Re: Marele Alexander - Psittacula eupatria
neata!!! ce va mai fac pasaroii coco al meu a inceput sa tipe dupa mine mai mult si a deenit un mare pofticios nu pot manac nimic fara el dsr bineinteles cu exceptii
Forumul tuturor animalelor de companie. Comunitatea posesorilor de animale de companie.
You are not logged in. Please login or register.
Forum 4animale → Pasari → Marele Alexander - Psittacula eupatria
neata!!! ce va mai fac pasaroii coco al meu a inceput sa tipe dupa mine mai mult si a deenit un mare pofticios nu pot manac nimic fara el dsr bineinteles cu exceptii
@zlauraz
Stai linistit ca si Coca mea procedeaza la fel:) Mai nou, cand lucrez pe calc sta la mine pe umar sau pe cap si gangureste ceva in soapta. Habar nu am ce pt ca nu vorbeste:( In rest, pe unde sunt eu, hop si ea!:) Vine glont dupa mine:)
Va pupam!
nu imi faceam griji doar sunt bucuroasa ca este din ce in ce mai interesat de mine....si il iubesc foarte mult
de azi sunt mamica uni alexut .. il cheama kiki are 4/5.. eun dule
sunt curios de unde l-ai achizitionat?
wow ai reusit sa iti iei unu pana la urma? e super :malex: sa pup cioculetzu lui
[merge_posts_bbcode]Adaugat: 23-03-2013 23:49[/merge_posts_bbcode]
nicoleta e bland si de unde l-ai luat? si dc ai vrut asa de mare? (ma refer la varsta)
l-am primit.. sunt tare bucuroasa.. nu e foarte bland dar ma lasat sa-l mangai pe gherute ... nu va imaginati cat de distrugator e..
vroiam sa va inteb are cineva si micula alex si marele alex? sunt curioasa cum se inteleg.. ai mei pana acum reactioneaza mult mai bine decat m-as fi asteptat.
aici nu se mai zice nimic? coco a inceput sa fie mai atasat de mine ......si este un pofticios, iar la vorba nu il intrece nimeni :malex:
[merge_posts_bbcode]Adaugat: 27-03-2013 13:24[/merge_posts_bbcode]
Nicoleta ce iti mai face baietelul? :malex:
aici nu se mai zice nimic? coco a inceput sa fie mai atasat de mine ......si este un pofticios, iar la vorba nu il intrece nimeni :malex:
[merge_posts_bbcode]Adaugat: 27-03-2013 13:24[/merge_posts_bbcode]Nicoleta ce iti mai face baietelul? :malex:
ce sa faca .. e cumintel.. se adapteaza..
Sunt super fericita. :elefant: E oficial ne marim familia cu un baietel de mare alex.Abia astept sa vina acasa,cred ca in cateva zile.Alexi,draga de ea e in calduri si o sa incerc sa le pun cuib daca se inteleg bine. :bravo: :bravo: :bravo:
Sunt super fericita. :elefant: E oficial
ne marim familia cu un baietel de mare alex.Abia astept sa vina acasa,cred ca in cateva zile.Alexi,draga de ea e in calduri si o sa incerc sa le pun cuib daca se inteleg bine. :bravo: :bravo: :bravo:
felicitari.. abia asteptam si noi sa-l vedem pe noul membru.
wow suana ce veste minunata abia astept sa vad puiutzu :malex: va pup
E un baiat frumos de 3 anisori.Varsta e apropiata de ce a Alexei.Are gulerasul deja format frumos si din cate am vazut e cuminte.Are cei ,,7 ani '' de acasa si sper sa fie un gentleman si sa se inteleaga cu Alexi.Ma bucur ca am gasit un mascul matur si cuminte,nu vreau sa fie scandal sau sa fie salbatic,totusi la mine sunt deja 11 papagali,asa ca avem nevoie de cineva cu bune maniere :hihi:
abia astept sa il vedem...sunt tare curioasa... nici eu nu mai am rabdare cu fetitza...trebuie sa sun maine crescatoru sa vad in ce stadiu e :malex: pup
Salutari ! Felicitari Nicoleta si Suana pt extinderea familiilor , sunt convins ca au ajuns exact unde trebuie !
