4,026 (edited by mika 09-05-2013 18:02)

Re: Marele Alexander - Psittacula eupatria

multumim frumos...ne-am facut baietei mari...avem 2 ani .parca ieri eram mic si mototol si acum a inceput sa-mi dea si guleras de barbatel...pupam si noi cioculete frumoase

tomanicoleta wrote:

mika ce baiat mare si frumos ai..  sa-i pap cioculetul lui.

[merge_posts_bbcode]Adaugat: 09-05-2013 18:02[/merge_posts_bbcode]

liniste deplina pe aici...toata lumea este inca in vacanta de paste?

4,027 (edited by zlauraz 10-05-2013 08:23)

mika este tare frumos  :malex:  ...al tau vorbeste? al meu spune hai coco, coco se mira cand il strig hai coco se impiedica venind la mine nu stie cum sa ajunga mai repede ....abia astept sa faca si al meu 2 ani:)))))
[merge_posts_bbcode]Adaugat: 10-05-2013 08:23[/merge_posts_bbcode]

am vrut sa ii iau lu coco o fetitza dar imi este teama deoarece am auzit ca nu o sa mai vorbeasca si ca nu o sa mai fie atasat de mine abia dupa 1 an de stat la mine a prins incredere ...iar acum imi arata toata iubirea lui big_smile  :malex:

http://laura24.sunphoto.ro

4,028

Puiul meu de Marele Alexandru (Paco  tongue ) are aproape 2 saptamani de cand a venit in familia mea.Ideea e ca in acest timp a prins mult prea mult tupeu decat am crezut eu vreodata ca o sa prinda:)).Nu prezinta nici cea mai mica frica fata de mine si a inceput sa zboare pe capul meu mereu cand ma vede.Problema e ca nu il pot oprii din a-mi roade orice lucru pe care il port cand sta pe umarul meu.Evit sa il las sa stea pe capul meu deoarece in scurt timp m-ar lasa fara par.Nu se opreste nici o secunda din rontaitul hainelor iar spre zegamagirea mea jucaria lui ''preferata'' este chiar ureche mea.Poate cineva sa imi dea vre un sfat cum sa il fac sa nu mai distruga orice lucru pe care il port...(sa il las sa o faca in continuare sau sa nu ii mai dau voie?). Am sa-i fac si cateva poze dar acum aparatul de fotografiat a ramas la bunici tongue

4,029

grimm wrote:

Puiul meu de Marele Alexandru (Paco  tongue ) are aproape 2 saptamani de cand a venit in familia mea.Ideea e ca in acest timp a prins mult prea mult tupeu decat am crezut eu vreodata ca o sa prinda:)).Nu prezinta nici cea mai mica frica fata de mine si a inceput sa zboare pe capul meu mereu cand ma vede.Problema e ca nu il pot oprii din a-mi roade orice lucru pe care il port cand sta pe umarul meu.Evit sa il las sa stea pe capul meu deoarece in scurt timp m-ar lasa fara par.Nu se opreste nici o secunda din rontaitul hainelor iar spre zegamagirea mea jucaria lui ''preferata'' este chiar ureche mea.Poate cineva sa imi dea vre un sfat cum sa il fac sa nu mai distruga orice lucru pe care il port...(sa il las sa o faca in continuare sau sa nu ii mai dau voie?). Am sa-i fac si cateva poze dar acum aparatul de fotografiat a ramas la bunici tongue

asta cu rosul e ceva genetic..  toti fac asa si nu prea pot fi dezobijnuiti.. ati facut progrese destul de repede... felicitari.. astepatam sa-l cunoaste si noi.

animalutele mele:    2 :malex:    1 :perus:    6 :caine:    2 :pisica:

4,030 (edited by mika 10-05-2013 22:46)

eu ti-am zis ca o sa-ti roada urechile la propriu dupa ce se va obisnui cu tn...n-o sa mai scapi de el...cand o sa mananci ceva va fi in stare sa-ti intre in gura numai sa-i dai si lui...nu-i da voie sa roada...spune-i Paco nu e voie...o sa vezi ca in timp va intelege...Dodo foarte rar mai roade cate ceva...cand era mic nu putea ramane nici macar 3 secunde singur ca strica ceva...acum daca pune ciocu pe ceva si ii zic ca nu e voie ,intelege si pleaca din acel loc...nu tipa la el,spunei pe un ton prietenesc ca nu e voie...felicitari pt progrese...

