Re: Despre nimfe - Nymphicus hollandicus
PT SNOW am crezut o perioada ca nimfele nu trebu udate cand clocesc, iar acum am citit ca au nevoie de umiditate permanenta. asa ca am sa le stropesc zilnic cu apa.in perioada de imperechere, chiar si cand clocesc, ele trebu udate permanent cu apa din abundenta. eu credeam ca le scade temperatura corpului si nu e bine. batoanele sunt fff bune, dar sa nu fie stricate. perioada imperecherii este pana toamna tarziu.
Sincera sa fiu nu stiam ca trebuiesc si pe perioada cand clocesc,dar din pacate eu nu pot sa le fac baita si sa le ud pt ca acum este frigut in camera acum este cald, in functie de cum se da drumul la centrala.
Iar la periada de imperechiere te contrazic.Nimfele se imperechiaza de 2 ori pe an primavara si toamna cu o pauza vara si iarna.Dar o parte din crescatori prefera sa ii imperechieze o data in an adica primavara pt ca este trecerea de la rece la cald (nu de la cald la rece ),este mai bine pt bebei.
Adaugat: 15-03-2009 15:54
deyseby am vb si eu cu baiatul de unde am luat-o (cand i-am spus nu i-a venit sa creada ) si mi-a confirmat ca este fetita dar partea hazlie este ca amandoua sunt in calduri si au intrat in aceea zi (sambata dimineata).Acum asta este le plac pe amandoua si nu vreau sa le dau asa ca trebuie sa gasesc repede o solutie.Oricum am putin noroc pt ca baiatul de unde am luat-o se duce saptamana viitoare in Austria sa aduca papagali si imi lasa si mie un baiat pt imperechiere iar dupa aceia il dau inapoi,dar vreau sa le imperechiez pe amandoua daca tot sunt in calduri.
Daca cineva de pe acest forum este din cluj caut un baiat de nimfa pentru imperechiere.