Se apropie cumva sezonul de imperechere ? Ozzie a inceput sa tipe f tare de o sapt si cva si e cam agitat, ceva idei ?
Salutari ! Felicitari Nicoleta si Suana pt extinderea familiilor
, sunt convins ca au ajuns exact unde trebuie !
Se apropie cumva sezonul de imperechere ? Ozzie a inceput sa tipe f tare de o sapt si cva si e cam agitat, ceva idei ?
multumesc..
din cate am inteles sezonul de imperechere al lor este din noiembrie pana in aprilie.. asa am citit in diverse articole.. acum ei stiu cel mai bine.
ce mai face baiatul tau ? nu l-am mai vazut de mult
[merge_posts_bbcode]Adaugat: 28-03-2013 18:48[/merge_posts_bbcode]
kiki incepe sa devina indraznet.. sper macar pe el sa reusesc sa-l imblanzesc cat de cat.
Da,e perioada de imperechere ,tocmai asta ne-a facut sa luam decizia de a ne mari familia.Alexi e deja matura,inca nu a facut nici un ou si mi-e teama sa nu fie afectata.Toti au perechi numai ea nu Insa am putin de lucru,impreuna cu sotul meu vreau sa le fac o voliera frumoasa si asta va dura putin.Baietzelul va veni direct la casa mai mare,voliera Alexei nu e incapatoare pt.amandoi si prefer sa fac o voliera pe un perete pt.ei.
Barcutza mea :heart: :malex:
Super -frumos baietelul Nicoleta. :heart: Abia astept sa vina si guleratul meu
buna...si dodo este foarte agitat de doua sapt...tipa intr-una si nu sta locului deloc...de dimineata s-a urcat pe mana mea ,s-a infoiat,si-a ridicat aripile si a inceput sa ma calce...cat mai dureza perioada asta?ii pot face ceva sa-l linistesc?va multumesc
[merge_posts_bbcode]Adaugat: 31-03-2013 12:39[/merge_posts_bbcode]
tomanicoleta ,este superb alexutu tau...sa-ti traiasca si sa te bucuri de el...stiu cat de mult ti l-ai dorit...abia astept sa fac si dodo asa guleras...momentan avem 2 fulgisori roz pe ceafa si vreo doi negri sub cioculet...dodo are 2 anisori si ne gandim la o fetita pt el...poate la anu...pup cioculete frumoase
[merge_posts_bbcode]Adaugat: 31-03-2013 12:41[/merge_posts_bbcode]
Salutari ! Felicitari Nicoleta si Suana pt extinderea familiilor
ce varsta are Ozzie acum?parca e dodo...e frumusel tare...sa-ti traiasca
buna...si dodo este foarte agitat de doua sapt...tipa intr-una si nu sta locului deloc...de dimineata s-a urcat pe mana mea ,s-a infoiat,si-a ridicat aripile si a inceput sa ma calce...cat mai dureza perioada asta?ii pot face ceva sa-l linistesc?va multumesc
[merge_posts_bbcode]Adaugat: 31-03-2013 12:39[/merge_posts_bbcode]tomanicoleta ,este superb alexutu tau...sa-ti traiasca si sa te bucuri de el...stiu cat de mult ti l-ai dorit...abia astept sa fac si dodo asa guleras...momentan avem 2 fulgisori roz pe ceafa si vreo doi negri sub cioculet...dodo are 2 anisori si ne gandim la o fetita pt el...poate la anu...pup cioculete frumoase
[merge_posts_bbcode]Adaugat: 31-03-2013 12:41[/merge_posts_bbcode]
mitzapch wrote:Salutari ! Felicitari Nicoleta si Suana pt extinderea familiilor
Se apropie cumva sezonul de imperechere ? Ozzie a inceput sa tipe f tare de o sapt si cva si e cam agitat, ceva idei ?ce varsta are Ozzie acum?parca e dodo...e frumusel tare...sa-ti traiasca
multumesc frumos.. sa-ti traiasca si tie si tuturor..
da sunt in sezonul de imperechere, pana in aprilie am citit ca dureaza dar acum nu stiu ce sa zic..
