13,701

Re: Despre Perusi - Melopsittacus undulatus

Iti tin pumnii!! big_smile Sa speram ca ai sa ne arati poze cu ei cind se mai maresc putin micutii.

13,702

:heart:  Sa speram ca va fi bine pt. toti puisorii, daca masculul se descurca bine cu puii mari si femela cu cei mici, e minunat!
Dupa tura asta de puiuti poti reuni perechea...dar evita sa le mai pui cuib.

:perus: Kimmy Puta jr.
RIP: Piscotel,Micu&Bella...Kimmy parte din sufletul meu

13,703 (edited by aleku 21-02-2013 09:36)

masculul e cu puii din prima serie. femela e cu toti cei 6 pui de acum, setris.
[merge_posts_bbcode]Adaugat: 21-02-2013 09:36[/merge_posts_bbcode]

puiutii... doar 6 din 7... le-am mai lasat outul 7 desi nu mai am nici o speranta. e cam negricios si parca si putin cam usurel.

13,704

:heart:  :heart:  :heart:  Doamneee, ce imi plac galustele astea mici!!!
Sa-ti traiasca si sa se faca mari, ca frumosi sunt cat cuprinde.
Imi pare ca vad deja acolo trei baietei, cel mai mare, cel din poza 4 si cel din poza 8 smile

13,705

cel din poza 8 e cel mai mic care e si in ultima poza. are ochii rosii. tongue

13,706

Sa-ti traiasca!!
Sunt foarte frumosi! :ou:  big_smile

13,707 (edited by adita97 22-02-2013 21:29)

Aseara a venit la coco o prietena in vizita.:))
la 1:57 incep pupaturilee!:))
Pun si cateva poze,imediat!:)[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=89acFGjxljc[/youtube]
[merge_posts_bbcode]Adaugat: 22-02-2013 21:29[/merge_posts_bbcode]

Mare dragoste!:))
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=89acFGjxljc[/youtube]

Un pic de iubire face mai mult decat un varf de legi!
1 papagal perus (Koco) :perus:  :heart:

13,708

din cate vad eu,e o fetita.de ce nu i-o faci partenera de viata?  :heart: uite cat de mandru,fericit si excitat e albastrelul :ok:  cred ca sufera mult dupa ce pleaca.sunt sigura ca l-ai face cel mai fericit cu o fetita asa frumoasa. big_smile

>>>>Alexandra<<<<

13,709

Aleku foarte frumosi puisorii tai! Sa-ti traiasca!
Adita97 ce mandru e Coco! Sunt foarte dulci amandoi. Cum zicea si OBlonda, poate i-o faci partenera de viata.  tongue
Ieri Blu a primit o casuta mai mare, in care a si dormit azi-noapte. De luni eu incep serviciul si maine ii vom cumpara o fetita. Ii vom tine in aceeasi camera, doar ca pe fetita o vom pune in fosta lui colivie, iar el va ramane in casuta mare. Ma gandeam sa ii dau drumul fetitei doar dupa cateva zile, o saptamana, in care sa se cunoasca; probabil week-end-ul viitor. El este mereu liber prin camera si nu il voi inchide nici dupa ce o aducem pe ea. Sper doar sa nu se urce pe colivia ei si sa o sperie prea tare...  big_smile

Si... Un video cu gagalicea mea mica!  :heart:

https://vimeo.com/60313123

13,710 (edited by adita97 23-02-2013 12:51)

Bubu,caci asa o cheama nu e a mea:)e a unei prietene care a adus-o la mine doar ca sa se convinga ca e fetita!:)
Mi-ar placea,sincer.Coco era asa de bucuros!:)

OBlonda wrote:

din cate vad eu,e o fetita.de ce nu i-o faci partenera de viata?  :heart: uite cat de mandru,fericit si excitat e albastrelul :ok:  cred ca sufera mult dupa ce pleaca.sunt sigura ca l-ai face cel mai fericit cu o fetita asa frumoasa. big_smile

13,711

ma gaseste... nu ma gaseste...

13,712

adita97 wrote:

Bubu,caci asa o cheama nu e a mea:)e a unei prietene care a adus-o la mine doar ca sa se convinga ca e fetita!:)
Mi-ar placea,sincer.Coco era asa de bucuros!:)

OBlonda wrote:

poate o convingi ca s-a indragostit albastrelul de ea si o faci soacra  smile  din cate stiu eu,fetele se muta la baieti,nu?  tongue

>>>>Alexandra<<<<

13,713

aleku wrote:

ma gaseste... nu ma gaseste...

Buuun ai inceput sa-i hranesti la mana ! :heart:  :heart:  :heart:  ai inceput cu primul cavaler smile

13,714

ii hranesc pe toti .. dar nu regulat. o data pe zi, deobicei dimineata, cand sunt liber le dau 2 mese eu. asta in functie de cum ii hranesc si parintii. a mutat si masculul inapoi, vad ca e mai cuminte si nu o mai bate pe femla. se mai cearta dar nu chiar asa tare.

puiutii sunt asa de cuminti si nu refuza mancarea. le-am pus si morcovios, si cateva picaturi de vitamine multivitaminiko de la padovan.

