Re: Micul Alexander - Psittacula krameri
cam bate vantul pe aici ![]()
la noi s-a marit familia...
acum gazduim si o nimfa (femela, nu stiu daca ar conta), ma intreb doar daca se vor imprieteni ![]()
Forumul tuturor animalelor de companie. Comunitatea posesorilor de animale de companie.
You are not logged in. Please login or register.
Forum 4animale → Pasari → Micul Alexander - Psittacula krameri
cam bate vantul pe aici ![]()
la noi s-a marit familia...
acum gazduim si o nimfa (femela, nu stiu daca ar conta), ma intreb doar daca se vor imprieteni ![]()
La Multi Ani,un 8 Martie si o primavara cat mai frumoasa tuturor ''doamnelor si domnisoarelor''! :lma: :succes:
La Multi Ani,un 8 Martie si o primavara cat mai frumoasa tuturor ''doamnelor si domnisoarelor''! :lma: :succes:
multumim la fel
la multi ani tuturor mamicilor de inaripati..
si ce mai fac verzisorii?
al meu se pare ca progreseaza... a inceput de ieri sa se urce pe mana si sa fure mar
eu zic ca e un inceput, are 2 luni jumate la mine
bv ilzul , cu timpul o sa vezi ca o sa faca si mai multe lucruri .
al meu a inceput sa fie un dracusor , il mai pedepsesc de nu il iau deloc pe mine vede el ca nu vreau , cum ma prinde in pat sau oriunde prin camera se pune pe mine , ma si sperie de multe ori , strica tot ce prinde ( telecomanda , telefoane etc. )
a ramas fara cele mai lungi pene din coada ca iau cazut si este atat de haios cu coada asa scurta ![]()
ce as vrea sa stea si al meu numai pe mine ![]()
al meu are coada scurta cam de cand il am... ma intreb daca o sa i se schimbe ![]()
cu siguranta o sa ii creasca .
eu l-am obisnuit sa vina la mine , cu jucarii si cu fructe si legume , acum daca ii arat mana si il chem vine la mine .
zilele trecute stateam in pat si mia adus sotul meu intr-o sticla de jumate o limonada cand a vazut imediat a venit sa ii dau si lui , sau cand mananc fructe sau orice se urca pe mine sa ii dau si lui , si ma sperie de multe ori ca nu ma astept sa vina mai ales ca este satul dar este foarte curios si daca ma vede ca manc , el doar rupe si arunca nu si mananca doar sa stea cu mine ![]()
ce sa va mai spun
am un nou verzisor ! in varsta de ~3 ani
cuminte , baietel, vine la pupat si pe mana...
superrr nu pui si o poza cu noul membru? sau un filmulet sa iti traiasca
ce sa va mai spun
am un nou verzisor ! in varsta de ~3 ani
cuminte , baietel, vine la pupat si pe mana...
da cu paki .. e un dulce ..

cumintei amandoi ![]()
se cearta , se alearga... mai au pana se acomodeaza unul cu celalalt ![]()
Pako si Coco ![]()
Ce scumpi sunt amandoi , sa il stapanesti sanatos si cuminte .
amandoi sunt baieti?
sa iti traiasca!
unul e sigur baiat
celalat nu stiu ![]()
[merge_posts_bbcode]Adaugat: 14-03-2013 19:41[/merge_posts_bbcode]
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=QZaADsEarxg[/youtube]
unul e sigur baiat
celalat nu stiu
[merge_posts_bbcode]Adaugat: 14-03-2013 19:41[/merge_posts_bbcode]
ii iubesc,, as spune ca, coco e fetita nu as vrea sa vorbesc aiurea dar dupa culoare, arata exact ca paki a mea ..
@tomanicoleta, pai coco nu e cel din stanga? ala e mascul sigur, eu cel putin asa il vad dupa cerc ![]()
pako, da as spune si eu ca e femela
deci sa inteleg ca daca este mai galbior e femela, iar daca este cam tot verziu e mascul?