grimm wrote:

[merge_posts_bbcode]Adaugat: 10-05-2013 22:46[/merge_posts_bbcode]

multumesc frumos...este un dulce si sunt foarte fericita ca face parte din familia mea...il iubesc mult...eleste bebelusul meu...vorbeste putin...sper sa invete mult mai multe cuvinte in timp ...spune:Dodo,dodut,dodulet,do,da sa pup piu(nu puiu),ce faci.ce faci dodo,pisic...imita pupatul si rasul,si mai zice aaa?

zlauraz wrote:

mika este tare frumos  :malex:  ...al tau vorbeste? al meu spune hai coco, coco se mira cand il strig hai coco se impiedica venind la mine nu stie cum sa ajunga mai repede ....abia astept sa faca si al meu 2 ani:)))))

am vrut sa ii iau lu coco o fetitza dar imi este teama deoarece am auzit ca nu o sa mai vorbeasca si ca nu o sa mai fie atasat de mine abia dupa 1 an de stat la mine a prins incredere ...iar acum imi arata toata iubirea lui big_smile  :malex:

4,031 (edited by grimm 11-05-2013 08:11)

Mika multumesc mult pentru sfaturi.Nu o sa-l mai las pe Paco sa mai rontaie orice de prin casa,Ieri am fost foarte suparat pe el pentru mi-a facut o gaura la vedere in canapea.Pot spune ca in cateva ore am si uitat de gaura la cat de dragalas e  :hihi:
[merge_posts_bbcode]Adaugat: 11-05-2013 08:11[/merge_posts_bbcode]

Am vazut cel mai dragut accesoriu pt papagali intr-un filmulet pe youtube.Este vorba de coarda aceea de bumbac.
http://www.youtube.com/watch?v=P5xWxuilU0w
Stie cineva de unde pot cumpara asa cv chiar si la dimensiuni mai mici?

4,032 (edited by mika 12-05-2013 02:29)

Cu mult drag.Ma bucur ca-ti pot fi de folos informatiile mele...doar o gaura?Eu am ciuruita toata canapeaua si jaluzeaua...asa facea si Dodo cand era mic.Acum nici nu se mai atinge de ele...are multe jucarii care ii distrag atentia.dar daca ii atrage atentia un obiect pe care nu are voie sa-l roada si ii spun ca nu are voie ,renunta imediat...comenteaza el ceva ...scoate niste sunete cand se supara...parca ar comenta ca nu-i convine...e tare dulce si intelege orice ii spui...parca este un copil ...vrem poze cu paco

grimm wrote:

Mika multumesc mult pentru sfaturi.Nu o sa-l mai las pe Paco sa mai rontaie orice de prin casa,Ieri am fost foarte suparat pe el pentru mi-a facut o gaura la vedere in canapea.Pot spune ca in cateva ore am si uitat de gaura la cat de dragalas e  :hihi:
[merge_posts_bbcode]Adaugat: 11-05-2013 08:11[/merge_posts_bbcode]

Am vazut cel mai dragut accesoriu pt papagali intr-un filmulet pe youtube.Este vorba de coarda aceea de bumbac.
http://www.youtube.com/watch?v=P5xWxuilU0w
Stie cineva de unde pot cumpara asa cv chiar si la dimensiuni mai mici?

[merge_posts_bbcode]Adaugat: 12-05-2013 02:25[/merge_posts_bbcode]

nico mai pune si tu poze cu kiki si paki...ne este dor si de rio...si de ozzie...alexi si niko...dodo mereu intreaba de prietenii lui de pe site:))

[merge_posts_bbcode]Adaugat: 12-05-2013 02:29[/merge_posts_bbcode]

ne este dor si de theo

4,033 (edited by suana 12-05-2013 11:20)

zlauraz wrote:

Laura acum pot sa-ti spun din proprie experienta ca nu uita sa vorbeasca deloc.Alexi vorbeste mai nou in fiecare zi,cum suntem tot pe afara si usa la ei e deschisa o aud foarte clar.Cat priveste atasamentul ,nici el nu e diminuat,e la fel de mamoasa si pupacioasa.Doar ca nu mai sta atat de mult la noi pentru ca il are pe Niko acum,are familie.Dar vine pe umar,ma lasa s-o mangai ,da pupici.Eu am surprins momente de tandrete intre ei,din pacate nu i-am putut poza pentru ca daca ma aud sau intru la ei se misca imediat.Alexi chiar ii fura mancare din cioc la Niko iar el am vazut ca-i da si mancare dupa ce papa el.S-au format ca o pereche deja si comportamentul Alexei este extraordinar ca si pana acum.Seara are chef de dans,ne distram tare. smile Sper ca si Niko sa fie mai apropiat de noi vazand-o pe Alexi ,probabil mai trebuie putin timp.

