13,601 (edited by otilia-andreea 04-02-2013 15:25)

Re: Despre Perusi - Melopsittacus undulatus

ma bucur foarte mult cind am fost la magazin sa-l procur domnul vinzator mi-a spus ca sa nu-i d-au drumul 3 saptamini din colivie e corect?
[merge_posts_bbcode]Adaugat: 04-02-2013 15:15[/merge_posts_bbcode]

e blind cind se uita in oglinda ciripeste de-ti vine sa-l papi de cit de blind e big_smile :perusi: si se suie pe colivie se tine cu ghiarele de colivie si capul jos big_smile :perus:

[merge_posts_bbcode]Adaugat: 04-02-2013 15:20[/merge_posts_bbcode]

se uita in oglinda si se pupa si ciripea :perus: big_smile

[merge_posts_bbcode]Adaugat: 04-02-2013 15:23[/merge_posts_bbcode]

multumesc mult dydav si de asemenea bravo sa trimiti poze de-a bebeilor.ok? :perus:

[merge_posts_bbcode]Adaugat: 04-02-2013 15:25[/merge_posts_bbcode]

boy azi l-am luat si nu prea era asa de agresiv cum era doar o ciupitura si gata

Oty_Andy

13,602

Nu trebuie sa ii dai drumul ca sa se obisnuiasca. la noi a iesit primul puiutcu 2 Ile mai devreme. speram sa fie bine si sa iasa toti sanatosi.

13,603 (edited by dydav 04-02-2013 22:41)

:bravo:  :bravo: aleku!

Ma laud cu :2 teckeli 2 beagle 2 copoi ardelenesti 2 ciobanesti carpatini si 1 whippet

13,604 (edited by aleku 05-02-2013 10:01)

Primul iesit... :ou:
[merge_posts_bbcode]Adaugat: 05-02-2013 10:01[/merge_posts_bbcode]

...

13,605

bravo sa-ti fie sanatos :iubareti:  :iubareti:  :iubareti:  :iubareti:   :heart:  :heart:  :heart:

Oty_Andy

13,606

otilia-andreea, renunta la batoanele de mei...fac mai mult rau decat bine, semintele sunt facute sa stea impreuna cu tot felul de substante toxice...daca vrei sa-i faci o bucurie pune-i spice de dughie sau fa-i tu batoane in casa ( gasesti retete pe aici pe forum ) !

Oricum, sa-ti traiasca...fetita !...am impresia ca este fetita.  :heart:

:perus: Kimmy Puta jr.
RIP: Piscotel,Micu&Bella...Kimmy parte din sufletul meu

13,607

membrii noi  :iubareti:  :perus:

13,608

multumesc setris si eu prima data cind l-am vazut mi s-a parut ca e fetita big_smile

Oty_Andy

13,609

Iar suntem raciti...

Un pic de iubire face mai mult decat un varf de legi!
1 papagal perus (Koco) :perus:  :heart:

13,610

Cea mai urata zi sad  , in seara asta cand m-am intors de la scoala mi-a spus mama ca a murit perusa sad , o aveam de vreo 4 ani si statea pe umar/deget , era foarte blanda fatza de mascul care il am de cateva luni . Masculul e si el afectat sad

Ultima poza cu ea de acum cv timp sad

Animalele mele : 1 Perus :perus:
R.I.P Maya sad

13,611

Setris, multumesc pentru precizarea cu batoanele de mei. Nu am stiut ca sunt nocive... Nici nu a mancat mult, ca acum este doar la al doilea baton. Te rog sa imi spui unde as putea gasi spice de dughie?!  :rusine:
Ieri am fost la 3 pet-shop-uri si nu am gasit deloc jucarii pentru perusi... Stiti vreun site de unde as putea comanda online, fiindca magazinele sunt foarte prost aprovizionate pentru pasari...
Baietelul meu este bine, sanatos, energic si nu ii mai tace gurita toata ziua!  smile Acum este in perioada in care isi schimba penele si este tot numai "ace"! Sa nu mai vorbim ca prin camera este doar un puf si-o pana!  smile

Otilia-andreea, nu stiu daca am procedat bine sau rau, dar eu i-am dat drumul prin casa inca din prima zi... De atunci nu i-am mai inchis usita... Mie mi-a fost mila de el, sa il tin inchis atata timp... Dupa 3 saptamani deja venea si statea pe noi, lucru care nu cred ca l-ar fi facut, daca ar fi fost privat de libertate...

