Re: Marele Alexander - Psittacula eupatria
au voie rodie ? nu mai stiu daca au sau nu
eu cred ca au si eu i-am dat
)
Forumul tuturor animalelor de companie. Comunitatea posesorilor de animale de companie.
You are not logged in. Please login or register.
Forum 4animale → Pasari → Marele Alexander - Psittacula eupatria
au voie rodie ? nu mai stiu daca au sau nu
eu cred ca au si eu i-am dat
)
OBlonda wrote:scuza-ma,dar cine ar cauta asa ceva? cine are oua are implicit si parintii ce cuibaresc.
Dar eu vreau sa cumpar oua ca sa scot pui din ele.
pai tu vezi doar o afacere din marele alexandru? nu vad cine ar da oua de marele alexandru.plus ca daca le iei ai mari sanse ca ouale sa nu fie fertile,sau prea vechi.
cel mai bine cumpara o pereche matura si scoate pui cu ei.asta inseamna sa dai bani,si sa astepti pui,din cate stiu ei se imperecheaza o data pe an.asa ca ai rabdare,nimeni nu s-a imbogatit din asta unii crescatori fac mari sacrificii sa aibe o pereche viabila,care sa faca oua,implicit pui.nu cred ca ar fi nimeni dispus sa dea pretioasele oua.
djcioc wrote:OBlonda wrote:scuza-ma,dar cine ar cauta asa ceva? cine are oua are implicit si parintii ce cuibaresc.
pai tu vezi doar o afacere din marele alexandru? nu vad cine ar da oua de marele alexandru.plus ca daca le iei ai mari sanse ca ouale sa nu fie fertile,sau prea vechi.
cel mai bine cumpara o pereche matura si scoate pui cu ei.asta inseamna sa dai bani,si sa astepti pui,din cate stiu ei se imperecheaza o data pe an.asa ca ai rabdare,nimeni nu s-a imbogatit din astaunii crescatori fac mari sacrificii sa aibe o pereche viabila,care sa faca oua,implicit pui.nu cred ca ar fi nimeni dispus sa dea pretioasele oua.
Nu vreau deloc sa ma imbogatesc, vreau doar un pui pe care sa-l cresc eu de la 0 (cum s-ar spune) atata tot.
De-aia vreau din ou. Imi permit sa-l cumpar si direct din magazin, nu-i problema, dar alt farmec are asa.
Am deja un papagal cantator, dar asta e prea "salbatic" cum s-ar spune. Nu sta sa pun mana pe el si zboara toata ziua prin casa de colo-colo. Am inteles ca nu s-ar intelege cu alte pasari, dar totusi vreau sa risc.
[merge_posts_bbcode]Adaugat: 23-01-2013 16:38[/merge_posts_bbcode]
Si stiu sigur ca se gasesc si oua, dar in general se trimit de peste hotare si nu prea am incredere multa.
Cauta un crescator si ia un pui care abia a invatat sa manince singur,sau daca ai timpul tot la dispozitie,ia un pui care inca mai trebuie hranit cu seringa,dar nu mai mult de 2 sapt. Astfel vei avea un pui care va fii blind.Cea mai sigura varianta e sa iei de la crescatori specializati,pui crescuti la mina.Deseori noi oamenii nu putem avea grija de puii abandonati de parinti,cu toate ca le dedicam tot timpul si dragostea noastra,nu avem experienta de a ingrijii aceste fragile suflete. Crede-ma nu vrei sa vezi cum iti moare in mina pt ca e prea mic si nu stii ce sa-i faci. Succes!
Eu am luat de la crescator un pui care mai trebuia hranit 1 sapt - 2 cu seringa, l-am hranit vreo sapt si 2 zile parca si dupa a inceput sa manance singur, era f simpatic cum incepea sa caraie incet cum vedea seringa, a ramas si acum cu instinctul ala, cand ma duc cu seringa spre cioc incepe sa caraie si isi intinde gatul sa ii torn in cioc ) poate o sa-l filmez sa vi-l arat. Ma rog.. ce vroiam sa spun este ca nu trebuie sa iei ou, nici macar nu se poate pentru ca dupa ce iese din ou puiul mai trebuie sa stea cu parintii lui cateva zile.