Grimm bun venit.Toti alexeii sunt rozatori si fac stricaciuni,daca-i lasi.Ideea e sa vorbesti pe un ton mai serios ,sa spui NU si sa-i dai altceva de ros decat ce a tintit el.Eu i-am dat la Alexi,capace de plastic,bucatele de lemn,hartie facut ghem si am stat dupa ea pana a invatat cat de cat.Insa mobila mea e blindata ca sa zic asa smile  Sunt destul de incapatanati si inteligenti ca sa stie ce au de facut pentru a capata ce au vrut,insa noi trebuie sa-i corectam si sa-i educam cu blandete.

Tratamentul umanitar al animalelor,bazat pe compasiune si respect,este un drept al omului.
3 chow-chow,1 ciobanesc caucazian,1 mare alexandru,3 perusi,4 nimfe,2 borke,1 iepuras pitic
:perus:  ~ Ramona ~ :perus:

4,034

ma bucur pentru voi iti multumesc pentru mesaj suana :malex:

http://laura24.sunphoto.ro

4,035

kiki s-a facut un incapatanat, imi rupe urechile( a invatat niste tipete de-ale lui paki si face toata ziua, nu stie sa se mai opreasca, insa acum cum il aud ca face ii spun ca nu e voie si-l acopar, sper sa mearga) paki luna asta a facut 3 anisori, e la fel de sperioasa , nu inteleg de ce nu-i trece odata ca o am de 2 ani.. in fine eu ii iubesc oricum si nu stiu ce m-as face fara ei,
copilasii mei :heart:

4,036 (edited by mika 12-05-2013 22:00)

vai,ce frumos este kiki..sa-ti traiasca...el s-a atasat de tn?cum va intelegeti?paki este o dulce si ea...pacat ca nu este sperioasa...va pup dulce

tomanicoleta wrote:

kiki s-a facut un incapatanat, imi rupe urechile( a invatat niste tipete de-ale lui paki si face toata ziua, nu stie sa se mai opreasca, insa acum cum il aud ca face ii spun ca nu e voie si-l acopar, sper sa mearga) paki luna asta a facut 3 anisori, e la fel de sperioasa , nu inteleg de ce nu-i trece odata ca o am de 2 ani.. in fine eu ii iubesc oricum si nu stiu ce m-as face fara ei,

[merge_posts_bbcode]Adaugat: 12-05-2013 21:59[/merge_posts_bbcode]

cred ca esti tare mandra suana de copilasii tai...ma bucur sa aud ca se inteleg bine...abia asteptam pozici cu indragostitii...pup cioculete frumoase

suana wrote:
zlauraz wrote:

Laura acum pot sa-ti spun din proprie experienta ca nu uita sa vorbeasca deloc.Alexi vorbeste mai nou in fiecare zi,cum suntem tot pe afara si usa la ei e deschisa o aud foarte clar.Cat priveste atasamentul ,nici el nu e diminuat,e la fel de mamoasa si pupacioasa.Doar ca nu mai sta atat de mult la noi pentru ca il are pe Niko acum,are familie.Dar vine pe umar,ma lasa s-o mangai ,da pupici.Eu am surprins momente de tandrete intre ei,din pacate nu i-am putut poza pentru ca daca ma aud sau intru la ei se misca imediat.Alexi chiar ii fura mancare din cioc la Niko iar el am vazut ca-i da si mancare dupa ce papa el.S-au format ca o pereche deja si comportamentul Alexei este extraordinar ca si pana acum.Seara are chef de dans,ne distram tare. smile Sper ca si Niko sa fie mai apropiat de noi vazand-o pe Alexi ,probabil mai trebuie putin timp.

Grimm bun venit.Toti alexeii sunt rozatori si fac stricaciuni,daca-i lasi.Ideea e sa vorbesti pe un ton mai serios ,sa spui NU si sa-i dai altceva de ros decat ce a tintit el.Eu i-am dat la Alexi,capace de plastic,bucatele de lemn,hartie facut ghem si am stat dupa ea pana a invatat cat de cat.Insa mobila mea e blindata ca sa zic asa smile  Sunt destul de incapatanati si inteligenti ca sa stie ce au de facut pentru a capata ce au vrut,insa noi trebuie sa-i corectam si sa-i educam cu blandete.