13,612

@ otilia-andreea
Nu mai face abuz de emoticoane!

Intrebari frecvente si raspunsurile lor
Termeni si conditii
Va multumim pentru ca sunteti membri activi ai forumului Latifa.ro si va rugam sa va respectati intotdeauna partenerii de discutie!

13,613

maria&ovidiu...eu am ani de zile de cand nu mai iau din petshop-uri...iau mancare de la Hornbach de acolo iau si dughia au si alba si rosie.

13,614 (edited by otilia-andreea 06-02-2013 16:03)

Scuzati-ma Administratie :rusine:
[merge_posts_bbcode]Adaugat: 06-02-2013 16:03[/merge_posts_bbcode]

Acum i-am dat drumul si sta doar pe perdea nu vreau sa-l chinui cu prinsu ca de obicei asa faceam si il vedeam ca nu-i place.....va veni inapoi in colivie??? sad  :perus:

Oty_Andy

13,615

Off,sincer eu nu stiu ce sa mai fac:((.Musca pe oricine si orice apropii de el.Uneori i se mai face mile de mine si vine  pe degetel.Dar dintr-o data ma musca si nu imi mai da drumul.Ce sa mai fac?De mancat din mana ,mananca.Ma las sa bag mana in cusca si sa umblu  pe acolo.Insa cand apropii degetul de el,sau un obiect,incepe sa il muste,sau sa ma muste.Si pe mine sincer,cand mai musca nu imi mai da drumul,numai daca o scutur putin.Sfatuiti-ma va rog .

13,616

Cum noi? big_smile  :perusi:

Oty_Andy

13,617

2 puiuti... perioada de aclozare 14 zile

13,618

boy incearca pui putina mincare in mina si apoi s-o chemi la tine pe mine doar asa nu ma musca pina cind se acomodeaza

Oty_Andy

13,619

Cam asa se manifesta raceala micutului meu.
Cred ca il cam deranjeaza lumina "puternica" de la bec,pentru ca observ ca se duce in locuri mai putin luminate.
Cand stau in pat,vine si se baga in patura,langa gat,in locuri calduroase
+diaree
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=O-qOGFBlgSM[/youtube]

13,620

Pasarilor spre deosebire de noi,atunci cind sunt bolnave, le scade temperatura corporala. De aceea e indicat sa aiba linga colivie un bec incandescent,sa se poata refugia linga el si sa se incalzeasca. smile

13,621

Acum inteleg de ce lustra e locul lui preferat!

aiko wrote:

Pasarilor spre deosebire de noi,atunci cind sunt bolnave, le scade temperatura corporala. De aceea e indicat sa aiba linga colivie un bec incandescent,sa se poata refugia linga el si sa se incalzeasca. smile

13,622

buna!se pare ca perusica mea nu mai este in calduri nu mai are culoare la fel de  inchisa la nas. mai las cuibul?

13,623

elecos wrote:

buna!se pare ca perusica mea nu mai este in calduri nu mai are culoare la fel de  inchisa la nas. mai las cuibul?

E decizia ta...ai mei stau in permanenta cu cuibul pus...daca nu sunt super harnici in depus oua il poti lasa...se scoate deobicei la perechile care sunt prea harnice pt. a menaja femelele

13,624 (edited by elecos 07-02-2013 16:40)

setris wrote:
elecos wrote:

E decizia ta...ai mei stau in permanenta cu cuibul pus...daca nu sunt super harnici in depus oua il poti lasa...se scoate deobicei la perechile care sunt prea harnice pt. a menaja femelele

multumesc!cand mi.a adus perechea femela era in calduri dar presupun ca pana s-au acomodat nu au fost prea incantati sa faca "nebunii" asa ca o sa astept urmatoarea perioada de calduri sa vedem ce iese.inca o intrebare au un anumit timp intre perioadele de imperechere (de exemplu o data la 3 luni,6)sau depinde de fiecare femela in parte
[merge_posts_bbcode]Adaugat: 07-02-2013 16:40[/merge_posts_bbcode]

inca nu au depus oua niciodata asta ar fi trebuit sa fie prima oara sper sa faca macar unu :-<

13,625

iata si noi!!! big_smile

Oty_Andy