13,715

Eu nustiu ce sa fac.Bebe si-a bagat coada in acrilicele mele si acum e murdar pe codita.E rosu insa stiu sigur ca e de la acrilice,ca eram de fata cand o venit si a bagat codita.Sa il stropesc cu ceva si sa il las sa se spele singur?

13,716

Faceti cunostinta cu Bella, prietena lui Blu! Este o fetita de 2 luni si jumatate, dupa cum mi-a spus crescatorul. Initial am tinut-o in colivie, insa pareau sa se inteleaga, asa ca i-am dat drumul prin camera. Se inteleg bine, se joaca, ciripesc, dar... este o problema! El incearca sa se urce pe ea... Urca cu picioarele pe ea si pe codita ei... El e tot dupa micuta... Stiu ca ea nu este la maturitate sexuala si probabil nici el, ca are doar 5 luni. Sa ma ingrijorez?! Sa fac ceva?!
Multumesc pentru ajutor!

13,717

Marea pupaceală=)[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=_1puEp3CjTE[/youtube]

13,718 (edited by setris 24-02-2013 21:59)

:hihi: va pun si eu un filmulet cu marele meu dezastru ecologic....inca invatam sa mancam mai ordonat !

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=7ionLO0sPB4[/youtube]

13,719

noi pozici... crestem ....papam... ne mai si jucam tongue am observat ca un puisor are varful limbutei negre... stie careva explicatia? big_smile

13,720

Cred ca e pigmentul lui.  wink  Asemeni pisicutelor care au pernutele de la labute de diferite culori. De exemplu am avut o pisicuta care avea la o labuta doua pernute roz si restul cafenii cu toate ca pisicuta era in intregime neagra. smile
Sa-ti traiasca pufosii!! :ou:

13,721

Multumesc

13,722

setris wrote:

:hihi: va pun si eu un filmulet cu marele meu dezastru ecologic....inca invatam sa mancam mai ordonat !

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=7ionLO0sPB4[/youtube]

Ce frumos !!! Sa iti traiasca!!! :perus:

13,723

Multumesc Vali.
Acum e un "uratel", i-au cazut amandoua penele din codita, e plin iar de tuleie si e murdarel pe aripioare ca un hornar.
Noua lui pasiune e o biluta galbena, zornaitoare, pe care o alearga prin toata casa, trebuie sa am grija sa nu calc pe el, mai rar am vazut perus sa stea atat pe jos  smile  .
Pe 1 va implini trei luni si deja vorbeste binisor, e un poznasi, face prostioare cu carul, dar mi drag de nu se poate.
Am reusit sa-i scot cuibul, azi noapte a dormit prima data pe bete si mancarica o are deja numai in colivie, afara a invatat ca nu este decat teren de joaca...
Mai am de lucrat pe partea de disciplina, nu vrea sa intre singur la somn, ma bombane cateva minute dupa ce-l bag eu la somn, se cearta cu periuta de dinti cand ma spal eu  smile ...si viata lui este sa fie liber toata ziua, nu suporta sa-l tin in colivie, inchis.

13,724

setris wrote:

Multumesc Vali.
Acum e un "uratel", i-au cazut amandoua penele din codita, e plin iar de tuleie si e murdarel pe aripioare ca un hornar.
Noua lui pasiune e o biluta galbena, zornaitoare, pe care o alearga prin toata casa, trebuie sa am grija sa nu calc pe el, mai rar am vazut perus sa stea atat pe jos  smile  .
Pe 1 va implini trei luni si deja vorbeste binisor, e un poznasi, face prostioare cu carul, dar mi drag de nu se poate.
Am reusit sa-i scot cuibul, azi noapte a dormit prima data pe bete si mancarica o are deja numai in colivie, afara a invatat ca nu este decat teren de joaca...
Mai am de lucrat pe partea de disciplina, nu vrea sa intre singur la somn, ma bombane cateva minute dupa ce-l bag eu la somn, se cearta cu periuta de dinti cand ma spal eu  smile ...si viata lui este sa fie liber toata ziua, nu suporta sa-l tin in colivie, inchis.

Doar pe el il ai sau mai ai si alte pasari?

13,725 (edited by setris 27-02-2013 15:35)

Doar pe el il am cu mine...dar il am si pe bunicul lui ( Micu ) cu partenera ( Bella )...care stau la mama in alt cartier tongue...de sanatatea lor ma ocup tot eu, eu le procur mancarica , o spal, le tai unghiutele si ciocul, am grija sa-si primeasca vitaminele odata pe luna, si ii vizitez cat de des pot !