[merge_posts_bbcode]Adaugat: 12-05-2013 22:00[/merge_posts_bbcode]

vroiam sa spun...pacat ca este sperioasa

tomanicoleta wrote:

4,037

Poze cu Paco!
In timp ce eu ii fac poza el rontaie husa aparatului. Mi se pare de bun simt smile)

Specialitatea casei : lemn de salcie  :hihi:

4,038

grimm wrote:

Poze cu Paco!
In timp ce eu ii fac poza el rontaie husa aparatului. Mi se pare de bun simt smile)

ce dulce poate fi,, e adorabil ...

mika mersi frumos.. da sa atasat de mine, nu prea se duce la somn daca nu sta sa se uite la mine,ne intelegem bine, mai putin ca tipatul ca a invatat cum pace pako si face toata ziua ca ea, insa nu vreau sa-i mai dau atentie deloc poate se potoleste..

4,039

ce frumos si dulce este...sa-ti traiasca sa-ti  aduca numai bucurii in fiecare zi...poate e fetita...

grimm wrote:

Poze cu Paco!

4,040

Va multumim frumos.Paco este baietel deoarece asa mi-a fost spus de catre crescator.Desigur cred ca exista si o sansa mica sa fie fata dar momentan merg pe mana Dl Balanoiu  :k:

4,041

sa fie sanatos este tot ce conteaza...imi pare rau ca o spun dar DL Balanoiu nu este tocmai pe placul meu...este doar parerea mea...este superb Paco...sa-i mananc eu cioculetul lui

grimm wrote:

Va multumim frumos.Paco este baietel deoarece asa mi-a fost spus de catre crescator.Desigur cred ca exista si o sansa mica sa fie fata dar momentan merg pe mana Dl Balanoiu  :k:

4,042

Am nevoie foarte mare de ajutor din parte voastra.Azi Paco a vazut geamul si a vrut sa zboare si a intrat fix in el.Problema e ca acum il doare foarte tare ciocul si nu il mai poate deschide nici macar sa ia o samanta.Spunetimi ce as putea face si daca ii va trece... :cry:

4,043 (edited by tomanicoleta 17-05-2013 20:46)

grimm wrote:

Am nevoie foarte mare de ajutor din parte voastra.Azi Paco a vazut geamul si a vrut sa zboare si a intrat fix in el.Problema e ca acum il doare foarte tare ciocul si nu il mai poate deschide nici macar sa ia o samanta.Spunetimi ce as putea face si daca ii va trece... :cry:

cel mai bine mergi la veterinar.. eu nu stiu ce sfaturi sa dau in astfel de situati

si mare atentie cu geamurile , sunt foarte periculoase pentru ei, cand e liber tine o perdea, o jaluzea.. sa speram ca nu e nimic grav si sa-si revina rapid.. sa ne ti la curent .pupici pt cioculet

4,044

Dinainte ca Paco sa intre in familia mea am citit ca puisorii nu pot sa recunoasca un geam si de aceea toate geamurile sunt mereu acoperite de perdea.Astazi in schimb a ramas o portiune neacoperita destul de mica insa el a observat-o imediat.Cred si in acelasi timp sper ca nu a fost o lovitura serioasa si poate am exagerat umpic doar din cauza ca tin foarte mult la el si orice mica problema care apare ma da cu totul peste cap.Este adevarat ca dupa acest incident saracutul nu isi mai putea deschide ciocul(partea de sus mai exact) nici pentru a apuca o aluna pe care le indragestete foarte mult.Am decis sa il las ceva timp singur pentru a se odihni in speranta ca isi va reveni.
Cand m-am intors acasa parea ca accidentul nici nu ar fi avut loc vreodata.Acum face acelasi lucruri ca inainte ba chiar parca ma strange si mai tare de degete  big_smile .O persoana care nu ar stii ca Paco s-a lovit nu ar observa nimic neobisnuit la el.Chiar daca si-a revenit totusi sper ca nu cumva sa aiba un disconfort la cioculet care sa ii ramana de acum in colo (probabil grijile astea mi le fac deoarece tin foarte mult la el).In acelasi timp ma invinovatesc pentru acea portiune de geam neacoperita si sper ca atitudinea lui Paco fata de mine sa nu se schimbe.. hmm

