Buna Ziua dragi iubitori si posesori de ciripitori!
Eu sunt mami lui Bobi',albastrelul de mai sus cu oita
Multumesc pentru raspunsurile primite legate de sexul acestuia,si eu tot baietel am zis ca este doar ca....aseara am fost putin data peste cap.
Nu as vrea sa ma repet in legatura cu simtomele de boala pe care le are(asa am ajuns aseara de urgenta la clinica)...statea infoiat,facea moale rau...si era foarte posomorat...acolo,doamna care l-a aexaminat mi-a zis ca este fetita.Dupa ce l-a consultat,l-a ascultat,l-a palpat,i-a pus diagnosticul "tiflita",mi-a dat o seringa cu antibiotic din care sa-i dau 2 liniute la 12 h timp de 5 zile,si una cu vitamine+substante rehidratante din care sa-i dau 2-3 picaturi de 2-3 ori pe zi,tot 5 zile.Acum sunt in cumpana...si pun la indoiala cunostinele medicului,din moment ce mi-a zis ca e fetita...Ce ma sfatuiti sa fac?ii continui tratamentul acela 5 zile sau sa-l intrerup si sa-l contactez pe dr Tudor?Aseara nu l-am putut contacta pentru ca era tarziu si nu stiu daca lucreaza si in afar programului pe care l-am gasit pe net.
Pe Bobi il am de 1 luna,iar el are 4 luni.Cand l-am luat,i-am cumparat mei cu miere de la vitakraft,apica de la vitakraft,insa facuse diaree si am zis ca din cauza lor.Am trecut pe ce manca el la crescator...trecuse pe moment,am diversificat cu ou fiert pasat,marar....grau verde ca de altceva nu se prea atinge...si incepuse din nou sa faca moale,pana aseara cand si starea lui de spirit s-a inrautatit.
Va rog mult sa ma sfatuiti ce sa fac....de dimineata parea putin mai vioi,si abia astept sa ajung acasa sa vad cum se mai simte.
Va multumesc,