Eu am vrut exact ceea ce vrei si tu, l-am luat de f mic si s-a adaptat imediat, acum nici macar nu mai folosesc colivia, e cuminte, nu roade si e bland sta sa il smotocesti dar mai are momente cand are toane ca noi toti si atunci nu ii prea convine sa il ating, cu toate ca ma lasa adica nu ma musca.
[merge_posts_bbcode]Adaugat: 24-01-2013 00:13[/merge_posts_bbcode]
Am uitat sa va spun ca maine dimineata ii dau iar solutie pentru viermisori, dupa doza de maine ar trebuie sa fie ok. Sa stiti ca se observa diferenta, mai ales dimineata cand nu mai e asa turbat.
ce liniste e pe aici....ce va mai fac verzisorii?;)) vreau sa va spun ca rio al meu s-a invatat sa faca dush ) iasa de la dush ud leoarca
) se chinuie asa incet sa isi zica numele
va pupam pe ciocuri
))
Buna, tuturor
@Suana, te salutam in mod special!:)
Noi suntem bine, dar nu am invatat niciun cuvant. Absolut NICIUNUL! Nu stim de ce pentru ca au trecut deja doi ani buni de cand suntem de nedespartit:).
Atasam si o poza mai noua...
O duminica faina va dorim!
Buna, tuturor
@Suana, te salutam in mod special!:)
Noi suntem bine, dar nu am invatat niciun cuvant. Absolut NICIUNUL! Nu stim de ce pentru ca au trecut deja doi ani buni de cand suntem de nedespartit:).
Atasam si o poza mai noua...
O duminica faina va dorim!
ce dulce e .. e o frumusete.
Hei! am o intrebare...voi ati incercat sa le taiatzi gherutzele?
Rio le are foarte mari...si nu stiu ce sa fac! mi-e frica sa nu fac vreo prostie!:)
O seara faina!:p
Hei! am o intrebare...voi ati incercat sa le taiatzi gherutzele?
Rio le are foarte mari...si nu stiu ce sa fac! mi-e frica sa nu fac vreo prostie!:)
O seara faina!:p
ei nu prea au nevoie de ajutorul nostru, cel putin eu asa stiu, ca ei si le rod.eu am pus si un bat mineral si destul de gros si nu avem probleme.
mihaella_ella wrote:Hei! am o intrebare...voi ati incercat sa le taiatzi gherutzele?
O seara faina!:pei nu prea au nevoie de ajutorul nostru, cel putin eu asa stiu, ca ei si le rod.eu am pus si un bat mineral si destul de gros si nu avem probleme.
multumesc tomanicoleta! si al meu are bat...dar vad ca degeaba )
tomanicoleta wrote:mihaella_ella wrote:Hei! am o intrebare...voi ati incercat sa le taiatzi gherutzele?
O seara faina!:pei nu prea au nevoie de ajutorul nostru, cel putin eu asa stiu, ca ei si le rod.eu am pus si un bat mineral si destul de gros si nu avem probleme.
multumesc tomanicoleta! si al meu are bat...dar vad ca degeaba
)
nu ai pt ce..
Magda si noi va salutam :heart: Nu stiu ce sa zic,unii nu vorbesc si nu stiu expicatia mai ales ca voi ati fost impreuna tot timpul.
Eu n-am taiat gherutzele la Alexi,ii mai pun bat abraziv cateva zile si stand pe lemn si le mai toceste.Dar nu de tot ca am urme pe mana si pe umar de la ea dar m-am obisnuit. :malex:
[merge_posts_bbcode]Adaugat: 29-01-2013 09:25[/merge_posts_bbcode]
OBlonda wrote:scuza-ma,dar cine ar cauta asa ceva? cine are oua are implicit si parintii ce cuibaresc.
N-ai cum sa iei oua pentru ca ar fi sortite din start la a nu iesi pui din ele.E un proces indelungat si e nevoie de ambii parinti sa cloceasca si dupa ce ies puii sa-i hraneasca.Eu n-am mai auzit ca cineva sa vanda oua sau ceara
Buna Ziua! Am o veste buna Rio a inceput sa vorbeasca poftiti dovada ))
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=1nNOlDATK-E&feature=youtu.be[/youtube]
Buna Ziua! Am o veste buna Rio a inceput sa vorbeasca poftiti dovada
))
http://www.youtube.com/watch?v=1nNOlDATK-E&feature=youtu.be
sa-i pup cioultetul ala de dulcic.. bravo , felicitari .. e adorabil ..
Buna Ziua! Am o veste buna Rio a inceput sa vorbeasca poftiti dovada
))
vai ) e un scump!!! abea astept sa il aud si pe rio al meu vorbind
))
rio wrote:Buna Ziua! Am o veste buna Rio a inceput sa vorbeasca poftiti dovada
))
vai
) e un scump!!! abea astept sa il aud si pe rio al meu vorbind
))
Stai linistita pana intr`un an va incepe sa scoata cuvinte...culmea e ca le va scoate pe alea pe care nu i`le repeti foarte des ))
sper ca va vorbii...ca am auzit ca sunt si care nu vorbesc....:) e un dulce si rio al tau )
buna! ma numesc Laura am 23 ani si am si eu un marele alex in varsta de 10 luni pe nume coco mi a luat mami de curand si o colivie spatioasa
si in martie imi astept sotia :malex: va pop
[merge_posts_bbcode]Adaugat: 06-02-2013 21:21[/merge_posts_bbcode]
aveti cu totii niste papagali superbi si bine ingrijiti va apreciez foarte mult :k: :malex:
buna! ma numesc Laura am 23 ani si am si eu un marele alex in varsta de 10 luni pe nume coco
mi a luat mami de curand si o colivie spatioasa
si in martie imi astept sotia :malex: va pop
[merge_posts_bbcode]Adaugat: 06-02-2013 21:21[/merge_posts_bbcode]aveti cu totii niste papagali superbi si bine ingrijiti va apreciez foarte mult :k: :malex:
bun venit, ai un micut superb , sa-ti traiasca si sa te bucuri de el.. si colivia e foarte frumosa,,
esti sigura ca e baietel?
da sunt sigura l-am luat de la un crescator bun din ploiesti care stie ceea ce are il iubesc enorm si tot de la el iau si fetita in martie cred (dl Nicolae il cheama) nu musca a fost hranit la mana si inainte sa il iau l-am vazut micut si cum ii dadea sa manance si dupa ce a crescut l-am luat
[merge_posts_bbcode]Adaugat: 06-02-2013 21:36[/merge_posts_bbcode]
roade toate jucariile
de flori si mobila din fericire nu se atinge il am din septembrie inca nu vine pe mine dar suntem prieteni mananca din mana nu tip la el si in seara aceasta a zis coco asa mai scalcit
[merge_posts_bbcode]Adaugat: 06-02-2013 21:39[/merge_posts_bbcode]
si tu ai un :malex: tare frumos si destept sa iti traiasca!
da sunt sigura l-am luat de la un crescator bun din ploiesti care stie ceea ce are il iubesc enorm si tot de la el iau si fetita in martie cred (dl Nicolae il cheama) nu musca a fost hranit la mana si inainte sa il iau l-am vazut micut si cum ii dadea sa manance si dupa ce a crescut l-am luat
[merge_posts_bbcode]Adaugat: 06-02-2013 21:36[/merge_posts_bbcode]
roade toate jucariile
de flori si mobila din fericire nu se atinge il am din septembrie inca nu vine pe mine dar suntem prieteni mananca din mana nu tip la el si in seara aceasta a zis coco asa mai scalcit
![]()
![]()
[merge_posts_bbcode]Adaugat: 06-02-2013 21:39[/merge_posts_bbcode]
si tu ai un :malex: tare frumos si destept sa iti traiasca!
ba bucur mult pentru tine, esti o norocoasa, as vrea si eu dar.. .. am mai auzit de dl nicolae ca e foarte bun,
pai ce te impiedica sa iti iei? :buzz:
pai ce te impiedica sa iti iei? :buzz:
situatia finaciara sa zic asa .. si tocmai deasta ii iubesc pe ai vostri pentru ca eu nu-mi pot permit
uite promit solemn pe forum si am sa tin legatura cu tine dupa ce o sa faca ai mei pui o sa iti donez un puisor uite id meu angel_laurik2000 te pop
[merge_posts_bbcode]Adaugat: 06-02-2013 23:33[/merge_posts_bbcode]
uite promit solemn pe forum si am sa tin legatura cu tine dupa ce o sa faca ai mei pui o sa iti donez un puisor uite id meu angel_laurik2000 te pop
si vorbesc foarte serios pentru ca stiu cum e cand iti doresti ceva si nu iti poti permite .......
Forum 4animale → Pasari → Marele Alexander - Psittacula eupatria