Re: Despre Perusi - Melopsittacus undulatus
4 puisori hraniti, frumosi si sanatosi
:ou: :ou: :ou: :ou:
Forumul tuturor animalelor de companie. Comunitatea posesorilor de animale de companie.
You are not logged in. Please login or register.
Forum 4animale → Pasari → Despre Perusi - Melopsittacus undulatus
4 puisori hraniti, frumosi si sanatosi
:ou: :ou: :ou: :ou:
Salut am aceiasi problema ca la amalia89 Buna seara! De cateva zile ma uit la femeluta mea si observ ceva ciudat la ciocul ei. Parca i-a cazut puful din zona ciocului si i-au aparut niste umflaturi. E bolnav ciocul? am dat cu ulei da ea se scarpina ma tem sa nu se agraveze
:ill: dap..raie are si fetita ta...tratamentul l-ai vazut mai sus, dupa ce se va vindeca, penajul se va reface.
Pe picior are tot asa sa o dau si pe picioare???
Pe picior are tot asa sa o dau si pe picioare???
Bineinteles, trebuie data peste tot pe unde apare.
Da cit a sa trebuiaska sa o dau cu ulei??? Eu nu vrau so pierd..da de la ce sa luat raia asta?? curat ii fac zilnic de unde a aparut??
Salut.. Ieri dimineata am cumparat un puiut de perus.. dupa ce l-am adus acasa am vazut ca facea diaree si statea putin apatic.. am pus pe seama stresului si ca era speriat.. dar seara am vazut ca a regurgitat toate semintele de mei pe care lea mancat.. astazi am observat ca ca e putin mai vioi se juca cu jucariile si si-a mai revenit cu diareea.. de dimineata i-am dat sa manance ou fiert cu morcov si orez fiert (si a mancat )+ seminte iar in loc de apa zeama de la orez(nu l-am vazut sa bea apa).. am observat ca iar a regurgitat semintele.. voi ce ma sfatuiti? am fost la o farm vet si mi-a dat un prafulet cu vitamine si putin antibiotic
PApagali trebuie sa faca baie??
da
Aleku ai tai fac baie singuri ?ma refer si la nimfe si la perusii!
nimfele nu le mai am, dar nu faceau baie singure. perusii da. au pusa zilnic cadita, si cand au chef se duc si se balacesc singuri.
ai dat si nimfele mari....
patintii si toti puii?
din pacate, da. azi a plecat si ultimul puiut de la nimfe. Macar stiu ca au plecat toti la persoane care cu siguranta vor avea grija de ei.
te intreb pentru ca acum 1 -2 saptamani ai pus poze cu "ultimul dintre piu" de nimfa da sincer nu ma gandeam ca ai sa renunti si la cei mari...
[merge_posts_bbcode]Adaugat: 12-02-2013 21:22[/merge_posts_bbcode]
si eu ma gandeam ca poate candva o sa ne inrudim...cate un schimb intre puiuti...
[merge_posts_bbcode]Adaugat: 12-02-2013 21:25[/merge_posts_bbcode]
asta e.. nimeni nu stie problemele fiecruia dar sincer cat am citit nu ma asteptam la tine sa aud ca ai renuntat la nimfe..din cte am citit ...pot sa spun ca le iubeai ff mult
[merge_posts_bbcode]Adaugat: 12-02-2013 21:29[/merge_posts_bbcode]
scuze ca m-am repetat "am citit" si literele lipsa ..dar am micul stres langa mine...ficamea
La mine situatia se agraveaza
nici eu nu ma gandeam ca voi renunta la ele. dar asta a fost.
La mine situatia se agraveaza
Pai daca stai si te uiti la ea doar...si daca dai cu ulei alimentar si tot faci ceva, uleiul sufoca parazitii care sapa gropi in tegumentele pasarei !
Peruselul meu vad ca s-a mai indreptat... e foarte bland ,vioi si jucaus..nu a mai regurgitat semintele si nu a mai facut diaree.. acum face normal dar are culoarea mustarului.. asta poate fi de la alimentatie sau de la tratament? ...ii dau zilnic out cu morcov..si ii pun oxifuran vitaminizat in apa..
:ou: :ou: :ou: :ou: :ou: mai asteptam 2 puiuti:P
VAI!! ce frumosi sunt!!
Si ce multi!! Va face fata atitor copii?
Sa-ti traiasca! Cite serii de pui a mai avut mamica?
doar o serie a mai avut. tot de 7 care au crescut mari si sanatosi.
Si niste poze cu perusul meu.. voi ce spuneti? e baietel sau fetita?
Baietel 100% :heart:
O prietena are un pui de perus. La cumparare i s-a spus ca e baietel, dar acum nu mai este asa sigura... Eu tind sa cred ca e fetita, dupa nasuc, dar va rog sa imi spuneti si parerea voastra. Sper sa se observe din poze... Multumesc.
[merge_posts_bbcode]Adaugat: 14-02-2013 10:51[/merge_posts_bbcode]
O prietena are un pui de perus. La cumparare i s-a spus ca e baietel, dar acum nu mai este asa sigura... Eu tind sa cred ca e fetita, dupa nasuc, dar va rog sa imi spuneti si parerea voastra. Sper sa se observe din poze... Multumesc.
Nu stiu ce s-a intamplat de nu s-au adaugat pozele...
[merge_posts_bbcode]Adaugat: 14-02-2013 10:52[/merge_posts_bbcode]
Pozele...
buna! daca :perus: are narile albastre si in timp i se fac maro inseamna ca e baietel :hihi:
Forum 4animale → Pasari → Despre Perusi - Melopsittacus undulatus