3,926

Re: Marele Alexander - Psittacula eupatria

Multumesc pentru ajutor, si da exista pufuleti dulci.

3,927

dulci inseamna zahar,care iar nu e sanatos.nu sub forma asta.zaharul si-l ia sub forma de fructe smile unele sunt destul de dulci.

>>>>Alexandra<<<<

3,928

OBlonda wrote:

putina branza dulce,din cand in cand,face chiar bine,are calciu.de pufuleti nesarati nu am auzit.sau am imbatranit eu?  smile  incercati in prezenta lor sa mancati numai fructe si legume,daca sunt asa pofticiosi.stiu ca multe pasari refuza anumite fructe sau legume.stiu ca va e mila de ei,dar nu le face bine orice.nu se cunoaste pe moment,dar cand vor inainta in varsta,o sa se cunoasca,si noi vrem ca prietenii nostri sa fie sanatosi si sa-i avem alaturi de noi cat mai mult timp cu putinta,nu?

scumpa nu te gandi acum ca ii dau orice, ii mai dau dar mai rar pilaf, piure, piept de pui fiert sau cand e la gratar dar rar... eu stand in aceiasi camera cu ea, akolo manac ,acolo stau si nu am cum sa evit , de multe ori o las sa tipe cand nu-i pot da.
nu stiam de branzica o s caut si o sa-i dau si ei o bucatica sa vad daca ii place ..mersi.

animalutele mele:    2 :malex:    1 :perus:    6 :caine:    2 :pisica:

3,929

ai grija cu, cartofii,sunt daunatori si cruzi,si fierti.piept de pui fiert e bun,dar rar,fara condimente.are proteine animale,proteine ce pasarile si le iau din insecte in natura.

>>>>Alexandra<<<<

3,930

OBlonda wrote:

ai grija cu, cartofii,sunt daunatori si cruzi,si fierti.piept de pui fiert e bun,dar rar,fara condimente.are proteine animale,proteine ce pasarile si le iau din insecte in natura.

cruzi stiu, de fierti  chiar am citit pe net in diverse articole despre hrana.. nu te gandi ca ii dau cu sare cu piper sau altele , nu`s asa de dusa pluta,,

3,931

Salut, Ozzie e putin cam bleg, si nu prea a mancat azi, sa fie oare de la insecticidul Regent cu care am dat prin coluturile camerei ? Stie cineva ?

3,932

mitzapch wrote:

Salut, Ozzie e putin cam bleg, si nu prea a mancat azi, sa fie oare de la insecticidul Regent cu care am dat prin coluturile camerei ? Stie cineva ?

pai tu l-ai tinut in camera data cu insecticid? normal ca ii face rau,este daunator pt animale orice insecticit, parfum, fum etc  .. daca citeai pe ambalajul produsului ai fi vazut ca nu trebuie dat in preajma animalelor, incerca sa-l duci intr-o camera cu aer curat, punei apica si mancarica proaspata

3,933

tu vorbesti serios? cu insecticid?.............. :wow: nu mai zic nimic...

http://laura24.sunphoto.ro

3,934 (edited by suana 01-03-2013 12:38)

mitzapch wrote:

Cred ca ai procedat extrem de gresit.Putea sa te coste chiar si viata lui Ozzie.Macar ,cum s-a mai intrebat,l-ai scos din mediul toxic?

Alexi va saluta.... :heart:  :malex:
http://i239.photobucket.com/albums/ff87/su-lyn/DSCN0001-2_zps78edde69.jpg

http://i239.photobucket.com/albums/ff87/su-lyn/DSCN0014_zps52f1d96c.jpg

Tratamentul umanitar al animalelor,bazat pe compasiune si respect,este un drept al omului.
3 chow-chow,1 ciobanesc caucazian,1 mare alexandru,3 perusi,4 nimfe,2 borke,1 iepuras pitic
:perus:  ~ Ramona ~ :perus:

3,935

mitzapch faptul e deja consumat, ai gresit asta e , important este acum sanatatea lui ozzie, cum se simte, da-ne o veste.

alexi sa pup eu cioculetul ala mare al tau, tare frumoasa esti. o pupam si pe mami .

3,936

Medicul veterinar mi-a spus ca nu este toxic pentru papagali ( l-am luat dintr-un cabinet veterinar ) ca doar nu eram dezaxat sa dau de capul meu.
Ozzie se simte bine vad, cred ca este suparat ca am rearanjat mobila prin camera, oricum ca sa fiu sigur l-am tinut mai mult prin restul casei si mai putin in camera cu pricina.
De mancat mananca, bea apa, zboara fara probleme, nu are probleme cu echilibrul, dejectiile bat putin spre un maroniu deschis - galben dar nu este prima oara cand are problema asta (daca o fi problema) de obicei dupa 2 zile dejectiile sunt normale iar.
O sa va tin la curent, sper doar ca doamna doctor sa stie despre ce vorbeste.
Am sunat si crescatorul mi-a spus ca e normal sa fie suparat pana se readapteaza.

3,937

mitzapch wrote:

Medicul veterinar mi-a spus ca nu este toxic pentru papagali ( l-am luat dintr-un cabinet veterinar ) ca doar nu eram dezaxat sa dau de capul meu.
Ozzie se simte bine vad, cred ca este suparat ca am rearanjat mobila prin camera, oricum ca sa fiu sigur l-am tinut mai mult prin restul casei si mai putin in camera cu pricina.
De mancat mananca, bea apa, zboara fara probleme, nu are probleme cu echilibrul, dejectiile bat putin spre un maroniu deschis - galben dar nu este prima oara cand are problema asta (daca o fi problema) de obicei dupa 2 zile dejectiile sunt normale iar.
O sa va tin la curent, sper doar ca doamna doctor sa stie despre ce vorbeste.
Am sunat si crescatorul mi-a spus ca e normal sa fie suparat pana se readapteaza.

ma bucur mult sa aud ca e bine..
produsul in sine oricum are o toxicitate aparte, eu evit sa sa ma dau cu parfum in camera unde stau cu papagalu,  evit orice ce consider ca ii poate fi daunator preventiv.
sigur ca a devenit un pic  stresat de la modificari, dar asta nu-i o problema o sa-i treaca.. ma bucur ca e ok, sper ca nu te-ai suparat pe mine

3,938

Nu m-am suparat ca doar de-aia suntem cu totii aici, sa invatam unii de la altii cum sa le facem viata mai usoara si mai frumoasa.
Multumesc tuturor pentru grija si sfaturi.

3,939 (edited by suana 07-03-2013 19:37)

Ma bucur sa aud vesti bune.Eu cred ca regentul e toxic orice ar spune cei de la farmacie.E folosit pentru daunatori si parerea mea este sa faci asta pe viitor fara Ozzie in apropiere si sa aerisesti bine inaite da a reveni.E un sfat prietenesc.

Tratamentul umanitar al animalelor,bazat pe compasiune si respect,este un drept al omului.
3 chow-chow,1 ciobanesc caucazian,1 mare alexandru,3 perusi,4 nimfe,2 borke,1 iepuras pitic
:perus:  ~ Ramona ~ :perus:

3,940

buna..si eu sunt fericita mamica a unui :malex: ..este un baiat fff iubaret dar si ambitios..am probleme cu el cand mananc.nu-mi da pace..vrea el totul.sta numai pe mine.imi ia mancare din farfurie,baga capul in pahar,daca il cert se da sa ma ciupeasca...si mai nou nu ma lasa sa pun mana pe colivie sau pe jucariile lui...in rest este adorabil si un pupacios.

3,941

cryystyyna17 wrote:

buna..si eu sunt fericita mamica a unui :malex: ..este un baiat fff iubaret dar si ambitios..am probleme cu el cand mananc.nu-mi da pace..vrea el totul.sta numai pe mine.imi ia mancare din farfurie,baga capul in pahar,daca il cert se da sa ma ciupeasca...si mai nou nu ma lasa sa pun mana pe colivie sau pe jucariile lui...in rest este adorabil si un pupacios.

bine ati venit. felicitari si sa-ti traiasca.. te asteptam cu pozici sa-l vedem si noi pe cioculetul cu personalitate puternica. pupici ..

3,942

:malex: ne bucuram.......asteptam pozici cu rasfatatul tau

http://laura24.sunphoto.ro

3,943

cryystyyna17 wrote:

ar trebui sa fi mandra de lucru asta inseamna ca micutul tau sa atasat foarte mult de tine.alti se chinuie in zadar si nu reusesc

3,944 (edited by veronica1 07-03-2013 19:42)

Bine ati venit alaturi de noi si de puiutii nostri. Theo va saluta pe toti. Spalam prune cu taty
[merge_posts_bbcode]Adaugat: 07-03-2013 19:39[/merge_posts_bbcode]

Cu apa calduta

[merge_posts_bbcode]Adaugat: 07-03-2013 19:42[/merge_posts_bbcode]

Toata ziua ma balacesc

3,945

veronica1 wrote:

Bine ati venit alaturi de noi si de puiutii nostri. Theo va saluta pe toti. Spalam prune cu taty
[merge_posts_bbcode]Adaugat: 07-03-2013 19:39[/merge_posts_bbcode]

Cu apa calduta

[merge_posts_bbcode]Adaugat: 07-03-2013 19:42[/merge_posts_bbcode]

Toata ziua ma balacesc

nu mai am de mult cuvinte sa o descriu pe theo. e o dulceata.

3,946

Multumim Niko si te pupicim cu drag

3,947 (edited by cryystyyna17 07-03-2013 23:07)

sunt f mandra de zapacitul meu....este extrem de sociabil. se duce la oricine....mai ales daca vede mancare.
[merge_posts_bbcode]Adaugat: 07-03-2013 23:02[/merge_posts_bbcode]

sunt f mandra de zapacitul meu....este extrem de sociabil. se duce la oricine....mai ales daca vede mancare.

[merge_posts_bbcode]Adaugat: 07-03-2013 23:06[/merge_posts_bbcode]

inentar yikes

[merge_posts_bbcode]Adaugat: 07-03-2013 23:07[/merge_posts_bbcode]

la masa cu taty

3,948

Buna dimy. Intr-un moment de relaxare la cafea

3,949

La Multi Ani,un 8 Martie si o primavara cat mai frumoasa tuturor ''doamnelor si domnisoarelor!'' :lma:  :succes:

3,950

cryystyyna17 wrote:

[merge_posts_bbcode]Adaugat: 07-03-2013 23:02[/merge_posts_bbcode]

[merge_posts_bbcode]Adaugat: 07-03-2013 23:06[/merge_posts_bbcode]

inentar yikes

[merge_posts_bbcode]Adaugat: 07-03-2013 23:07[/merge_posts_bbcode]

la masa cu taty

ce scump e si frumos pe deasupra.. sa-ti traiasca.