deloc.Alexi vorbeste mai nou in fiecare zi,cum suntem tot pe afara si usa la ei e deschisa o aud foarte clar.Cat priveste atasamentul ,nici el nu e diminuat,e la fel de mamoasa si pupacioasa.Doar ca nu mai sta atat de mult la noi pentru ca il are pe Niko acum,are familie.Dar vine pe umar,ma lasa s-o mangai ,da pupici.Eu am surprins momente de tandrete intre ei,din pacate nu i-am putut poza pentru ca daca ma aud sau intru la ei se misca imediat.Alexi chiar ii fura mancare din cioc la Niko iar el am vazut ca-i da si mancare dupa ce papa el.S-au format ca o pereche deja si comportamentul Alexei este extraordinar ca si pana acum.Seara are chef de dans,ne distram tare.
Sper ca si Niko sa fie mai apropiat de noi vazand-o pe Alexi ,probabil mai trebuie putin timp.
Grimm bun venit.Toti alexeii sunt rozatori si fac stricaciuni,daca-i lasi.Ideea e sa vorbesti pe un ton mai serios ,sa spui NU si sa-i dai altceva de ros decat ce a tintit el.Eu i-am dat la Alexi,capace de plastic,bucatele de lemn,hartie facut ghem si am stat dupa ea pana a invatat cat de cat.Insa mobila mea e blindata ca sa zic asa
Sunt destul de incapatanati si inteligenti ca sa stie ce au de facut pentru a capata ce au vrut,insa noi trebuie sa-i corectam si sa-i educam cu blandete.
Tratamentul umanitar al animalelor,bazat pe compasiune si respect,este un drept al omului.
3 chow-chow,1 ciobanesc caucazian,1 mare alexandru,3 perusi,4 nimfe,2 borke,1 iepuras pitic
:perus: ~ Ramona ~ :perus: