As vrea sa va cer parerea in legatura cu o decizie...
Il am pe Blu, perusul meu, din 23 decembrie, adica de o luna jumatate. In tot acest timp eu am stat aproape 24h/24 impreuna cu el, insa este posibil ca de saptamana viitoare sa incep lucrul. Din cauza faptului ca vom veni de la serviciu in jurul orei 17-18, ma gandeam sa ii cumpar o prietena sau un prieten. El este foarte sociabil si s-a atasat foarte mult de amandoi, in special de mine, fiindca eu am petrecut mai mult timp cu el. Daca vom lua decizia de a mai cumpara unul, as vrea sa va intreb daca sa iau fetita sau baietel... Sincer, i-as lua fetita, insa ma gandesc ca nu ma voi putea ocupa de ei daca va trebui sa depuna oua, sa am grija de pui... Nici nu voi avea la cine sa ii dau si nici nu as putea sa ii pastrez. Nu vreau sa fac o afacere din asta... Daca nu le pun cuib, femela va depune oua?! In schimb, daca ii iau baietel, mi-e teama sa nu fie orgolii si gelozii la mijloc, mai ales ca s-a atasat asa mult de noi... Offf, e atat de greu!
Nici nu am mai avut pasari pana acum... Doar pisici, caini, iepuri si animale blanoase...
Ce ma sfatuiti in acest sens?! Ce as putea sa fac?!
Multumesc.