5,526 (edited by ilzul 04-04-2013 23:54)

Re: Micul Alexander - Psittacula krameri

@Mamazmeilor, Frumos micut big_smile, eu as spune ca e baiat, dupa capul marisor. Sa iti traiasca!
@Diandrea, Dupa spusele vanzatorului, tot 7 luni avea si al meu cand l-am luat lol, putin aiurea treaba asta, toti au 7 luni cand ii iei smile) si are 3 luni si putin, deci undeva la 11 luni posibil sa aiba, cu toate ca nu cred ceea ce spunea vanzatorul...
O sa vedem cand o sa ii apara cerc, daca o fi baiat si al meu big_smile
[merge_posts_bbcode]Adaugat: 04-04-2013 23:54[/merge_posts_bbcode]

Cat despre "progrese", trebuie sa incerci cat mai multe lucruri cu el... Eu am inceput prin ai da mancare printre gratii, mai intai i-am prins felii de fructe de gratii, apoi incet incet am tinut si mana pe ele, apoi am bagat mana cu tot cu ele in cusca, si tot asa... Incet, incet se obisnuieste cu tine si cu faptul ca nu vrei sa ii faci nimic rau, rabdare sa ai.

5,527

Ce de lume noua.....ce mai fac verzisorii vostri?.Noi am trecut de perioada de naparlire si nu mai suntem asa morocanosi chiar am invatat sa spunem ceva nou big_smile.Fiti atenti la secunda 20 cum zice el "ce face baiatul" pup eu cioculetul lui/ei
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=GREIsTBwVRY&feature=youtu.be[/youtube]

5,528 (edited by alex0205 09-04-2013 15:34)

alnimanui wrote:

Ce de lume noua.....ce mai fac verzisorii vostri?.Noi am trecut de perioada de naparlire si nu mai suntem asa morocanosi chiar am invatat sa spunem ceva nou big_smile.Fiti atenti la secunda 20 cum zice el "ce face baiatul" pup eu cioculetul lui/ei
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=GREIsTBwVRY&feature=youtu.be[/youtube]

foarte frumos cum topaie:))si paulie fluiera dupa fete si incearca de  3 zile sa isi spuna numele...ii iese doar po...apoi fluiera ...oricum se straduie sa zica :)si eu ii repet incontinu cand il vad ca vrea sa vorbeasca
[merge_posts_bbcode]Adaugat: 09-04-2013 15:34[/merge_posts_bbcode]

azi cand ma uitam la paulie am vazut ca isi rodea unghita si dupa a curs din ciocul lui un fel de saliva incolora.....si apoi a dat din cap si am stat asa 30 min si nu a mai facut nimic....el e vioi nu prezinta nici un semn ca este bolnav....stiti cumva ce are?

:malex:

5,529

e un scump puiul tau alnimanui !de cand ma tot chinui sa-l invat si eu pe johnny sa zica macar numele lui/ei, dar tot ce face e sa cante cand il apuca nebuneala si sa faca tot felul de zgomote big_smile  ma gandesc k poate e devreme sa vorbeasca, desi il am din decembrie si de atunci ii vorbesc zilnic. al meu inca nu a scapat de naparlire, in rest e foarte activ
Asta e noul lui/ei loc preferat.Sta pe monitor si se uita la mn cum imi fac treaba la pc  smile

5,530

perseverenta si rabdare trebuie si o sa invete  hmm

http://ricas.sunphoto.ro/

5,531

Da asa este f multa rabdare...eu il am de aproape un an, l`am luat cand avea 6 saptamani.Si nu l`am fortat cu multe cuvinte, am zis ca daca intr`un an zice coco este bine.Este mult pana invata primul cuvant ca dupa este mai usor, si in general este bine ca primul cuvant sa fie usor.
Dupa ce mi`a zis coco vroiam sa`l invat sa zica bravo dar mi`am dat seama ca se chinuia sa`l pronunte pe r si l`am lasat in pace.Si acum zice "ce face baiatul" asta pt ca asa m`am obisnuit sa`l intreb eu in fiecare zi nu am repetat cu el in mod special(cand l`am luat mi`am  dorit sa fie baiat, dar sincer acum nu mai conteaza pt mine ce o sa fie, imi doresc sa traiasca cati mai multi ani fericiti..:D).Sunete nu mai zic ca imita pana si la ras..:)))

5,532

@gabita, si al meu tot din decembrie este la noi, si inca nu spune nimic wink deci si eu sunt in aceeasi situatie big_smile
al meu cel mai mult face zgomot/tipa dimineata...

5,533

johnny incepe sa tipe dupa ce ne trezim noi, in jur de ora 9-10.in privinta asta sunt multumita k nu ne trezeste din somn big_smile
o sa am rabdare, dar as vrea sa vad si rezultate! macar un zgomot mic akolo k sa stiu k nu vorbesc singura de nebuna smile)))

5,534

o sa vorbeasca cand nu o sa te astepti la inceput o sa vb cand nu esti tu de fata... ai rabdare

http://laura24.sunphoto.ro

5,535

Salutare,
ma uit mereu pe forum chiar daca nu postez foarte des. Toti verzisori vostri sunt superbi....
Si eu am inceput sa fac unele progrese in relatia mea cu Paco. Va povesteam la inceput ca e foarte sperios si salbaticit. De cateva zile ne lasa sa punem mana pe el....cateodata ne lasa sa il mangaiem din crestet pana la coada, alteori deloc.
Am descoperit, si pe aceasta cale ii multumesc utilizatorului alezy pentru sfaturile bune, ca ii place sa se scalde.....intr-unul din aceste momente am reusit sa pun mana pe el pentru prima data.....
Sa aveti o zi minunata!

