Salutare.In momentul de fata am 2 perusi femele,am avut si nimfe dar au murit din pacate:( ).Aveam o femela neimblanzita ,speriata dupa am mai luat o femela (nu stiam ca e femela,nu m-a interesat sexul) si acum amandoua sunt de nedezlipit.Se ciugulesc,se''pupa'' intruna amandoua se inteleg de minune dar problema e ca pe mine nici nu ma mai baga in seama deloc.Fug de mine si sunt foarte speriate.In fine.
De aceea vreau sa imi iau un perus baiat(mascul) fiindca am auzit ca ei sunt mai sociabili,mai blanzi mai ales daca ii iei de pui.1.E adevarat asta?Ma gandeam sa ii pun pe toti trei impreuna dar tot am auzit ca s-ar bate,s-ar ciondani si nu s-ar intelege.A doua intrebare 2.Sa-l tin separat pe baiat sau cu cele 2 fete?
Nu vreau sa faca cuplu cu una din ele ca cealalta ar fi nefericita mai ales ca acum se inteleg foarte bine.
Eu vreau foarte mult sa-l imblanzez pe viitorul baiat.Il iau de pui si vreau sa fie prietenos,o sa-l las mult prin casa sa zboare,o sa-i dau atentie maxima si vreau sa fie cat de cat sociabil,bine in limita speciei.ca doar nu e catelus..3.Cum fac sa-l imblanzesc?Voi cum i-ati imblanzit?Sunt sanse mari sa imblanzesti un perus?
V-as fi recunoscator sa imi raspundeti la intrebari.
Sa va traiasca perusii si animalutele!
O zi superba :perus: :perus: :perus: