Re: Despre Perusi - Melopsittacus undulatus
Iti tin pumnii!! Sa speram ca ai sa ne arati poze cu ei cind se mai maresc putin micutii.
Forumul tuturor animalelor de companie. Comunitatea posesorilor de animale de companie.
You are not logged in. Please login or register.
Forum 4animale → Pasari → Despre Perusi - Melopsittacus undulatus
Iti tin pumnii!! Sa speram ca ai sa ne arati poze cu ei cind se mai maresc putin micutii.
:heart: Sa speram ca va fi bine pt. toti puisorii, daca masculul se descurca bine cu puii mari si femela cu cei mici, e minunat!
Dupa tura asta de puiuti poti reuni perechea...dar evita sa le mai pui cuib.
masculul e cu puii din prima serie. femela e cu toti cei 6 pui de acum, setris.
[merge_posts_bbcode]Adaugat: 21-02-2013 09:36[/merge_posts_bbcode]
puiutii... doar 6 din 7... le-am mai lasat outul 7 desi nu mai am nici o speranta. e cam negricios si parca si putin cam usurel.
:heart: :heart: :heart: Doamneee, ce imi plac galustele astea mici!!!
Sa-ti traiasca si sa se faca mari, ca frumosi sunt cat cuprinde.
Imi pare ca vad deja acolo trei baietei, cel mai mare, cel din poza 4 si cel din poza 8
cel din poza 8 e cel mai mic care e si in ultima poza. are ochii rosii.
Sa-ti traiasca!!
Sunt foarte frumosi! :ou:
Aseara a venit la coco o prietena in vizita.:))
la 1:57 incep pupaturilee!:))
Pun si cateva poze,imediat!:)[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=89acFGjxljc[/youtube]
[merge_posts_bbcode]Adaugat: 22-02-2013 21:29[/merge_posts_bbcode]
Mare dragoste!:))
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=89acFGjxljc[/youtube]
din cate vad eu,e o fetita.de ce nu i-o faci partenera de viata? :heart: uite cat de mandru,fericit si excitat e albastrelul :ok: cred ca sufera mult dupa ce pleaca.sunt sigura ca l-ai face cel mai fericit cu o fetita asa frumoasa.
Aleku foarte frumosi puisorii tai! Sa-ti traiasca!
Adita97 ce mandru e Coco! Sunt foarte dulci amandoi. Cum zicea si OBlonda, poate i-o faci partenera de viata.
Ieri Blu a primit o casuta mai mare, in care a si dormit azi-noapte. De luni eu incep serviciul si maine ii vom cumpara o fetita. Ii vom tine in aceeasi camera, doar ca pe fetita o vom pune in fosta lui colivie, iar el va ramane in casuta mare. Ma gandeam sa ii dau drumul fetitei doar dupa cateva zile, o saptamana, in care sa se cunoasca; probabil week-end-ul viitor. El este mereu liber prin camera si nu il voi inchide nici dupa ce o aducem pe ea. Sper doar sa nu se urce pe colivia ei si sa o sperie prea tare...
Si... Un video cu gagalicea mea mica! :heart:
Bubu,caci asa o cheama nu e a mea:)e a unei prietene care a adus-o la mine doar ca sa se convinga ca e fetita!:)
Mi-ar placea,sincer.Coco era asa de bucuros!:)
din cate vad eu,e o fetita.de ce nu i-o faci partenera de viata? :heart: uite cat de mandru,fericit si excitat e albastrelul :ok: cred ca sufera mult dupa ce pleaca.sunt sigura ca l-ai face cel mai fericit cu o fetita asa frumoasa.
ma gaseste... nu ma gaseste...
Bubu,caci asa o cheama nu e a mea:)e a unei prietene care a adus-o la mine doar ca sa se convinga ca e fetita!:)
Mi-ar placea,sincer.Coco era asa de bucuros!:)OBlonda wrote:din cate vad eu,e o fetita.de ce nu i-o faci partenera de viata? :heart: uite cat de mandru,fericit si excitat e albastrelul :ok: cred ca sufera mult dupa ce pleaca.sunt sigura ca l-ai face cel mai fericit cu o fetita asa frumoasa.
poate o convingi ca s-a indragostit albastrelul de ea si o faci soacra din cate stiu eu,fetele se muta la baieti,nu?
ma gaseste... nu ma gaseste...
Buuun ai inceput sa-i hranesti la mana ! :heart: :heart: :heart: ai inceput cu primul cavaler
ii hranesc pe toti .. dar nu regulat. o data pe zi, deobicei dimineata, cand sunt liber le dau 2 mese eu. asta in functie de cum ii hranesc si parintii. a mutat si masculul inapoi, vad ca e mai cuminte si nu o mai bate pe femla. se mai cearta dar nu chiar asa tare.
puiutii sunt asa de cuminti si nu refuza mancarea. le-am pus si morcovios, si cateva picaturi de vitamine multivitaminiko de la padovan.
Eu nustiu ce sa fac.Bebe si-a bagat coada in acrilicele mele si acum e murdar pe codita.E rosu insa stiu sigur ca e de la acrilice,ca eram de fata cand o venit si a bagat codita.Sa il stropesc cu ceva si sa il las sa se spele singur?
Faceti cunostinta cu Bella, prietena lui Blu! Este o fetita de 2 luni si jumatate, dupa cum mi-a spus crescatorul. Initial am tinut-o in colivie, insa pareau sa se inteleaga, asa ca i-am dat drumul prin camera. Se inteleg bine, se joaca, ciripesc, dar... este o problema! El incearca sa se urce pe ea... Urca cu picioarele pe ea si pe codita ei... El e tot dupa micuta... Stiu ca ea nu este la maturitate sexuala si probabil nici el, ca are doar 5 luni. Sa ma ingrijorez?! Sa fac ceva?!
Multumesc pentru ajutor!
Marea pupaceală=)[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=_1puEp3CjTE[/youtube]
:hihi: va pun si eu un filmulet cu marele meu dezastru ecologic....inca invatam sa mancam mai ordonat !
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=7ionLO0sPB4[/youtube]
noi pozici... crestem ....papam... ne mai si jucam am observat ca un puisor are varful limbutei negre... stie careva explicatia?
Cred ca e pigmentul lui. Asemeni pisicutelor care au pernutele de la labute de diferite culori. De exemplu am avut o pisicuta care avea la o labuta doua pernute roz si restul cafenii cu toate ca pisicuta era in intregime neagra.
Sa-ti traiasca pufosii!! :ou:
Multumesc
:hihi: va pun si eu un filmulet cu marele meu dezastru ecologic....inca invatam sa mancam mai ordonat !
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=7ionLO0sPB4[/youtube]
Ce frumos !!! Sa iti traiasca!!! :perus:
Multumesc Vali.
Acum e un "uratel", i-au cazut amandoua penele din codita, e plin iar de tuleie si e murdarel pe aripioare ca un hornar.
Noua lui pasiune e o biluta galbena, zornaitoare, pe care o alearga prin toata casa, trebuie sa am grija sa nu calc pe el, mai rar am vazut perus sa stea atat pe jos .
Pe 1 va implini trei luni si deja vorbeste binisor, e un poznasi, face prostioare cu carul, dar mi drag de nu se poate.
Am reusit sa-i scot cuibul, azi noapte a dormit prima data pe bete si mancarica o are deja numai in colivie, afara a invatat ca nu este decat teren de joaca...
Mai am de lucrat pe partea de disciplina, nu vrea sa intre singur la somn, ma bombane cateva minute dupa ce-l bag eu la somn, se cearta cu periuta de dinti cand ma spal eu ...si viata lui este sa fie liber toata ziua, nu suporta sa-l tin in colivie, inchis.
Multumesc Vali.
Acum e un "uratel", i-au cazut amandoua penele din codita, e plin iar de tuleie si e murdarel pe aripioare ca un hornar.
Noua lui pasiune e o biluta galbena, zornaitoare, pe care o alearga prin toata casa, trebuie sa am grija sa nu calc pe el, mai rar am vazut perus sa stea atat pe jos.
Pe 1 va implini trei luni si deja vorbeste binisor, e un poznasi, face prostioare cu carul, dar mi drag de nu se poate.
Am reusit sa-i scot cuibul, azi noapte a dormit prima data pe bete si mancarica o are deja numai in colivie, afara a invatat ca nu este decat teren de joaca...
Mai am de lucrat pe partea de disciplina, nu vrea sa intre singur la somn, ma bombane cateva minute dupa ce-l bag eu la somn, se cearta cu periuta de dinti cand ma spal eu...si viata lui este sa fie liber toata ziua, nu suporta sa-l tin in colivie, inchis.
Doar pe el il ai sau mai ai si alte pasari?
Doar pe el il am cu mine...dar il am si pe bunicul lui ( Micu ) cu partenera ( Bella )...care stau la mama in alt cartier ...de sanatatea lor ma ocup tot eu, eu le procur mancarica , o spal, le tai unghiutele si ciocul, am grija sa-si primeasca vitaminele odata pe luna, si ii vizitez cat de des pot !
Forum 4animale → Pasari → Despre Perusi - Melopsittacus undulatus