[merge_posts_bbcode]Adaugat: 14-03-2013 21:50[/merge_posts_bbcode]
din dreapta* pardon... m-am incurcat cu poza dintr-o parte in alta ![]()
@tomanicoleta, pai coco nu e cel din stanga? ala e mascul sigur, eu cel putin asa il vad dupa cerc
pako, da as spune si eu ca e femeladeci sa inteleg ca daca este mai galbior e femela, iar daca este cam tot verziu e mascul?
[merge_posts_bbcode]Adaugat: 14-03-2013 21:50[/merge_posts_bbcode]din dreapta* pardon... m-am incurcat cu poza dintr-o parte in alta
cel cu inel e baietel adica Pako .....asa se face diferentierea la sex prin prezenta inelului negru la baieti
asta stiam, insa nu ii stiam dupa nume ![]()
ma refeream la culoare, cumva poate imi dau seama ce e si al meu ![]()
dar probabil i se schimba culoarea in timp
asta stiam, insa nu ii stiam dupa nume
ma refeream la culoare, cumva poate imi dau seama ce e si al meu
dar probabil i se schimba culoarea in timp
a mea e fata si are exact aspectul lui coco(cea fara guler) si culoare si tot.. si a mea are 3 ani insa a ramas cu aceiasi culoare .
foarte frumosi
sanatosi sa fie ![]()
oricum prietenia lor a inceput , in curand o sa se apropie mai mult... chiar daca ar fi baietei amandoi ![]()
sa nu se bata daca sunt baieti amandoi
de curand am primit o ninfa sa am grija de ea si alexandrul meu cam da sa o ciufuleasca (sa o muste, etc)
ori sunt fete amandoua ori asa se inteleg ei cu alte specii...
[merge_posts_bbcode]Adaugat: 15-03-2013 10:38[/merge_posts_bbcode]
am dat o fuga sa ii fac poze si la al meu...
e galben sau e verde? ![]()
oricum fiecare are colivia lui , nu prea o sa fie sanse de bataie... doar cand o sa fie liberi... dar atunci sunt supravegheati...
Buna, am un micul alex de 5 ani . L-am invata liber si a distrus tot dormitorul. Am schimbat 4 randuri de perdele, a ros sertarele de la noptiera ,lenjeria de pat,cabluri, s-a apucat si de covor, acum mai nou roade din parchet. nu o intereseaza ( e fetita) nici un fel de jucarie pt papagali, am incercat cu crengi din salcie, nimic . Nu spun daca prinde o carte cum o face. De stat singura mult timp nu se pune problema ca sunt acasa toata ziua .De azi am inchis-o in colie, desi nu sunt adepta la asa ceva. Imi plac animalele libere, dar cu ea pur si simplu nu am ce sa fac. Aveti vrun sfat de a o dezvata sa mai roada tot ce prinde.
PS: Daca nu are activitate isi smulge penene.
Buna, am un micul alex de 5 ani . L-am invata liber si a distrus tot dormitorul. Am schimbat 4 randuri de perdele, a ros sertarele de la noptiera ,lenjeria de pat,cabluri, s-a apucat si de covor, acum mai nou roade din parchet. nu o intereseaza ( e fetita) nici un fel de jucarie pt papagali, am incercat cu crengi din salcie, nimic . Nu spun daca prinde o carte cum o face. De stat singura mult timp nu se pune problema ca sunt acasa toata ziua .De azi am inchis-o in colie, desi nu sunt adepta la asa ceva. Imi plac animalele libere, dar cu ea pur si simplu nu am ce sa fac. Aveti vrun sfat de a o dezvata sa mai roada tot ce prinde.
PS: Daca nu are activitate isi smulge penene.
incearca sa ii distragi atentia jucandute cu ea mai mult timp.dupa 5 ani este cam greu sa o dezveti de mofturile ei.oricum sa-ti traiasca si sa te bucuri de ea
Forum 4animale → Pasari → Micul Alexander - Psittacula krameri