Are 10 luni Ozzie, am observat si eu ca seamana f mult
Are 10 luni Ozzie, am observat si eu ca seamana f mult
lui Ozzie ii arde de gagici asa mic...la dodo anul trecut nu am remarcat nimic dubios...dar anul asta ...clar a devenit adolescent:))
[merge_posts_bbcode]Adaugat: 31-03-2013 23:43[/merge_posts_bbcode]
buna..si eu sunt fericita mamica a unui :malex: ..este un baiat fff iubaret dar si ambitios..am probleme cu el cand mananc.nu-mi da pace..vrea el totul.sta numai pe mine.imi ia mancare din farfurie,baga capul in pahar,daca il cert se da sa ma ciupeasca...si mai nou nu ma lasa sa pun mana pe colivie sau pe jucariile lui...in rest este adorabil si un pupacios.
sa-ti traiasca puiu...ceva poze sa vedem si noi minunea ta...pupici
[merge_posts_bbcode]Adaugat: 31-03-2013 23:50[/merge_posts_bbcode]
doamne ce frumos este...este superb...ce guler...sa-ti traiasca si sa te bucuri de el...si dodo este tare incapatanat si cu personalitate...daca nu-i convine ceva sa vezi ce ne cearta...macar nu mai roade tot ce prinde ca atunci cand era mic
doamne ce frumos este...este superb...ce guler...sa-ti traiasca si sa te bucuri de el...si dodo este tare incapatanat si cu personalitate...daca nu-i convine ceva sa vezi ce ne cearta...macar nu mai roade tot ce prinde ca atunci cand era mic
multumesc la fel/..
cum ai reusit sa-l dezveti de ros ?
tomanicoleta wrote:de azi sunt mamica uni alexut .. il cheama kiki are 4/5.. eun dule
multumesc la fel/..
cum ai reusit sa-l dezveti de ros ?
i-am dat in permanenta jucarii...multe jucarii ...o jucarie la dodo tine cel mult 2 ore...dar avand ceva nou care il atragea a renuntat la canapea,jaluzea wi alte chestii prin casa...pupici
Bună seara, tuturor!
Numele meu este Andreea și sunt din Satu Mare. Din decembrie, anul trecut am un Mic Alexandru, PACO. I-am pus acest nume deși încă nu știm dacă e fetiță sau băiat. Cred că are în jur de un an....Din păcate, încă e destul de sălbatic, nu ne lasă să punem mâna pe el, se zbate dacă ne apropiem prea tare de colivie. În schimb, tresare când își aude numele, ne cunoaște vocile. E un scumpic,mi-e foarte drag dar nu știu cum să fac să-l îmblanzesc puțin. Am avut câteva tentative...dar am eșuat.
Am găsit acest site cautând informații referitoare la creșterea și îmblânzirea papagalilor. Sper să mă primiți la discuții...
O seară frumoasă!
Ce parere aveti despre o voliera incapatoare din LEMN ? As vrea sa cumpar una sau sa o fac la un tamplar, de cumparat una din otel/fier nu-mi permit momentan.
Vreau sa-l mai invat sa mai stea si inchis macar cateva ore pe zi cand am treaba prin casa.
[merge_posts_bbcode]Adaugat: 01-04-2013 22:04[/merge_posts_bbcode]
PS: Bine ai venit Diandrea !
Forum 4animale → Pasari → Marele Alexander - Psittacula eupatria