Re: Marele Alexander - Psittacula eupatria
Bună seara, tuturor!
Numele meu este Andreea și sunt din Satu Mare. Din decembrie, anul trecut am un Mic Alexandru, PACO. I-am pus acest nume deși încă nu știm dacă e fetiță sau băiat. Cred că are în jur de un an....Din păcate, încă e destul de sălbatic, nu ne lasă să punem mâna pe el, se zbate dacă ne apropiem prea tare de colivie. În schimb, tresare când își aude numele, ne cunoaște vocile. E un scumpic,mi-e foarte drag dar nu știu cum să fac să-l îmblanzesc puțin. Am avut câteva tentative...dar am eșuat.
Am găsit acest site cautând informații referitoare la creșterea și îmblânzirea papagalilor. Sper să mă primiți la discuții...
O seară frumoasă!
bine ai venit andreea...sa-ti traiascu puiu si sa te bucuri de el...eu inainte de dodo am avut un micu alex pe nume tot paco,care din pacate nu mai este printre noi...acest nume imi aminteste de puiutu meu...sa ne pui ceva pozici sa-l vedem si noi pe cioculetul tau...dodo nici acum nu sta sa pui mana pe el...incearca cu mancare...mananca ceva in fata lui si sigur va veni sa-i dai si lui...sau cu o jucarie care il atrage...eu asa faceam cu dodo...si ca sa obtina mancarea sau jucaria se lasa pupat...la cat sunt de pofticiosi se vand imediat fara sa stea la discutii...bafta cu puiutu tau si sa ne tii la curent....pupici
[merge_posts_bbcode]Adaugat: 01-04-2013 22:08[/merge_posts_bbcode]
cu cioculetele lor iscusite nu cred ca va rezista prea mult...asta este doar parerea mea...poate iti spun mai multe cei care deja au...pupici
Ce parere aveti despre o voliera incapatoare din LEMN ? As vrea sa cumpar una sau sa o fac la un tamplar, de cumparat una din otel/fier nu-mi permit momentan.
Vreau sa-l mai invat sa mai stea si inchis macar cateva ore pe zi cand am treaba prin casa.
[merge_posts_bbcode]Adaugat: 01-04-2013 22:04[/merge_posts_bbcode]PS: Bine ai venit Diandrea !