5,536

Buna! Stie cineva de unde pot cumpara un Micul alexander?
Sunt din Brasov! Nu vreau din peh shop!!!!!!! Sunt urati si schumpi!

5,537

valibv wrote:

Nu exista pasari urate!...sunt doar prost ingrijite, neglijate !...si daca stau sa ma gandesc nu toate magazinele de specialitate sunt ca cel din Real; mai sunt si magazine ok, putine cei drept, dar sunt!

:perus: Kimmy Puta jr.
RIP: Piscotel,Micu&Bella...Kimmy parte din sufletul meu

5,538

setris wrote:
valibv wrote:

Nu exista pasari urate!...sunt doar prost ingrijite, neglijate !...si daca stau sa ma gandesc nu toate magazinele de specialitate sunt ca cel din Real; mai sunt si magazine ok, putine cei drept, dar sunt!

DA m-am exprimat eu gresit nu exista pasari urate! scuze wink
UN MAGAZIN OK DE EXEMPLU!?

5,539

valibv wrote:
setris wrote:
valibv wrote:

Am vazut cateva...dar nu stiu ce pasari au acum...era magazinul de la Dramatic spre Patria, magazinul de pe Victoriei, cel din Racadau, mai sus de Universal...sunt magazine ce le-am vizitat mai demult si erau curate volierele pasarilor...trebuie sa umbli ceva mai mult !

5,540

setris wrote:
valibv wrote:
setris wrote:

Am vazut cateva...dar nu stiu ce pasari au acum...era magazinul de la Dramatic spre Patria, magazinul de pe Victoriei, cel din Racadau, mai sus de Universal...sunt magazine ce le-am vizitat mai demult si erau curate volierele pasarilor...trebuie sa umbli ceva mai mult !

In Racadau unde?

5,541

Happy pet pe Carpatilor 60...da o cautare pe net si ai sa gasesti magazinele !

5,542

Buna dimineata!
Va povesteam ca atunci cand a venit Paco in familia noastra, in decembrie anul trecut, crescatorul de care l-am achizitionat a zis ca are 7 luni, asta inseamna ca s-a   nascut prin mai 2012.
Abia astazi am reusit sa il tin in mana si sa ii studiez cu atentie inelusul de la piciorus. Apar inscrise urmatoarele date:
P12 61 7 AZ 2551761. Numarul 7 si P12 sunt rasturnate...
Ma poate ajuta cineva sa descifrez ce inseamna aceste date? Oricat m-am straduit sa inteleg nu am dedus care este data nasterii papagalului meu.

5,543

pai 12 e anul si restul nu stiu ce  big_smile inseamna

http://laura24.sunphoto.ro

5,544

zlauraz wrote:

pai 12 e anul si restul nu stiu ce  big_smile inseamna

:k:   smile  Multumesc, zlauraz!

5,545

Diandrea wrote:

Buna dimineata!
Va povesteam ca atunci cand a venit Paco in familia noastra, in decembrie anul trecut, crescatorul de care l-am achizitionat a zis ca are 7 luni, asta inseamna ca s-a   nascut prin mai 2012.
Abia astazi am reusit sa il tin in mana si sa ii studiez cu atentie inelusul de la piciorus. Apar inscrise urmatoarele date:
P12 61 7 AZ 2551761. Numarul 7 si P12 sunt rasturnate...
Ma poate ajuta cineva sa descifrez ce inseamna aceste date? Oricat m-am straduit sa inteleg nu am dedus care este data nasterii papagalului meu.

12 este anul, iar restul este un cod al crescatorului si posibil tara de provenienta(asa ar trebui )

animalutele mele:    2 :malex:    1 :perus:    6 :caine:    2 :pisica:

5,546

daca 7 este langa acel 12 si spui ca sunt amandoua rasturnate posibil ca acel 7 sa fie de la luna, adica luna iulie.
foarte posibil sa nu fie adevarat ceea ce spun...

5,547

verzisori vostri tipa toata ziua? a mea tipa de nu stiu ce sa-i mai fac.. nu stiu cum sa o mai suport cand are toane, (cert e ca tipa intradevar mai putin de cand l-am luat pe kiki )  ma oftic ca el e cuminte iar cu ea nu ma pot intelege deloc.. ii fac toate poftele dar cand o apuca ii pot da orice.. ea acum in mai face 3 ani o fi din cauza maturizari si sa fie perioada de reproducere? ca am inteles ca femele se reproduc de la 2 ani jumate si cam de atunci a inceput calvarul..

animalutele mele:    2 :malex:    1 :perus:    6 :caine:    2 :pisica:

5,548

Multumesc , tomanicoleta si ilzul.

Paco al meu nu prea tipa....chiar e foarte linistit din punctul asta de vedere.
Cum tipa fetita ta?Incontinuu... sau are momente..?
Ai reusit sa afli ce e cu ea?
Cu tipete sau nu, cred ca e  o scumpica.

5,549

Diandrea wrote:

paco al tau nu tipa deocamdata...nu te teme asa ziceam si eu....de cand a inceput sa ii placa sa imite paulie tipa,maraie,isi drege vocea,da din cap cand nu ii iese,dar cel mai important spune "Paulie" si fluiera dupa fete...si da nu este inca imblanzit ....ii place sa ma asculte cand stau in pat si ii zic

:malex:

5,550

alex0205 wrote:
Diandrea wrote:

paco al tau nu tipa deocamdata...nu te teme asa ziceam si eu....de cand a inceput sa ii placa sa imite paulie tipa,maraie,isi drege vocea,da din cap cand nu ii iese,dar cel mai important spune "Paulie" si fluiera dupa fete...si da nu este inca imblanzit ....ii place sa ma asculte cand stau in pat si ii zic

Abi astept sa faca si al meu asa....:))