4,045

grimm wrote:

Dinainte ca Paco sa intre in familia mea am citit ca puisorii nu pot sa recunoasca un geam si de aceea toate geamurile sunt mereu acoperite de perdea.Astazi in schimb a ramas o portiune neacoperita destul de mica insa el a observat-o imediat.Cred si in acelasi timp sper ca nu a fost o lovitura serioasa si poate am exagerat umpic doar din cauza ca tin foarte mult la el si orice mica problema care apare ma da cu totul peste cap.Este adevarat ca dupa acest incident saracutul nu isi mai putea deschide ciocul(partea de sus mai exact) nici pentru a apuca o aluna pe care le indragestete foarte mult.Am decis sa il las ceva timp singur pentru a se odihni in speranta ca isi va reveni.
Cand m-am intors acasa parea ca accidentul nici nu ar fi avut loc vreodata.Acum face acelasi lucruri ca inainte ba chiar parca ma strange si mai tare de degete  big_smile .O persoana care nu ar stii ca Paco s-a lovit nu ar observa nimic neobisnuit la el.Chiar daca si-a revenit totusi sper ca nu cumva sa aiba un disconfort la cioculet care sa ii ramana de acum in colo (probabil grijile astea mi le fac deoarece tin foarte mult la el).In acelasi timp ma invinovatesc pentru acea portiune de geam neacoperita si sper ca atitudinea lui Paco fata de mine sa nu se schimbe.. hmm

ma bucur foarte mult ca e bine( nu e nimic iesit din comun sa fi asa grijulie stai linistita, e chiar foarte bine) in urmatoarele zile vei observa in cazul in care e ceva, dar daca acum zici ca e vioi, mananca inseamna ca nu e nimic, ei au cioculetul destul de tare.. posibil sa fi fost speriat pe momnet ca asa se intampla si daia sa fi fost asa .. se poate intampla oricui,iar atitudinea lui n-ar avea de ce sa se schimbe . va pup.

4,046

Multumesc Nicoleta.Mesajul tau m-a linistit foarte mult.Acum amandoi ne delectam din cele mai bune seminte si alune(deoarece si eu sunt topit dupa cea ce mananca el  :wis:   :hihi:  ).Exista si o parte buna in ceea ce sa intamplat deoarece am realizat cat tin la el si ca pe viitor voi fi mult mai atenT la orice mic lucru care l-ar putea pune in vreun pericol.

4,047

Ma bucur Grimm ca e bine.Accidentele astea se pot intimpla din greseala.Probabil lovitura l-a naucit putin,impactul fiind destul de dur,fiind pasari mari.E normal sa ne facem griji cand se  intampla ceva,doar sunt animalutzele noastre dragi  :heart:  :malex: Apropo de asta si eu am salvat azi o vrabiuta care s-a ciocnit de geamul meu.Am auzit un pocnet si pe urma Daissy a latrat imediat.Am iesit si pe jos zacea o vrabiutza.I-am dat repede apa,am tinut-o in mana sa-si revina si apoi a reusit sa zboare.  big_smile

Tratamentul umanitar al animalelor,bazat pe compasiune si respect,este un drept al omului.
3 chow-chow,1 ciobanesc caucazian,1 mare alexandru,3 perusi,4 nimfe,2 borke,1 iepuras pitic
:perus:  ~ Ramona ~ :perus:

4,048

Stai linistit ca va fi bn...si dodo a intrat cu capul in geam in ianuarie...dupa 2 ani ...s-a lovit destul de tare...a zacut o zi intreaga...tremura si facea caca apa...am plans o zi intreaga,am crezut ca il pierd...asa ca inteleg perfect ce ai simtit...sa speram ca pe viitor nu vom mai avea parte de incidente neplacute...pup eu cioculet mocofan

grimm wrote:

4,049

hey ce mai faceti?
noi am inceput sa vorbim wink) dar nu se prea intelege....ne tot chinuim:))
voi cum stati cu vorba?:P
va pupam :*

4,050

mihaella_ella wrote:

hey ce mai faceti?
noi am inceput sa vorbim wink) dar nu se prea intelege....ne tot chinuim:))
voi cum stati cu vorba?:P
va pupam :*

cum de sta liber afara ? nu fuge ?
noi vorbim sau as putea spune vorbeam ca acum doar imitam micul alexander